Rusija nesiruošia sustot?

Pradėjo Jupiteris, vasario 28, 2014, 17:11:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

#45
kovo 01, 2014, 18:57:27 Redagavimas: kovo 01, 2014, 19:01:09 by 2Pacas
Citata iš: TinSoldier  kovo 01, 2014, 17:33:24
Nenoriu į (gana) normalią diskusiją įnešti kažkokių lunatizmų, bet šiaip linksmas faktas:

2011 metais kažkoks rusų astrologas 3 pasaulinį išpranašavo 2014 metų kovo mėnesį :D

http://english.pravda.ru/society/anomal/25-03-2011/117328-third_world_war-0/

CitataThe participants of the meeting also unveiled the date for the beginning of Third World War. The new war is said to begin in March of 2014, during the Olympic Games in Sochi. It is also possible that the war may start five days after the Games end. Globa did not say in which country exactly the war would begin. He only said that the African revolutions would slowly be moving towards Russia. Massive protests will eventually spark in Central Asia, the astrologist said.

5:30 daug cia tokiu pranasautoju.. :D

Video i tema apie kures diskutuojam, kas netingit galit paziuret.Kaip A.C.A.B sako is homo-sovietiko globalisto.. :D

Ps.Benami kas ka tau pasake??

A.C.A.B

Citata iš: snofru  kovo 01, 2014, 18:46:26
Citata iš: A.C.A.B  kovo 01, 2014, 18:38:52Jei Vladimiras Putinas nustotų siekti nuolatinės taikos - pasaulis taptų daug taikesne vieta.
Irako gyventojai jaučiu lydėsi nuo šito bajerio?  ;)


O prie ko čia Irakas?

Beje, darbe turiu porą bendradarbių iš ten. Džiaugiasi turėdami galimybę gyventi Vakaruose  :)

Benamis

Juodas humoras (perfrazuosiu, mano manymu irgi tinka):

Jei JAV nustotu siekti absolucios demokratijos pasaulyje - pasaulis taptu daug taikesne vieta.



:)

czech-kuolis

Citata iš: Benamis  kovo 01, 2014, 18:54:26
A.C.A.B, gali rasyti pilna mano slapyvardi nesupyksiu :)

Patinka man jusu maksimalizmas ir optimistiskumas. Irgi noreciau tokiu buti :) Rasiau taciau pagalvojau ir istryniau... Galbut ateityje parasysiu ka man asmeniskai pasake prie stikliuko (taip taip, oj kaip NATO vadai svencia uz jusu pinigus Lietuvoje, jus net neisivaizduojate), jau po visos oficialios programos Siauliuose vienas aukstas paraigas einantis NATO pareigunas. Bet kol kas susilaikysiu ;)

Atsimenu daržely vaikai taip darydavo - "žinau, bet nesakysiu".
Pirmyn, kas kliudo? Labai įdomu.

2Pacas

Benami uzskaitau :D Va iskart primine kaip per namus ejo

Benamis

Citata iš: czech-kuolis  kovo 01, 2014, 19:03:25
Atsimenu daržely vaikai taip darydavo - "žinau, bet nesakysiu".
Pirmyn, kas kliudo? Labai įdomu.


Chech-kuoli, as knyga galeciau parasyti. Pradeciau nuo to kokios salies ambasadorius sededamas girtas automobilyje reke: "Heil Hitler" o pabaigti galeciau girtu NATO vadovu snekomis. Ir as cia labai rimtai.

Bet dar pagalvosiu ar verta siame forume tai daryti. Visgi tokioje temoje kiekvienas galvoja, kad jis zino geriau uz kita :)

A.C.A.B

Man irgi kažką vakar prie tekilos stikliuko kažkas sakė, gaila kad jau girtas buvau, tai neatsimenu. Bet jei prisiminsiu būtinai parašysiu.

Bet kol dar buvau normalios stadijos, teko pabendrauti su krūva suomių. Ir, aišku, nebuvo išvengta temos apie dabartinę situaciją Ukrainoje.

Kaip jie patys teigė, Rusija vis dar yra jų priešas (agresorius) nr.1 ir beveik visi kariniai mokymai jų šalyje yra akcentuojami būtent į gynybą prieš Rusijos agresiją. Karinė tarnyba yra privaloma nepriklausomai nuo to ar mokaisi, ar ne.

Kaip ir aš, taip ir jie stebėjosi kodėl Rusija vis dar neišsiblaivė nuo imperialistinės praeities ir kodėl vis dar galvoja, jog jos kaimynės turi atsiklausti "matuškos Rasijos" dėl kiekvieno rimtesnio žingsnio.

Bet kaip jie patys sakė: "we f.cked soviets once, we can do it again"  :D


snofru

Citata iš: A.C.A.B  kovo 01, 2014, 18:58:27O prie ko čia Irakas?
na Benamis jau atsakė, arba jei Irakas per toli, galim prisimint buvusią Jugoslavija ir pajuokaut apie humanitarian bombing  :)

czech-kuolis

Citata iš: Benamis  kovo 01, 2014, 19:06:54
Visgi tokioje temoje kiekvienas galvoja, kad jis zino geriau uz kita :)

Neišskiriant ir paties, pastebėčiau. O tas paslaptingumas nieko neprideda, greičiau atima. Bet aš tikiu, kad vieną dieną parašysi.

