Dvasiu fobija

Pradėjo Primera, kovo 31, 2014, 23:45:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supera

Aš irgi bijau, kad čiuptels kas tamsoj už kojos, tai vengiu visokių siaubo filmų, kur vaiduokliai yra. Tada net nepagalvoji ir eini drąsiai. Ir svarbu dar prieš miegą nepagalvot apie tai, nes bus blogai >_> Kažkada nemiegojau visai naktį, po koldra pratūnojau, nes bijojau, kad gale lovos pasiveidens moteriškė, mat prieš miegą supernatural pažiūrėjau >_<

Asasinas

Šiaip esu girdėjęs tokį pasakymą: "kol tu dvasioms nieko blogo nedarai, tol ir jos nieko blogo tau nedarys". Nežinau kiek tame tiesos.

Jei gyveni kokiam vienkemy ar kaime, naktį išeik į lauką, pabūk tose vietose kur tamsu. Įsiklausyk į aplinkos garsus, juk ten nieko nėra, tik nepavojinga gyvūnija. Susiliek tamsoje su gamta. Būk jos dalimi. Juk žmogus ir yra jos dalis. Aišku, jeigu kalbėtume apie kokias džiungles, kur pirmu pasitaikiusiu momentu pitonas aplink tave apsiviniotų, tai taip, bet gi pas mus tokių gyvių nėra. :D Tik marcavojantys katinai, žiogai, vabzdžiai ir t.t. Aš prisimenu pas močiutę kieme kai būdavo tamsu irgi bijodavau naktį vaikščioti, net baisu būdavo pažiūrėti į tą pusę kur tamsu, palei krūmus, medžius ir pan.

Supera

Geras Asasino patarimas, naktį būtinai gamtoj pavaikščiok, aišku į mišką geriau neit, nes dar ant šernų užšoksi. Priedo ištaikyk laiką kai mėnulis neatrodys piktas, man kartais jis toks atrodo, gal ir juokingai skamba. Pamatysi, kaip smagu ir visai nebaisu aplink gamta, ir jei giedras dangus žvaigždės. Tada net ir tamsos bijančiam visai nebaisu. Būna taip jauku, net nesinori namo eit :) Jei vienam nedrasu, pasikviesk draugą/draugę, pamatysi, kaip patiks ir nebijosi, bent jau lauke, tamsos :)

illuminati

nusipirk suny, jei leidzia galimybes :
1 niekada neisduos... 2 turesi, kas visuomet bus salia... 3 bus logiskas paaiskinimas visiem keistiem garsam 4 skaito, kad sunys jaucia dvasias... smulkius grauzikus krebzdancius po spinta ir neduodancius tau ramybes taip pat... 5 sunys patinka merginom... lengviau ygyvendinsi assassino patarima... 6 pakol mazas suniuks, paprasi vedziot y lauka po 5-7 karus per para... vidury naktu irgi, taip, kad jei nenoresi valyt balu, yveiksi ir baimes...

;)

Asasinas

Dar prieš miegą galima pasiklausyt savo mėgstamos muzikos, o kai jau atsigulsi, ji tau automatiškai gros mintyse, dėl to šiek tiek turėtų apmažėti baimė. Jeigu netrukdo, gali bandyti ir prie muzikos užmigti.

Aukštyn