Spiritizmo patirtis

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 13:36:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

BloodyMary

Skaistė: na taaaip  manau kiekvieno nuomonę reikia gerbti....Skeptikai jaučiu tokie žmonės kurie gerbia sveiką protą ir jaučiasi galingesni, nes absoliučiai gali viską neigti jeigu tai nėra moksliškai ir dar kažkaip neįrodyta (aš rami aš visiškai rami....gerbiu kitų nuomonę ..... taaaipp gerbiu.)

BloodyMary

2012:; Lucky you! Man taip pat toli (and I can't believe it!)
Bet vistiek, jei netiki ir paistai tokias nesamones, pirma išbandyk tai ant savo kailio. Tada pažiūrėsim kas čia taip "protingai" kalba.

TinSoldier

Citata iš: 2012  kovo 10, 2012, 18:13:32
Ka as veikiu anomalija.lt? as ir pats nezinau, turbut man malonu pasiziureti i lengvatikius, paranormaliu reiskiniu ekspertus ir kitokio plauko zmones. Kai matau tokius zmones kaip tu, suprantu kad man dar toli iki psihuskes.

Argi ne ironiška, 2012? :)) Absoliučiai dėl visų dalykų, dėl kurių putojiesi ant manęs, buvai apkaltintas pats :)

Citata iš: BloodyMary  kovo 10, 2012, 18:02:26
O kas sakė, kad mes manome kad tai vaiduokliai kai sujuda koks mažmožis? Ok tu skeptikas so what? Visokiu žmonių yra visokių ir reikia. Valio!
Tik klausimas kyla, jei netiki nė vienu menkiausiu paranormaliu dalyku, kodėl iš vis esi šitame puslapyje? Kiek pastebėjau čia temos apie vaiduoklius ir kitus dalykus tik ir besisuka. O amžinai netikėti yra nuobodu ir neįdomu. Prieš pora metų buvau tokia pat kaip ir tu. Niekuo netikėjau. BORING! Ir žinai kas mane pakeitė? Įvairi informacija internete, realiame gyvenime. Ir patikėk, daugiau faktų liudijo, kad viskas yra tikra.
Taip pat 2011 metų pabaigoje manė vėl atvedė į tą tikėjimą ir šiokią tokią baimę vienas nemalonus nutikimas ankstų rytą.
Aš tikiu, o jei tu ne tai bent gali tai pasakyti "gražioje formoje". Nebūtina išsidirbinėti. Nekalbu vien apie mūsų spiritizma.

Pirmiausiai, 2012 tikrai gražioje formoje pasakė(išskyrus paskutinę žinutę) apie tikėjimą/netikėjimą.
Antra, netikėjimas paranormaliais reiškiniais nereiškia netikėjimo niekuo.
Trečia, net jei tau buvo nuobodu netikėti, tai nėra gera priežastis pradėti tikėti. Man matematika nuobodi, bet tai nereiškia, kad aš turėčiau ją atmesti kaip tiesą.
Ketvirta, pora neaiškių, ginčytinų asmeninių potyrių, bei velnias žino iš kur ištrauktų internetinių straipnsių taip pat neturėtų taip kardinaliai paveikti pasaulėžiūros. Toks svyravimas nuo vieno kraštitinumo prie kito - pavojingas ir mhm.. keistas.

Ir ne, aš tavęs(jūsų) neįžeidinėju. Tiesiog noriu, kad apgintum savo tikėjimą.

BloodyMary

TinSoldier:; Kaip man jį apginti? Ieškoti tų straipsnių? Papasakoti savo ir mamos istorijas susijusius su vaiduokliais? Kaip?

2012

Citata iš: BloodyMary  kovo 10, 2012, 18:27:11
Bet vistiek, jei netiki ir paistai tokias nesamones, pirma išbandyk tai ant savo kailio. Tada pažiūrėsim kas čia taip "protingai" kalba.

Tai paziurek mano ankstesnes zinutes, ir tada karksek apie tai ka as isbandes ir ko neisbandes. As oficialiai prisijungiu prie TinSoldier kritiku burelio ir nematau prasmes gincitis. As nemegstu TinSoldier, jis man nepatinka ir niekada nepatiko bet jis realistas, o butent jums fantastams laikas pagaliau suaugti ir isgirsti karcia tiesa.  ???

BloodyMary

Citata iš: 2012  kovo 10, 2012, 18:40:48
Citata iš: BloodyMary  kovo 10, 2012, 18:27:11

Tai paziurek mano ankstesnes zinutes, ir tada karksek apie tai ka as isbandes ir ko neisbandes. As oficialiai prisijungiu prie TinSoldier kritiku burelio ir nematau prasmes gincitis. As nemegstu TinSoldier, jis man nepatinka ir niekada nepatiko bet jis realistas, o butent jums fantastams laikas pagaliau suaugti ir isgirsti karcia tiesa.  ???

Joooo tiesa... Wake up! Tau gal tiesa yra tai kad viskas yra pramanai, o man kad ne.

2012

Tikek kuom tu nori, niekam cia nerupi tavo isitikinimai. puse cia raso nes nera ka veikti, o kita puse nes tiki kaledu seneliu. Kai uzaugsi ir pradesi tiketi tuom kas tikra, parasyk man, pasikeisim numeriais ir nueisim isgert, va kai isgersi pakankamai tada atskleisiu visa tiesa kuri slipi anapus.  ;D

BloodyMary

YSOAB! O kam rūpi tavo įsitikinimai? Ne man!!!
Žmogau, jei tiki kalėdų seneliu tai bent garsiai neskelbk. Gėda pelėda... ;D

2012

BloodyMary

Awkward ...

BloodyMary

Skaistė: Nieko nebe suprantu.... ;D

Teroras

Si tema pasidare viena is populiariausiu forume kaip pastebejau :)

Citata iš: 2012  kovo 10, 2012, 18:40:48

Ka tu nori tuom pasakyti? Kad per kelis menesius kategoriskai pakeitei savo nuostatas? Kas gi pastumejo tave tapti skeptiku?

Man asmeniskai atrodo, kad tik silpni zmones mano, kad nieko anapusinio nera. Taip yra lengviau gyventi ir tiek.

2012

kovo 10, 2012, 19:20:39 Redagavimas: kovo 10, 2012, 19:27:32 by Benamis
Nepastebejau kad Gribauskaite, B.Obama ar Bilas Geitsas spangtu apie vaiduoklius? o gal tas apple ikurejas svaigo apie jo laukianti roju? O dabar parodik kas is "stipruoliu" kalba apie nso, vaiduoklius, ir panasiai? parodik man nors viena pasaulio galingaji kuris uzsimtu panasia [cenzura] ir nupirksiu tau sausainiu.  :P

Benamis:
Galima diskutuoti ir nenaudojant keiksmazodzius.

Teroras

Cia atsakymas i mano klausima? Kaip tada man ji suprasti? Kad Billas Geitsas netiki anapusiniu pasauliu, tai ir tu juo netiki?

2012

atsakymas i tavo klausima, bilas geitsas netiki pomirtiniu pasauliu bet yra vienas turtingiausiu zmoniu pasaulije, jam dirba tukstanciai, jis gali nusipirkti beveik viska o tu ji vadini silpnu.  ;D

Aukštyn