Kokiai europidų sub - rasei priklausote

Pradėjo šamanas, kovo 19, 2015, 16:04:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

šamanas

Na gal ši tema nelabai tinka šiam forumui, bet gal ką sudomins. http://www.helloquizzy.com/tests/the-european-subrace-test
Šiame linke galite sužinoti kokiai europidų mažajai rasei priklausote. Klausimai pateikti angliškai. Aš pats testą atlikau, jau seniai įtarinėjau kad esu Nordic (skandinavų,šiauriečių) sub - rasės atstovas ir tai pasitvirtino. Parašykite ir savo rezultatus  ;)

.L.U.T.H.O.R.

Negali nustatyti tiksliai :D Nes visų above average tikimybė :D Išskyrus dinaric(dinarų subrasė), kurie pietiečiai daugiau :D

Jimas

kovo 19, 2015, 16:56:14 Redagavimas: kovo 19, 2015, 17:17:58 by Jimas
Your exact European racial type cannot be determined by this quiz. It is highly probably that you are a good admixture of several different types:
Nordic characteristics: 4

Alpine characteristics: 6

Mediterranean characterisitics: 13

Dinaric characterisitics: 7

East Baltic characteristics: 5

Šiaip labiausiai panašus aš į Mediterranean, ypač veido bruožai bei ilgos rankos, juodi plaukai, nors aš esu ganėtinai nedidelio ūgio 1,71. Mano senelio bruožai ganėtinai įdomūs, primena kaukaziečio, o aš į jį ganėtinai panašus. Skirtumas tas kaip aš suprantu, kad susimaišė genai ir neturiu tokios baltai rudos odos, kokią jis turi. Neseniai žiūrėjau jo armijos nuotraukas, tai juodžiausias iš visos "chebros" :D. Tarp kitko jeigu gerai supratau tai kuo didesnis skaičius tuo daugiausia turi charakteristikų tam tikros sub rasės?

Dar norėjau paklaust gal kas žino kur galima pasidaryt etniškumo ir genealoginiį DNA testą? Čia radau http://dna.ancestry.com/ bet man per brangu $99 ir nežinau kaip čia veikia.

šamanas

Citata iš: Jimas  kovo 19, 2015, 16:56:14Tarp kitko jeigu gerai supratau tai kuo didesnis skaičius tuo daugiausia turi charakteristikų tam tikros sub rasės?
Taip.

ponaitis

Nepavyko nustatyti,labai mišrus :( Bet daugiausiai tasku turi dinarics.

mangirdas.bu

Irgi mišrus.

Your exact European racial type cannot be determined by this quiz. It is highly probably that you are a good admixture of several different types. Your test score is below:

Nordic characteristics: 12
Alpine characteristics: 1
Mediterranean characterisitics: 9
Dinaric characterisitics: 8
East Baltic characteristics: 2

domisrim

Keliu sub-race misinys  ;D

Nordic characteristics: 13

Alpine characteristics: 3

Mediterranean characteristics: 11

Dinaric characteristics: 11

East Baltic charasteristics: 2