Aiskiaregys numate Robino Williamso mirti

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 28, 2014, 00:55:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Asmuo pasivadines ChvyV8Bldr rugpjucio 11 diena (pirmadieni) parase stai tokia zinute (http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2616704/pg1):

CitataSomebody well known in Hollywood over 50 but not 60 will die before this Saturday


Ta pacia diena, kelios valandos po parasytos zinutes, Robinas nusizude.

Nors ir apsiriko del metu (R.W. mire budamas 63) uzvire karsta diskusija.

Maza to, veliau tas pats dalyvis parase dar viena zinute, kad kitas zmogus kuris mirs sia savaite Hollywoode bus garbaus amziaus mot. lyties sviesiaplauke baltaode moteris.

Kaip parase, taip ir atsitiko, mire Lauren Bacall: http://www.nytimes.com/2014/08/13/movies/lauren-bacall-sultry-movie-star-dies-at-89.html?_r=0

Galu gale visiems pareiske, kad sios savaites (tos pacios kai mire Robinas ir Lauren) pabaigoje Amerikoje nuo begiu nuvirs traukinys. Velgi, pranasyste pasitvirtino: http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/08/17/freight-trains-collide-arkansas/14195839/

Prasidejo speliones is kur sis zmogus galejo zinuti tokius dalykus? Prasidejo speliojimai, kad tai gali buti gerai informuotas pilietis, kuris zinojo, kad R.W. bus nuzudytas. Vienoje is teoriju, R.W. kuris taip pat buvo ir Illuminati narys negalejo tyleti ir pradejo po truputi rasyti apie uz sirmos vykstancius dalykus. Viename is paskutiniu jo blogo irase galima buvo perskaityti stai ka:

Citata„…This train goes way off the track towards GMOs, Chemtrails, New World Order, Human Trafficking and a slew of other horrendous issues that pull my interests away"




Taip pat nariai pradejo kelti teorijas, kad pats ChvyV8Bldr atsakingas uz siuos dalykus ir pan.

ChvyV8Bldr teigia, kad niekuomet saves aiskiaregiu nevadino. Tiesiog kartais jam gyvenime pasitaikydavo ateities matymo viziju. Pirma karta jam pavyko nuspeti dedzio šuns mirti - tada jis dar lanke mokykla. Veliau pasakojo, kad nuspejo kaimyno mirties data. O Holywoodo zvaigzdziu mirtis pamate sapne.

Sakyciau visai idomu.

TinSoldier

#1
rugpjūčio 28, 2014, 09:28:41 Redagavimas: rugpjūčio 28, 2014, 09:31:42 by TinSoldier
Na, Hollywoode žymūs žmonės (visi jie bent šiek tiek žymūs, prisidėję prie žymių projektų ar pan) miršta praktiškai kiekvieną dieną... http://www.hollywoodreporter.com/topic/obituaries Nemaža dalis miršta sulaukę 60-70 metų. Tad Robino Williamso amžius neatrodo kažkoks stulbinančiai išskirtinis.

O kad savaitė praeitų be mirties Hollywoode - beveik nėra šansų. Tad neatspėti jis praktiškai tiesiog negalėjo.

Teroras

#2
rugpjūčio 28, 2014, 17:59:22 Redagavimas: rugpjūčio 28, 2014, 18:01:23 by Teroras
O kaip del traukinio, irgi apsivercia kas savaite? :)

Neteigiu, kad jis aiskiaregys, taciau idomu.

Jeigu TinSoldieris teisus, tada as irgi sausiu: sia savaite Hollywode mirs vyr. lyties atstovas nuo 50 iki 60 metu.

Taip pat iki savaites pabaigos mirs pagyvenusi aktore, brunete.

Ir siaip sausiu: JAV apsivers traukinys (iki rugsejo 3 d.).

TinSoldier

Būtinai pasidomėsiu ir pranešiu, jei atspėsi :)

yutu

Kazkaip nesistebiu nes ir pati esu panasaus patyrusi, t.y nujautusi vieno zymiausio atlikejo mirti ir tai sakiau garsiai kai kuriems zmonems, poto jie stebejosi manimi, paaiskinti sio reiskinio nemoku, bet del savo nuojautos, jau kaip nujauciu taip nujauciu, sapnai irgi pasitaiko pranasiski.

Teroras

Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 28, 2014, 18:40:18
Būtinai pasidomėsiu ir pranešiu, jei atspėsi :)


Tai kiek traukiniu apsiverte ir Hollywoodo izymybiu mire pagal mano ivardintus pozymius? :)

TinSoldier

#6
rugsėjo 07, 2014, 19:48:41 Redagavimas: rugsėjo 07, 2014, 19:54:29 by TinSoldier
Na, pažiūrim :)

Jeigu leidžiam paklaidą ir interpretavimą, kokį įprastai leidžiat aiškiaregiams - tai pririnkti galima įvykių tikrai nemažai. (pvz, truputį neatitinkanti vietovė (vos vos), truputis amžiaus skirtumo (kaip R. Williamso atveju) ir t.t. ir pan.

