Jūsų technikos

Pradėjo Naujasisaš, kovo 28, 2014, 21:02:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Naujasisaš

kovo 28, 2014, 21:02:37 Redagavimas: kovo 28, 2014, 21:05:54 by Naujasisaš
Sveiki visi! Norėjau jūsų pasiteirauti kokias jūs technikas naudojate sukelti sąmoningiems sapnams, kaip jas pakeitėte ar gal turit savo susigalvoja? Taigi pasidalinkit :) Gal kitiem ir pravers pasiskaityti

Benamis

Citata iš: Naujasisaš  kovo 28, 2014, 21:02:37
Sveiki visi! Norėjau jūsų pasiteirauti kokias jūs technikas naudojate, kaip jas pakeitėte ar gal turit savo susigalvoja? Taigi pasidalinkit :) Gal kitiem ir pravers pasiskaityti

Technikos skirtos kam butent? :)

Naujasisaš

sąmoningiems sapnams, pasitaisiau :)

Benamis

Taip ir pagalvojau, norejau tik isitikinti :)

Dabar pradejau realybes patikrinimo technika naudoti. Bet dar mazai laiko praejo + kazkaip dienos metu uzsimirstu tuos patikrinimus daryti ??? Stengsiuosi keleta kartu per diena bandyti ikvepti oro pro uzspausta nosi. Ziuresiu ar bus kokie nors rezultatai ilguoju laikotarpiu :)

Master

Na aš kaip minėjau asmeniškai (tačiau pasikartosiu dar kartą) man efektyviausia, paprasčiausia ir lengviausia metodika yra neleisti savo sąmonei nurimti išvis. Galima taikyti stiklinės rankoje metodą (jo, aš rimtai.. Turi susirasti dirgiklį, kuris bus sąlyga neleidžianti tau atsipalaiduoti. Tuomet smegenys bandydamos išvengti pasekmių visiškai neužmigs) galima save budinti kas valandą. Sąmonę įpras ir taip pat nebegalės nurimti. Bus nuolat dirginama (rezultatas bus pasiektas tos pačios nakties viduryje, aišku su sąlyga jei gyveni tanke arba vienas :D)
Taip pat galima išsikelti sau svarbų tikslą  (nesvarbu kokį, jis gali net nesisieti su miegojimu išvis) tačiau turi stipriai apie tai galvoti nuolatos (arba bent jau prieš miegą tiems kurių sąmonė paveikesnė). Kai sapne apie tai pagalvosi, tai bus raktas į realybę, kitaip tariant asociacija (elementari psichologija (: )

Sleeping_angel

Jei rimtai domiesi sąmoningu sapnavimu gali paskaityti čia http://gnosis.lt/Kursai/Sapnu-Joga/Kursas-Sapnu-Joga.html.
Mistikas Carlos Castaneda rekomendavo pastoviai dienos metu žiūrėti į rankas, nes jų formai sapne pasikeitus gali "pabusti".
Aš anksčiau stengdavausi kuo dažniau mintyse sau užduoti kokį nors rūpimą klausimą dienos metu, bet net jei "pabudusi" sapne jį ir užduodavau, tai jokio aiškaus atsakymo nesulaukdavau. Todėl šiek tiek nusivyliau tokia taktika :)
Kartais po ilgos pertraukos sąmoningiems sapnams susapnuoti man padeda tai, kad prieš miegą paskaitinėju kokią knygutę apie sapnus. O šiaip stengiuosi kuo dažniau "prisiminti save" (daugiau apie tai nuorodoje viršuje).
Esmė tokia - kad ir ką pasirinktum objektu (rankas, mintis apie kažką ar net veiksmą), apie tai reikia NUOLAT ir KUO DAŽNIAU dienos metu pagalvoti / atlikti.

Citata iš: Master  kovo 28, 2014, 21:42:44
Galima taikyti stiklinės rankoje metodą

Master, kas tai yra? Tipo, reikia eiti miegoti su stikline rankoje?  :o

iDiJotas

atsikeliu ryte ir buna truksta miego,
todel uzsistaua zadintuva dar 15min i prieki, isgirstu zadintuva paskui dar 15min i prieki, ir dar 15min i prieki. Vidus kartus kietai miegu ir nieko neatsimenu, apart zadintuvo statyma.
Kaip panaudoti siuos atvejus samoningu sapnu istestavui ?

ponaitis

Telefonas su muzika ant maziausio galimo garsumo lygio,kai miegi,aplinkui girdi muzika,ir jeigu nesi(sapne) kokiam kuble ar diskotekoje supranti kad sapnuoji.Ne visada pavyksta,bet turbūt pati lengviausia tachnika  :)
P.S. Su šia technika karta buvo taip,jog sapne groju dvi muzikos(skirtingos vienu metu).Kaip suprantu viena buvo foninė(sapno) o kita telefono.  :D

Master

Aš dažnai miegu su muzika ausinėse ir neretai ji groja visu garsu. Tačiau sąmoningumo išlaikymas tokiu metodu priklauso nuo muzikos žanro. Pavyzdžiui su invokacija visada kietai užmiegu (ir ji šiuo atveju nepadėtu)...
*Tik norėjau išsakyti savo pastebėjimą

lukas11xxf

Citata iš: iDiJotas  kovo 29, 2014, 00:27:35
atsikeliu ryte ir buna truksta miego,
todel uzsistaua zadintuva dar 15min i prieki, isgirstu zadintuva paskui dar 15min i prieki, ir dar 15min i prieki. Vidus kartus kietai miegu ir nieko neatsimenu, apart zadintuvo statyma.
Kaip panaudoti siuos atvejus samoningu sapnu istestavui ?

yra timerio teknika čia jei noriu panasu i sita pasakyt. ;)

Aukštyn