Lenkijoje is arti nufotografuotas NSO

Pradėjo Benamis, sausio 24, 2014, 21:46:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

sausio 24, 2014, 21:46:25 Redagavimas: sausio 24, 2014, 22:23:09 by Benamis
2013 metais, sausio menesi apie 3 val. nakties, Cestochovos gyventojas Mateuszas negaledamas uzmigti, isejo pasivaiksciuoti netoli savo namo. Taip prasideda pasakojimas zmogaus kuris teigia, kad mate kazka nezemisko, maza to dar ir pavyko tai iamzinti.

Liudytojo pasakojimas: objektas buvo trikampio formos, skersmuo sieke gal 5-6 metrus. Is pat pradziu po dangaus platybes skrido tiesiai, o veliau zigzagais. Virs mano galvos praskrido gal tik 3-4 metru aukstyje. Girdejau kazkoki lyg magnetini-pulsuojanti tylu garsa (tarsi zemu dazniu koloneles). Po keliu sekundziu objektas tarsi issove nezmogisku greiciu i virsu ir maciau ji tik kaip maza sviesele danguje.

Visas stebejimas truko apie 20 sekundziu. Liudininkas padare labai idomias objekto nuotraukas ta akimirka kai jis jau pradejo tolti nuo jo. Nuotraukos darytos su Samsung Corby Pro 3.2 MP.

Nuotraukas kuriuos mano manymu yra labai idomios prisegu.

Ka manote?

Ezekiel

Citata iš: Benamis  sausio 24, 2014, 21:46:25
Liudytojo pasakojimas: objektas buvo trikampio formos, skersmuo sieke gal 5-6 metrus. Is pat pradziu po dangaus platybes skrido tiesiai, o veliau zigzagais. Virs mano galvos praskrido gal tik 3-4 metru aukstyje. Girdejau kazkoki lyg magnetini-pulsuojanti tylu garsa (tarsi zemu dazniu koloneles). Po keliu sekundziu objektas tarsi issove nezmogisku greiciu i virsu ir maciau ji tik kaip maza sviesele danguje.

Įdomu, reikės daugiau pastudijuoti. Mano matyti NSO irgi pasirodė judėjo netolygiai, bet zigzagais. Jei tikėti Biliu Majeriu tai sukeliama Žemės netobulo paviršiaus, ir jo išmatavimai kažką primeną... Pranešimuose apie susidurimus su ateivių laivais pranešama, kad jie skleidžia žemo dažnio garsą. Apibūdino matyt kaip transformatoriaus garsą.

snofru

tik tokios nuotraukos yra, originalo tiesiai iš samsungo nėra?

Benamis

Citata iš: snofru  sausio 24, 2014, 22:23:30
tik tokios nuotraukos yra, originalo tiesiai iš samsungo nėra?

Nepavyko rasti. Bet koks tikslas ziureti, jeigu foto info (exif) irgi padirbti galima...

Marius

Na neblogai..tik kazkodėl žiūrint į foto,toks jausmas ,kad tai žemiškos kilmės dalykas..nors atrodo tikrai ispūdingai,manau tai vienos geriausiu foto padarytos liudininkų,aišku jei visa tai tikra.

snofru

sausio 24, 2014, 22:31:43 Redagavimas: sausio 24, 2014, 22:35:21 by snofru
Citata iš: Benamis  sausio 24, 2014, 22:26:09Nepavyko rasti. Bet koks tikslas ziureti, jeigu foto info (exif) irgi padirbti galima...
aišku. nes exif nieko nerodo, tada kyla klausimas kam redaguot foto jei reikia patvirtint stebėjimo faktą? nebent kai visi pradeda vienas po kito perspausdint naujienas ir atsiranda koks gudročius kuris sumasto paryškint foto ir pateikia paskui ja kaip originalą o patį originalą nukiša velnias žino kur ir gaunasi nesusipratimų kruva

exif padirbt galima, bet jei tarkim sakysiu: "mačiau nso va fotkės". ir jei realiai aš jį mačiau ir turiu foto, tai kokia prasmė man jį padirbinėt?

Benamis

Snofru, as nesu foto autorius, taigi paliksiu tavo klausima kaip retorini. Nes atsakymu cia daug gali buti, pvz. jeigu autorius foto i serveri siuncia per kazkoki neaiskaus TVS'o uploada, tai visa EXIF informacija dingsta.

snofru

nu jo jis retorinis ir buvo, supratau kad suprasi  :)
o taip tai ką, be exif daugiau nėr kaip nustatyt tikros ar ne, nebent i photoshopa įsimest ir žiūrėt gal kokia nagla klaida padaryta  :).

Ezekiel

Štai nuotrauka su padidintų kontrastu:

Pilnesnė istorija yra lenkiškame puslapyje, reikia išversti su Google vertėju: http://translate.google.lt/translate?hl=en&sl=pl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fnpn.org.pl%2F%3Fp%3D8858&anno=2

snofru

pabandžiau paskaityt su vertėju kas ten rašoma. kiek pavyko suprast - žmogų kankino nemiga ir jis apie 3 nakties nutarė išeit pavaikštinėt po mišką, bevaikštinėdamas pamatė kažkokį labai greitai skraidantį objektą, tada jis išsitraukė telefoną, o kai objektas skrido virš galvos - padarė šias nuotraukas.  pats stebėjimas užtruko tikriausiai keliolika sekundžių. tada man kyla klausimai: kaip pavyko padaryt net tris nuotraukas ir kodėl jos, sakyčiau, geros kokybės, galima pamatyti ir objekto detales ir kas labai keista nėra išsiliejimo defekto (motion blur), kuris turėtu būti jei fotografavo nepasiruošęs ir greitai judantį objektą, be to su mobiliu pas kuri tikriausiai nėra judančio objekto sekimo funkcijos.
aš manau, kad čia pakabintas kažkoks ale NSO modelis ir pafotkinta tamsoje  :)

Benamis

Raso, kad stebejimas truko 30 sekundziu :-\

Bet cia visko gali buti: nuo naujausio placiai visuomei nezinomo naikintuvo iki pakabintos plastmes gabalo su led sviesomis. Siaip ar taip, kad ir koks itikinamas irodymas butu, visvien kils abejoniu del tikrumo. Tad, kol nenusileis koks kilometrinis laivelis is kosmoso, tol ir speliosime fake/real :)

domantas.svajos

Labai daug zmoniu F-117 Nighthawk lektuva laike nezemiskos kilmes. Siaip man sios nuotraukos butent si lektuva ir primena. Panasu, kad pvz. NATO pajegos Lenkijoje bando sio lektuvo nauja modeli ar kazka panasaus.

Marius

Kuo daugiau žiūriu,tuo labiau man tie ''plazmos '' pliupsniai šonuse primena paprastas buitines lemputes,per daug kažkaip koncentruotos tos liepsnos ir nėra pavadinkim šviesos ''perėjimų'',lygiai taipat kaip ijungus hologenine lempute..nesakau ,kad čia feikas,ar tikrovė,bet bežiūrint susidaro toks vaizdas

paragraf 78

Labai jau primena vienoje X files serijoje rodytus NSO

nereikalinga

koks žmogelis namie susimeistravo su nuotoliniu valdymu,ir vakare išmėgino :)

Aukštyn