Likimas

Pradėjo Asasinas, vasario 01, 2012, 01:26:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

sausio 21, 2014, 14:24:33 Redagavimas: sausio 21, 2014, 14:30:24 by Vytautas
Na pagal mano patirtį dabar likimą kiekvienas kuriasi pats. Nėra nieko numatyto iš anksto. Bet praeityje čia jau iš pažįstamos mačiusios daugiau nei mes eiliniai žmonės visi turėjom griežtai programuotą likimą. Tiesiog to tarpinio pasaulio apie kurį kalbu 100% valdymas kiekvieno. Laisvė buvo tik iliuzija. O kadangi buvom programuojami tai buvo galimas ir ateities spėjimas. Tiesiog kai kas savotiškai priėjo prie pagrindinės programos.

kiskis

sausio 21, 2014, 14:38:23 Redagavimas: sausio 21, 2014, 17:03:50 by kiskis
Citata iš: Vytautas  sausio 21, 2014, 14:24:33
Na pagal mano patirtį dabar likimą kiekvienas kuriasi pats. Nėra nieko numatyto iš anksto. Bet praeityje čia jau iš pažįstamos mačiusios daugiau nei mes eiliniai žmonės visi turėjom griežtai programuotą likimą. Tiesiog to tarpinio pasaulio apie kurį kalbu 100% valdymas kiekvieno. Laisvė buvo tik iliuzija. O kadangi buvom programuojami tai buvo galimas ir ateities spėjimas. Tiesiog kai kas savotiškai priėjo prie pagrindinės programos.

Vytautai, tipo anksciau mus prisukinejo, kaip vilkelius (toks zaisliukas kuris, isukamas poto paleidiamas laisvai suktis) o poto paleido patiem suktis.  Kodel taip yvyko, kada (nieko tokio nepatebejau, nors yvyko esmine pasaulio pertvarka, sulyginama su "didziuoju sprogimu", pagal tave)?

Vytautas

Citata iš: kiskis  sausio 21, 2014, 14:38:23
Vytautai, tipo anksciau mus prisukinejo, kaip vilkelius (toks zaisliukas kuris, isukamas poto paleidiamas laisvai suktis) o poto paleido patiem suktis.  Kodel taip yvyko, kada (nieko tokio nepatebejau, nors yvyko esmine pasaulio pertvarka, sulyginama su "didziuoju sprogimu", pagal tave)?

Iš tikro mane sukrėtė pažįstamos patirtis kai ji žinojo jau prieš metus laiko kaip, kada ir kodėl mirs jos mama nors jokių išorinių požymių dar ilgai nesimatė ir medicina neaptiko. Ir tas dalykas programuojamas buvo iš tarpinio pasaulio. Kitas momentas pvz dar nieko nepasakius žmogui ji jau žinodavo ką jis pasakys. Kiekvieno žmogaus galimybės griežtai apribotos. Tiesiog dabar nėra jokių programų tik likę seni nesuvokiami ryšiai. Bet niekas jų nevaldo.

Nieksas

Kaip manote ar yra likimas?
Žiūrint iš istorinės pusės manau kad yra.
Pavyzdžiui paimkime Serbų radikalą kuris nužudė Austrijos-Vengrijos imperatorių. Tai sukėlė 1-ajį pasaulinį karą ko pasekmės (tarpukaris , 2pasaulinis šaltasis karas ir naujausieji laikai) privedė prie istorinių aplinkybių kurių be to radikalo šūvio nebūtų jūsų tėvai nebūtų susitikę ir jūs paprasčiausiai nebūtumėte gimę .
Kokia jūsų nuomonė apie tai ? :)
P.S. aleiskit jeigu tokia tema yra :)

Sleeping_angel

Kad ir kas atsitiktų, visada galima "apkaltinti" likimą :) Šiaip tikiu jau vien dėl tos priežasties, kad visi esame žmonės, o gimstame skirtingose šeimose su skirtingomis savybėmis ar gebėjimais. Nors man labiau priimtinas žodis "karma" :D

Supera

Tas tėvų susitikimas gal ne toks jau ypatingas, kad jo pasekmė būtent karas :D Bet manau, kad jis vis  dėl to yra, nes tai kaip ir paaiškina mūsų kartais labai jau bukus poelgius, kai pagalvoji, to tikrai nedarytum. Arba atsidūrima laiku ir vietoj.

