Kodėl veikia magija?

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 07, 2011, 13:34:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

snofru

Citata iš: OKULTISTE  spalio 11, 2011, 21:40:20
Tokiu atveju drįsčiau abejoti ar Jūsų turima omeny energija iš viso egzistuoja... Pavyzdžiui, elektros energija matuojama vatais...
nikas nesiderina su tamstos skepticizmu :)
gal cia ne visai i tema, nors kas ten zino.. http://www.youtube.com/watch?v=dbh5l0b2-0o

OKULTISTE

Taip ir nesupratau, kokia
Citata iš: 2012  spalio 05, 2011, 20:02:24
Reikia moketi naudotis energija
... Suprantu, kai pasako, kokia, pavyzdžiui, vėjo, saulės - jie turi mato vienetus... O kas čia dabar?

snofru

tarkim tai galetu but hipotetine energija. negalim gi sakyt jog zinom jau viska ir nieko naujo po saule nebus.
tarkim ta pati elektros energija, zmones ja pazabojo salyginai nesenai

paragraf 78

Žmogus ir pats generuoja nedidelį elektros energijos kiekį.
Šiaip spinduoliuoja ir šiluminę energiją ir t.t.
Manau kalbama apie kitokio pobūdžio psichinę energiją kuri kolkas yra hipotetinė (na čia psichokenezė, telepatija, telekinezė ir t.t.)

2012

Citata iš: insomnia  spalio 12, 2011, 20:18:12
Žmogus ir pats generuoja nedidelį elektros energijos kiekį.
Šiaip spinduoliuoja ir šiluminę energiją ir t.t.
Manau kalbama apie kitokio pobūdžio psichinę energiją kuri kolkas yra hipotetinė (na čia psichokenezė, telepatija, telekinezė ir t.t.)

Apie ta energija ir kalbu, kur zmogus kazkokia turi. As ne fizikas manes vatai, zjauliai ir kiti pampersai nedomina.

paragraf 78

Magijoje svarbiau ritualo atlikimas nei energijų varinėjimas. Tiksliai atlikus ritualą jis turėtų būti veiksmingas. Žinoma popmagija gali pasiūlyti ritualų su energijų varinėjimu, tačiau klausimas kiek tai veiksminga, ta popmagija.

OKULTISTE

Galiausiai, kai aiškiai nežinoma, kas varinėjama...

2012

Citata iš: OKULTISTE  spalio 13, 2011, 22:13:04
Galiausiai, kai aiškiai nežinoma, kas varinėjama...

Kai salta, sildo tavo namus? Tai kas sildo tavo radiatorius? Ne pats radiatorius, bet energija jame. Taip ir organizmas, jis pilnas energijos. Be energijos jis butu tik gabalas mesos.

OKULTISTE

A... Tai čia kalbama apie jėgą (niutonais matauojama), šilumą ir pan... Tai visiškai sutinku, kad riekia žiūrėti, kad temperatūra nebūtų pakilusi, arbatos puodelį ne per smarkiai dėtume ant stalo ir pan. ... Tik nesuprantu, kokia prasmė diskutuoti apie tokius dalykus temoje apie magiją, nes tai paprasčiausia fizika, chemija ar pan...

2012

Man sunku paaiskinti, nes as nesu toks protingas kaip dauguma sio portalo lankytoju. Todel as pameginsiu pakopijuoti kitu protingu zmoniu mintis ar gal taip susikalbesim

Kaip galima įkrauti nešiojamąjį elektroninį įrenginį? Dažniausiai į galvą šaunančios mintys - prijungimas prie bendro elektros tinklo, baterijų keitimas ar netgi saulės energijos baterijų išskleidimas. O ką galvojate apie įrenginio prijungimą prie jūsų kūno?
http://mokslas.delfi.lt/science/energijos-saltinis-zmogus.d?id=50791012

paragraf 78

Įdomus straipsnis, bet mes jau nukrypstame nuo temos. Primenu kad tema vadinasi "Kodėl veikia magija?"

Euphoria

Magija, tai paprastas dėsnis atskleidžiant neribotas žmogaus galimybes :) Vieni, tai vadina magija kiti savęs ieškojimo ir atradimo keliu, aš to nevadinu magija, bet tai veikia kaip tikri stebuklai, todėl žmonės tai vadina magija :) Kalbate apie energija, aš asmeniškai naudoju žemės, bei aplinkui mus supančiu planetų energija, bet tam reikia daug darbo su savimi ir svarbiausia patikėti tuo ir suprasti, kad viskas kas mus supa aplinkui nėra tik materija :) Jei turite stipria valia ir jaučiate simpatijas, tokiems dalykams, bei to nebijote, tuomet galite bandyti, su laiku suprasite, kad peržengėte paprasto žmogaus galimybes ir jums neberupės,  nei laiko sąvokos, nei kiti ankščiau rūpėję kasdieniai dalykai :)

RoxiO

Manau, kad magija neveikia. Na kiek man teko su ja susidurti, tai ji niekada nesuveikė.

Euphoria

Citata iš: RoxiO  gegužės 20, 2012, 11:52:20
Manau, kad magija neveikia. Na kiek man teko su ja susidurti, tai ji niekada nesuveikė.

Gali savo patirtimi pasidalint ir konkrečiais faktais, kokiose situacijose, tai nesuveikė :)?

TinSoldier

Citata iš: Euphoria  gegužės 20, 2012, 11:08:47
Magija, tai paprastas dėsnis atskleidžiant neribotas žmogaus galimybes :) Vieni, tai vadina magija kiti savęs ieškojimo ir atradimo keliu, aš to nevadinu magija, bet tai veikia kaip tikri stebuklai, todėl žmonės tai vadina magija :)<....>

Aukštyn