Kaip nusiimti užkeikimą?

Pradėjo Igor, rugsėjo 28, 2014, 14:40:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Igor

Tik pakartosiu ir laukiu tokio atsakymo
Citata iš: Igor  rugsėjo 28, 2014, 20:30:46
O dabar trečias klausimas ir prašau tik atsakymo į jį gal yra kokie užkalbėjimai ar ritualai kad man labiau sektųsi arba kad man patinkanti mergina jaustų tą patį ? nu gal esat patys kažkokį bandę ir pavyko ?

Whitenblack

Citata iš: Igor  rugsėjo 28, 2014, 20:52:23
O dabar trečias klausimas ir prašau tik atsakymo į jį gal yra kokie užkalbėjimai ar ritualai kad man labiau sektųsi arba kad man patinkanti mergina jaustų tą patį ? nu gal esat patys kažkokį bandę ir pavyko ?

Kaip reikia nepasitikėti savimi , ar būti kokiam nevalai , kad imtis ,,magijos" tokiems dalykams? Suprantu , kad hormonai , norisi , bet tai to nepateisina.
Būdų begalė , anglų kalba susivesk į google savo klausimą ir gausi tiek atsakymų , kiek nepajėgsi aprėpt.
Nepatariu nieko bandyt ir daryt , prisidarysi dar didesnių problemų ir tiek , o šiaip tai nesupratau , Tu rimtai , ar tikiesi pasijuokt iš forumiečių , nes tie ,,ot dushy" ir t.t. Dar nickas ,,Igoris" primena pagarsėjusį ,,Igor Shishkiną" , tad.... Gero vakaro. :)

Benamis

Citata iš: Igor  rugsėjo 28, 2014, 20:52:23

Bandyk su sigilemis: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2044

paragraf 78

nereikalinga

Normalu,kad įvyksta išsiskyrimai ankščiau ar vėliau. Toks gyvenimas. Taip nutinka visiems. Nereikia  tokios kasdienybės ,gyvenime pasikrtojančius įvykius priskirti prakeiksmams.

Geleona

Jeigu galima, parekomenduosiu zmogu, kuris man ziaurei padejo ir tik jo deka jau 2 metus turiu mergina :) . Anksciau budavau toks kaip tu, cia nera prakeikimas, cia yra tavo nevyriskas elgesys. Pasiziurek sito zmogaus kelis video, jis dar turi nemokama knyga, iskart suprasi, ka darai blogai. As net galeciau iskart tau pasakyti, bet geriau pasiziurek pats ;) .
https://www.youtube.com/channel/UCQTAVxA4dNBCoPdHhX9nnoQ

Aukštyn