Kapinės. Nuotraukos jose?

Pradėjo Sahita, lapkričio 06, 2014, 02:55:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sahita

Sveiki,
ilgą laiką domiuosi anapusiniu pasauliu ir jo gyventojais. Darau fotografijas įvairiose vietose, kuriose galimai įmanomas paranormalus aktyvumas. Prieš gerą mėnesį padariau kelias foto Antakalnio kapinėse. Viena jų užkabino. Draugai teigia joje nieko keisto nematantys, tačiau aš aiškiai matau moterį su skrybėlaite, jos vardas galimai Marta...
Nepasakosiu detaliai kodėl ir kam , tačiau dirbau su kapinių žeme, taip pat fotografavau aplinką. Gale proceso įsiminė vienas kapelis ant kurio iškaltas Martos vardas(pavardės nederėtų minėti).Su ja dirbant buvo negeras jausmas, šalta ir nejauku, tad pasimeldusi , tiesiog nuėjau šalin nuo jos.
Išeinant iš kapinių - dariau fotografijas . Neatsisukdama, už nugaros, ėjimo procese. Visą laiką lydėjo stiprus nejaukumo ir tarytum kažkieno buvimo šalia jausmas.
GRįžusi namo peržiūrėjau nuotraukas. Viena iš jų sukrėtė - moteris baltu ryškiu veidu ,ilga suknia kapinių gale(iš ten ir dariau foto neatsigręždama).
Porą dienų nuotraukų nežiūrėjau. Vėliau jas peržiūrint atradau tąją galimai "Martos" nuotrauką, tačiau ji buvo blankesnė, nors visą gerai įžiūrėjau.
Šiai dienai vaizdas nėra ryškus, nors matomas. Dalinuosi su jumis ir NEIESKAU jokio pritarimo,palaikymo ir pan.
Pasakoju tai, kas nutiko man.
Neieškau ir skeptikų - pati tokia buvau  - žinau visus jūsų argumentus...
Iš esmės tiesiog dalinuosi . Jei žmogus , jaučiantis daugiau, nei aš ar eilinis pilietis pamatytų ką daugiau - išties norėčiau išgirsti.

Sahita

nerandu kaip įkelti nuotraukas čia. Kas pagelbės?

Vytautas

#2
lapkričio 06, 2014, 07:31:14 Redagavimas: lapkričio 06, 2014, 07:33:19 by Vytautas
Ten vietoj dabar esančio minuso būna pliusas. Paspaudi ir išsiskleidžia. Ir paskaityk kas leidžiama. Jei gera kokybė tai dydis būna didesnis. Tenka mažinti. Bet automatiškai krenta kokybė.

Benamis

Citata iš: Sahita  lapkričio 06, 2014, 02:55:21
Draugai teigia joje nieko keisto nematantys, tačiau aš aiškiai matau moterį su skrybėlaite, jos vardas galimai Marta...


Is kur zinai, kad tos moters vardas galimai Marta?

Jeigu nuotrauku dydis labai didelis, kaip minejo Vytautas, negalesi ikelti ju i foruma. Tada tiesiog pasinaudok pvz. http://www.part.lt ir nurodyk mums paveikslelio adresa.

snofru

smalsumas sužadintas, bet viltis pamatyt tas nuotraukas jau blėsta.

Vytautas

Kiek suprantu tai narė iš kito forumo. Tikrai tai daro ką sako ir nuotraukos neabejoju kad bus.  :)

Synkas

Kad man labai labai patinka tokie dalykai, norėčiau ir aš, kad foto vis dėl to būtų įkelta.. :)))

Sahita

Gerai, palieku jūsų fantazijai mane teisti ir nukryžiuoti, bet nuotraukos iš kompo įkelti nei čia, nei skypu, nei bet kokia kita forma NEIŠEINA. Arba file not exist, arba cannot send - problems with your computer arba išvis siuntimo metu nutrūksta ryšys(skypu ).
Irgi reiškinys. Tiek tos - niekas niekada netiki žodžiu, tad galit nurašyti.

Sahita

Dar sykį bandau...

Sahita

Kokybė nulinė.KOmentuoju: dešinėje pusėje matomas baltas siluetas - pirminės nuotraukos blankus atspindys.Pirmojoj foto jis buvo gerokai ryškesnis. Dėl kokybės nieko nežinau - džiaugiuosi, kad išvis kažkas įsikėlė... Nuotrauka daryta elementariu išmaniuoju telefonu su blykste.

snofru

Citata iš: Sahita  lapkričio 15, 2014, 23:36:23
Kokybė nulinė.KOmentuoju: dešinėje pusėje matomas baltas siluetas - pirminės nuotraukos blankus atspindys.Pirmojoj foto jis buvo gerokai ryškesnis. Dėl kokybės nieko nežinau - džiaugiuosi, kad išvis kažkas įsikėlė... Nuotrauka daryta elementariu išmaniuoju telefonu su blykste.
nuotraukos kurios neisikelia yra kompe, telefone ar dar kažkur, ta prasme jos fiziškai dar egzistuoja ar pačiai irgi jų nebeatidaro?
toje kur pavyko įkelt, bent aš, tai nieko nematau.

Benamis

Cia tas pats jeigu as ikelciau Maleviciaus kvadrata:



Ir pasakyciau, kad jame matau vaiduokli.

Aukštyn