Nacistai su ateiviais - sutapimas cia man gavosi?

Pradėjo viliusinas, balandžio 05, 2014, 09:36:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

viliusinas

Sveiki nori paklausti jusu nuomones : ar nacistai tikrai bendravo su ateiviais valdant A.Hilteriui
Man neseniai per istorija buvo pamoka apie A.Hitleri, mokytoja pasakojo, kad hilteris i savo kariomene rinko blondinus, melynakius, sportisko kuno sudejimo. Dabar skaiciau apie ateiviu rusis ir netiketai radau tokius :
Juos paprastai apibdina kaip labai aukštus blondinus ilgais plaukais ir mėlynomis akimis. Liudininkai pažymi jog tarp šiauriečių labai ryškiai matomas skirtumas tarp vyriškos ir moteriškos lyties. Jų oda šviesi, balti plaukai, atletiškas kūno sudėjimas. Visi šiauriečiai be galo gražūs.

Čia irgi parasyta : blondinai, melynakiai. Bet čia dar neviskas. Dar per anomalija.lt skaičiau tą temą apie antarktidos paslaptis, kur A.Hitleris su povandeniniu laivo plaukė į antarktidą ir bendravo su ateiviais.

nereikalinga

Teko girdėti ,kad ta bazė išlikusi,kiek tiesos neaišku

Bėje,Putinas irgi blondinas mėlynakis,tik paplikęs kiek :D

Supera

Nacizmas iš nacionalizmo atsirado ir pagal nacistinę ideologiją tai egzistuoja viena aukštesnė tauta už visas kitas, tai arijai. Jie yra geresni visom prasmėm ir jiems lemta valdyti pasaulį, o kaip tyčia, buvo teigiama, kad vokiečiai arijų palikuonys. Taip, kad mano nuomone nieko čia su ateiviais nėra, tiesiog, kai Vokietija po pirmo pasaulinio buvo aplamdyta, jie jautė nuoskaudą, tai leido nacizmui iškilti. Čia tautos pašaukimo idėja įsipina, ale vokiečiai pranašesni už kitus.

Aukštyn