Kaip atrodo Voodoo magijos ritualai

Pradėjo Benamis, balandžio 16, 2014, 11:05:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Gal kam nors bus idomu pamatyti kaip atrodo Voodoo magijos ritualas (asmens pritraukimas):

Sharikovas

Idomu sitas magas nurengineja tik grazias moteris ar visus ?

Benamis

Nereikia jau tik apie zmones spresti pagal savo sugedimo laipsni :) Nuogumas magijoje nera kazkoks tabu ar kazkas panasaus.

Sharikovas

Sakai isrenge grazia moteri vidury gatves ne tik i papus paspoksoti :) ? siaip patiko man sitas ritualas su pamidoru sultim pilamom ant papu :D pokstauju, geras video

Sleeping_angel

Įdomu buvo pasižiūrėti, nors ir sunku suprasti žmones, kurie tikisi tokiais burtais prisirišti prie savęs kitą žmogų.
Beje, keista, kad meilės ritualai vykdomi kapinėse :o

Supera

Klausimas, kam reikia išsirengt? Ir dar vienas, ar neatneša vat tokie dalykai neigiamų pasekmių?

Master

Dieve, kaip jūs tą išsirengimą sureikšminote...
Jūs ką tokie ištvirkę ar priešingai, taip stipriai kūno bijote? :D
Pirmiausia... Ritualo priežastis yra suprantama. Manau, kad kiekvienas turintis tam tikrą tikslą, kuris jam neduoda ramybės ilgą laiko tarpą nori kuo greičiau ką nors pakeisti. Jeigu jauti nepasitenkinimą, tau nerūpi ar tu numalšinęs jį patirsi kitą.
Nors čia vėlgi, moteris lyg ir blogo nieko nepadarė, ji norėjo persilaužti per save. Juk prašė ne vaikiną užkerėti meilėje, o tiesiog į jų bendravimą įnešti daugiau meilės ir būtent iš jos pusės. Be to, juk jie tiek laiko bendravo...
Toliau... Man tai pasirodė, šiek tiek nekasdieniška, kad ritualas buvo atliekamas dieną. Ganėtinai viešai.
Šiaip patiko "mago" naudojama atributika. Tai kažkas tokio žavaus.
Na dėl išsirengimo. Juk ritualo metu žmogus buvo apiplautas, apipiltas skysčiu. 1. dalykas logiškai pagalvojus. Negi po to tas žmogus eis namo visas kiaurai raudonai permirkęs?
2. manau, kad ritualu buvo bandoma paveikti patį žmogų, drabužiai taip pat gali traukti energija (o juk gale net prašė ją nusipurtyti),
O kad tokie dalykai neatneš kokių neigiamų pasėkmių tai jau buvo diskutuota n kartų. Ir mano galva tai priklauso nuo požiūrio. Jeigu jausiesi skolingas, tu savaime bandysi save nusibausti.
O šiaip mes sumokame atlikdami ritualą savo energija ir laiku (be to, ne kiekvienas tai gali). Magija yra natūrali. Ja nesąmoningai manipuliuojame kiekvieną dieną. To pasėkmė priklauso nuo to, ką mes ja sukuriame.
Anyway, bet voodo magija kaip ir kiekviena magija remiasi tais pačiais principais. Mančiau daug ko. Ir iš psichologinės pusės bandymo paveikti pasąmonę ir vizuolizuoti ir etc.
Įdomu tik tai, koks principas iš tikrųjų yra bendras visuose magijos šakose. (mąstau) :?

Supera

Aš tokių sakyčiau konservatiškų pažiūrų, kas liečia išsirengimą, ta prasme tikrai nenorėčiau išsirengt prieš žmogų kurio visiškai nepažystu. Todėl, manau jau atsineščiau kitus rūbus arba raudona pavaikščiočiau, I'm mad enough xD

Aukštyn