2pacai - galima paklausti tiesiai? Ką manai apie Rusijos galimą intervenciją į Krymą?

A.C.A.B

Turbūt nieko nemano.

Matyt kaip ir kiti mūsų forumo dalyviai pareikš pasipiktinimą JAV veiksmais babajų kraštuose, bet į Rusijos agresiją nekreips jokios dėmesio.




Calibrae277

Na aš tai nemanau ,kad reiktu nekreipt dėmesio į rusijos agresija, rusai juk labai pasižimi išdidumu ir agresivia jega, dar nuo šaltojo karo laiku manau turi nemažai karines tehnikos, aisku jei rusija ruošiasi jėga pasimti ukraina ar bent dali jos tai bučiau už tai jog nato ja nusodintu i vieta ir apskritai mano nuomone neturi rusai jokiu teisiu į ukrainos teritorijas, bet akivaizdu kad bresta 3asis pasaulinis kuris reiktu tikėtis kad neiviks ir rusai nusileis ant žemės. ir susirupins svarbesniais dalikais nei karo pradžia vienas iš ju kad ir tas pats visu jau pamirštas černobilis kuris vis dar laiko bomba ekologinei nelaimei, ir ne tik bet čia jau gausis off topic

omcikas

ukrainiečiai kovojo už "laisve" nors nei vienas rusijos šarvuotis jų gatvėmis nevažinėjo, kareiviai nevaikštinėjo, laisvai keliavo kur norėjo darė ką norėjo. Savo chuliganizmu sukėlė tokia padėtį, kad dabar tikrai teks kovot už laisve tik kaži ar išdrys tie "taikus" protestuotojai molatavo kokteiliais rusijos šarvuočius pavaišint.. čia jiems ne su Berkutu kara žaist. Nepateisinu rusijos veiksmų Ukrainos atžvilgių, bet kita vertus patys protestuotojai visam tam pretekstą sudarė. Kokių neeilinių "gabumų" reik turėti,kad taikos metu, taikia savo šalį kovojant už "laisvę" sugebėt iki karo padėties privest..

Raganius


czech-kuolis

Citata iš: omcikas  kovo 01, 2014, 22:19:44
Kokių neeilinių "gabumų" reik turėti,kad taikos metu, taikia savo šalį kovojant už "laisvę" sugebėt iki karo padėties privest..

Visada pasirengusią padėti kaimynystėje įsitaisiusią "matušką" - šito "gabumo" kaip ir užtenka. O dėl kovotojų - nežinau, ar jų visų reikės. Turi Ukraina rimtesnių resursų nei molotovo kokteiliai - http://en.wikipedia.org/wiki/Armed_Forces_of_Ukraine

snofru

#59
kovo 01, 2014, 23:05:32 Redagavimas: kovo 01, 2014, 23:21:42 by snofru
nu nafig, galvojat yr variantas, kad Rusija su Ukraina kaktom susimuš?  :)
žiūrėjau aš katik šitą laidą "Вести в субботу" с Сергеем Брилевым (01.03.2014), rekomenduočiau suprantantiems kalbą peržvelgt (apie Krymą pirmoji laidos dalis) gal šiek tiek aiškiau matysis situacija po to. jei trumpai: Krymo premjeras (tiksliai nepamenu rango) paprašė pats Rusijos pagalbos. kariuomenės dar niekas niekur neįvedė, ką ten rašė ukrainiečių žiniasklaida - neaišku (turiu galvoje kažkokius neva rusų kariuomenės judesius), ir sekantis dalykas, kuris nesusilaukia dėmesio - tarptautiniai susitarimai dėl Rusijos karinių bazių Krymo teritorijoje, jeigu joms kils pavojus iš zapadencų pusės, tada matyt rusai ir planuoja imtis priemonių kad tuos galimus pavojus izoliuoti. lygiai taip pat elgtusi tokioje situacijoje bet kuri šalis, tarkim kad ir JAV. ir dar vienas svarbus dalykas, kurio neišeina ignoruot: Kryme dauguma yra rusai.

edit: pasvarstymai dėl Rusijos ir Ukrainos kaktomūšio. dešiniojo sektoriaus lyderis, Jaroš ar kaip ten jis, yra sakęs, kažką tokio tipo: "mes vėliau patrauksime į rytus, ginklų turime pakankamai, bla bla bla" na organizacija tikrai karinio tipo, kur jos aktyvistai buvo ruošiami informacijos irgi galima rasti, kad neaudrint promaidaniškos forumo auditorijos, šalių neminėsiu (bet tai ne JAV  :P ). tik mano galva visgi per skysti jie, kad galėtu susiremt su kariuomene. nebent Sirijos variantas. tik kas finansuos? (klausimas retorinis suprantama)

Aukštyn