.L.U.T.H.O.R.

Kadangi jau buvo tokia tema tai pridėjau klausimus prie to pačio. Priklauso ką tu laikai likimu, ir kiek tas likimas kišasi į tavo gyvenimą :D Aš sakyčiau, kiekvienas ateiname į šį pasaulį, kad tobulėtume. Ir mums gali padėti Dievas, angelas sargas, pasąmonė, sielą ar dar kas tik nori. Likimas - tobulėti/mokytis, tada taip tikiu :D

paragraf 78

Likimas eliminuoja laisvą valią, todėl juo netikiu, nes tada būtume marijonėtės kažkieno žaidime

Nieksas

Citata iš: Supera  balandžio 08, 2014, 21:51:33
Tas tėvų susitikimas gal ne toks jau ypatingas, kad jo pasekmė būtent karas :D Bet manau, kad jis vis  dėl to yra, nes tai kaip ir paaiškina mūsų kartais labai jau bukus poelgius, kai pagalvoji, to tikrai nedarytum. Arba atsidūrima laiku ir vietoj.

Turėjau omenyje jog tas karas buvo priežastis kurio pasekmių eigoje susitiko tėvai :D

Nieksas

Citata iš: paragraf 78  balandžio 08, 2014, 22:10:43
Likimas eliminuoja laisvą valią, todėl juo netikiu, nes tada būtume marijonėtės kažkieno žaidime

Nemanau jog tai kažkieno žaidimas. Tiesiog tai vyksta atsitiktinai niekam neįtakojant. Manau alternatyvios visatos gali pagrįsti mano poziciją nors jos dar neatrastos bet jeigu atrastu tai būtų kaip ir įrodimas jog likimas egzistuoja ir jis yra atsitiktinis su daug galimų variantų skirtingose alternatyviose visatose.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: paragraf 78  balandžio 08, 2014, 22:10:43

Vieni tiki likimu, kiti laisva valia ^^

Supera

Citata iš: Nieksas  balandžio 08, 2014, 22:10:54

Turėjau omenyje jog tas karas buvo priežastis kurio pasekmių eigoje susitiko tėvai :D

Aš supratau :D bet ne visų gal taip. Maniškiams gal ir tinka, nes tėtis Kazakstane gimęs :D nu bet kiti būna kaimynai ir panašiai. Šeip mano nuomone, maniškiai susitiko todėl, kad mama kai po praktikos jau turėjo dirbt, tai ją paskyrė į Alytų, bet ji kažkodėl atsisakė, ir į Birštoną atsikraustė.
Tai va, aš manau, kad karas čia ne prie ko, gal smulkesni dalykai lemia. Visokie karai sakyčiau labiau įtakoja pasaulio žemėlapį ir valstybių likimus :D

Nieksas

Citata iš: Supera  balandžio 08, 2014, 22:25:14
Citata iš: Nieksas  balandžio 08, 2014, 22:10:54

Aš supratau :D bet ne visų gal taip. Maniškiams gal ir tinka, nes tėtis Kazakstane gimęs :D nu bet kiti būna kaimynai ir panašiai. Šeip mano nuomone, maniškiai susitiko todėl, kad mama kai po praktikos jau turėjo dirbt, tai ją paskyrė į Alytų, bet ji kažkodėl atsisakė, ir į Birštoną atsikraustė.
Tai va, aš manau, kad karas čia ne prie ko, gal smulkesni dalykai lemia. Visokie karai sakyčiau labiau įtakoja pasaulio žemėlapį ir valstybių likimus :D

Jeigu nebūtu karo nebūtu ssrs kurioje reikėtų atlikti praktiką ir mokytis būtent tą profesiją kurią mokėsi gyvendama ssrs sudėtyje ko pasekoje tavo mama būtu priėmusi sprendimus lėmusius kad nebūtų susitikta su tėvu ir tu nebūtum gimęs.

.L.U.T.H.O.R.

Ir kas iš to :D Tu to vistiek nežinotum, nes tavęs net nebūtų kaip tokio :D

Nieksas

Citata iš: Druwis  balandžio 08, 2014, 22:34:17
Ir kas iš to :D Tu to vistiek nežinotum, nes tavęs net nebūtų kaip tokio :D

Tas ir iš to , kad tu gimei ir esi koks esi likimo dėka :D

Aukštyn