Become a living god?

Pradėjo Whitenblack, rugpjūčio 05, 2014, 13:08:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Melekh

Nėra už ką atsiprašyti, Whitenblack.

Malonu ar nemalonu tau, kad per dantį patraukiau tave kartą, man neįdomu. Visais laikais, žmonės pasijuokdavo, pasityčiodavo vieni iš kitų, tą rodo tautosakos tomai ir bendras kiekvieno susidūrimas su liaudies žiniomis. Aišku, patyčios ir užgavimai šiais laikais įgavo šlykščią formą, bet čia dėl to, kad žmonės nebemoka bendrauti. Bet koks patraukimas per dantį šiais laikais tampa visuotiniu šiknos skauduliu, kuris neretai sprendžiamas kolektyviškai.  Ar aš šlykščiai išsireiškiau, tavo atžvilgiu, aš stipriai abejoju. Subtilus sarkazmas kito žmogaus atžvilgiu yra menas ir aš atviras tam, jei randat mano beletristikoje iš ko pasijuokti - pirmyn:)



Ar Koettingas kompetetingas mokytojas pedagogine prasme, nežinau, nelankiau jų paskaitų, nesimokiau pagal jo programą, tad kažką kategoriškai teigti, ne mano kompetencijai.

Poezijos jo eilėraštukai tikrai stiproki ir net nesijaučia, jog jis taip giliai sedėtų LHP:D

@paragraf 78  Jo ilgesnis, o ką? Jei mano trumpesnis, nebegaliu toliau kalbėti? Ir kas tavo supratimu, yra "rimta diskusija"? Šiokie tokie asmeniškumai, tarp rimtai diskutuojančių žmonių visada atsiras, nes ne kiekvienas sąvokas vienodai suvokia, skiriasi interpretavimo lygmuo, žmonių brandumas.

"Become a living God" koncepcija Koetingo ir apskritai, okultinio pasaulio frazė, dažniausiai yra siaurai suprantama , t.y tiesiogiai.
Dažniausiai, tai išreiškiama mintis, jog yra galimybė kažką padaryti su savo gyvenimu, atsistoti ir pradėti veikti, o ne sėdint prie kompo tikėtis gilių  transcendencijos potyrių. Ar net tuo pačiu, tiesiog pakeisti savo tiesioginį, žemišką, pasaulį. 
Be to, tampant savotišku Dievu, nebelieka jokių žmogiškų nesąmonių kaip ambicijos, užgaidos, pavydai, apkalbos. Aišku, kokiu būdu bando Koettingas pasiekti tai, abejotinas, kadangi, rodos, siūlo "trumpesnį kelią".

Whitenblack

Melekh - Matau , kad esi brandus , nemažai žinantis žmogus , tačiau bendravimo skilties savo informacijos šaltinyje nederėtų primiršti , čia juk forumas :) Gerbti kitus - taipogi reikia , nesvarbu , sutinki su jais ar ne. Nepamokslauju , tik pasisakau. Off topicą baigiam. Ačiū už pasisakymą. :)


Aukštyn