Bet pasistengsiu atrinkti kiek labiau atitinkančius.

Taigi:

1. Pagyvenusi brunetė, aktorė. http://en.wikipedia.org/wiki/Elena_Varzi

Ir dar rašei, kad iki savaitės pabaigos. O ji mirė pačioje savaitės pabaigoje . Tiksliai pataikei! Jei ką, nerašei, kad tai turėtų būti Hollywood'o aktorė.

2. 50-60 metų vyras iš Hollywood'o.

Wilfredas Garcia (60 metų), miręs rugsėjo 2 dieną: http://obits.dignitymemorial.com/dignity-memorial/obituary.aspx?n=WILFREDO-GARCIA&lc=4786&pid=172348636&mid=6107773 .

Jei ieškosi daugiau informacijos apie štą žmogų, greičiausiai, kad nerasi. Nebuvo jis įžymybė. Na, bet tu ir nerašei, kad 50-60 metų vyras, mirsiąs minėtą savaitę, turėtų būti aktorius, įžymybė ar pan. Parašei, kad tik mirs vyr. lyties atstovas, gyvenantis Hollywood'e.


3. Iki rugsėjo 3 dienos JAV apsivers traukinys.

Nu ok, JAV ir Kanada - paklaida palyginus nedidukė. Rugpjūčio 29 dieną: https://ca.news.yahoo.com/cpr-freight-train-derails-eastern-saskatchewan-wind-may-144058911.html? Esu įsitikinęs, kad praktiškai bet kokiam kitam aiškiariagiui atleistumėt už tokią paklaidą.

Taip kad sveikinu, Terorai. Nebūtinai tavo spejimai buvo tokie įspūdingi, kaip temoje minimo pranašautojo... Na, bet vis tiek ganėtinai teisingai viską numatei (pagal tavo pateiktas pranašysčių formuluotes, o ne tai, ką galbūt turėjai omenyje).

EDIT: Su traukiniu, atrodo, suklydau. Straipsnis paskelbtas dar į pranašystę patenkančiu laikotarpiu. Tačiau, atrodo, buvo įvykęs kiek anksčiau. Dabar jau nebeturėsiu laiko vėl prisėsti ir paieškoti labiau atitinkančio įvykio. Bet, kiek jų mačiau ieškodamas, - manau, tikrai dar galima atrasti tokį, kurį įmanoma pritempti su maža paklaida.


Teroras

Tokiu atveju as apskritai nieko nepataikiau, ir visur prasoviau, deja. Sveikinimai ne laiku ir ne vietoje. Geliu irgi nereikia :) Gaila, kad "nesupratai" (o gaila, kad ir as nepabreziau), kad omenyje turejau Hollywoodo aktorius, nes pagrindeje zinuteje apie tai ir buvo kalba. Taciau ir tave suprantu, kad po tokios drasios zinutes:

Citata
O kad savaitė praeitų be mirties Hollywoode - beveik nėra šansų. Tad neatspėti jis praktiškai tiesiog negalėjo.


Beje, toje zinuteje irgi kalbejai apie Hollywoodo aktorius ir izymybes nors to ir nepabrezei o tik ta turejai omenyje (uztenka vien tavo mesta nuoroda perziureti). Bet ka ten... Geriau mes kvaileliais-durneliais apsimeskim :)

Siaip tikejausi idomesnes informacijos (na vyliausi, kad sugebesi ka nors tikrai idomaus iskapstyti, kad padarytum is manes "tikra ateities pranasa" ir irodytum, kad tokiu kiekvienas sugeba buti), tad si karta be pliuso ;/

TinSoldier

Aišku, kaip visada: laisvė interpretacijoms pagal patogumą, ane? :) Bet kažkodėl interpretacijos gerai, tik kai tau jos patinka...

Jeigu kokiam kitame forume, koks nors kitas nepažįstamas žmogus būtų parašęs lygiai tokias pat pranašystes, kaip kad tu čia, - iškvailintum visus skeptikus, kalbančius, kad "kontekstas buvo toks ir anoks" ir būtum vienas pirmųjų, ginančių jo atspėjimus. (nes juk galima būtų pritempti tuos įvykius).

Beje, kur mano citatą pakartojai - aš ten ir nesuklydau.

Teroras

Tebunie. I beprasmybiu kara nesivelsiu. Duodu kelia :)

TinSoldier

Aš sutinku, kad šį kartą tu buvai teisesnis, nei aš :)

Tiksliau, kad šitas, tipo, eksperimentas tikrai labiau patvirtino tavo teiginį, nei kad maniškį.

Tik vis tiek manau, kad laisvė interpretacijoms, spėjimų neapibrėžtumas, atlaidumas jos paklaidoms ( kaip su Williamso amžiumi), suteikia milžinišką vietą galimybei paprasčiausiai atspėti, arba spėjimus pritempti pagal patogumą savo tikėjimui.



Aukštyn