NSO pagal Sal'ą Rachele'ą. Ar įvyks nauja invazija?

Pradėjo Calibrae277, sausio 21, 2014, 22:49:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

snofru

Citata iš: omcikas  sausio 22, 2014, 17:12:46http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/824/3you.jpg ; nuotrauka tai žiaurios kokybės, kažkodėl nesusiprotėjau padaryt keleta nuotraukų.
na kai pats nemačiau ir nuotraukoje nelabai eina įžiūrėt, mano versija, kad tai kondensacinis lėktuvo ruožas (inversinis pėdsakas) apšviestas (besileidžiančios?) saulės
pvz

ups Vytautas jau parašė apie tai

omcikas

sausio 22, 2014, 17:59:41 Redagavimas: sausio 22, 2014, 18:06:03 by omcikas
bet tie ruožai buvo 4 ir ne vienoj tiesėj, bet išsimėte po dangų, tiksliau, panašu, kad 2 yra vienoj tiesėj, bet kiti du ne, jie neturėjo uodegos, jų forma ir dydis daug maž vienodi, visi pasvirę kampu ir jie lėtai judantys keliom skirtingom kryptim, kiekvienas judėjo kaip vientisas darinys, neišsisklaidydamas, nekeisdamas formos. Tai panašu į lėktuvo paliktas "vėžias" bet esu tikras, kad tai buvo kažkas kitkas. Neteigiu,kad tai NSO, bet ir neatmetu tokios galimybės.. nors kaip NSO tai gan  per vangiai judantys. :)

snofru

omcikas

sausio 22, 2014, 18:11:22 Redagavimas: sausio 22, 2014, 18:13:31 by omcikas
aha labai panašu tik, aš iš šiek tiek toliau stebėjau, neturėjau galimybės tiek prisiartint vaizdo.
Tik tame video lieka uodega, aš uodegos neįžiurėjau.

Vytautas

Citata iš: omcikas  sausio 22, 2014, 17:59:41
bet tie ruožai buvo 4 ir ne vienoj tiesėj, bet išsimėte po dangų, tiksliau, panašu, kad 2 yra vienoj tiesėj, bet kiti du ne, jie neturėjo uodegos, jų forma ir dydis daug maž vienodi, visi pasvirę kampu ir jie lėtai judantys keliom skirtingom kryptim, kiekvienas judėjo kaip vientisas darinys, neišsisklaidydamas, nekeisdamas formos. Tai panašu į lėktuvo paliktas "vėžias" bet esu tikras, kad tai buvo kažkas kitkas. Neteigiu,kad tai NSO, bet ir neatmetu tokios galimybės.. nors kaip NSO tai gan  per vangiai judantys. :)

Panašią situaciją stebėjau sekmadieni grįždamas vakarėjant iš tėvų. Uodegos labi trumpos o juda net susikertančiomis kryptimis ir keli vos ne vienoje vietoje. Bet dėja lėktuvai. Dar ir pačiam kilo mintis nufotografuoti ir pasiginčyti dėl chemtrailų technologijos.lt . Oras šaltas o uodegų nėra. Nelogiška. Iš automobilio atvirkščiai labiau matosi garai.

omcikas

na gal.. gal besileidžianti saulė įdomiai apšvietė ir gavosi toks vaizdas.

snofru

Citata iš: omcikas  sausio 22, 2014, 18:11:22
aha labai panašu tik, aš iš šiek tiek toliau stebėjau, neturėjau galimybės tiek prisiartint vaizdo.
Tik tame video lieka uodega, aš uodegos neįžiurėjau.
panašų ir aš prieš porą dienų stebėjau, ryta, kylant saulei. bandžiau ir taip ir taip įsižiūrėt taip ir nesupratau kas tai.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Vytautas  sausio 22, 2014, 17:52:46
Tavo nuotraukoje paprasčiausi lėktuvai. Esam įpratę kad turėtų ilgas uodegas bet per tas kelias saulėtas dienas pastebėjau tik keletą lėktuvų su ilgesnėmis uodegomis. Normaliai dabar visi skraido su trumpomis kaip tavo nuotraukoje. Kažkur dingo vadinami chemtrailai.

Jeigu tie chemtrailai išvis buvo :) Kad susiformuotų contrail'as reikalingos tam tikros sąlygos. Kartais jie gali laikytis ilgai ir būti per visą dangų, kartais visiškai trumpi arba išvis nebūti :)

omcikas

dar karta pasikartosiu, jie JUDĖJO skirtingu greičiu, nekeisdami, neiškraipydami esamos formos.  :) Manau lėktuvų palikti pėdsakai judėdami turėtų sklaidytis, keist formą.

bs2000

Citata iš: omcikas  sausio 21, 2014, 23:36:33
"Pasak jo, ateiviai vaikšto greta mūsų kiekvieną dieną. O kai kurie iš jų pirmiausia siekia būti neatpažintai. Maža to, kai kurios ateivių rūšys moka prisiderinti prie žmogaus išvaizdos ir tiesiog nekrenta į akis."

va šita vieta man užkliūna.. esat, kas girdėję, kad tarkim  Lietuvoje būtų sulaikytas asmuo neturintis pvz paso? na taip labai reti pavieniai atvejai niekaip nesusiję su NSO. Na jei turi pasą tai turi ir medicininę kortele, jei turi medicininę kortele tai ten surašytos visos ligos nuo gimimo, tai jei būtų ateivis tai gydytojai pastebėtų organizmo anomalija  ir pan.. Kitaip sakant parodykit jūs man tuos aplink mus vaikščiojančius ateivius.. jei turi bent pasą tai joks jis ne ateivis.. Tai nelabai įmanoma šiais laikais kai visi esam suskaičiuoti, kiekvienas turim priskirta asmens kodą ir pan, kad aplink mus vaikščiotų ateiviai ir dar gi ne vienas, o iš teksto turinio galima suprast, kad jų visai nemažai aplink mus.

o kam jiem pasas? ir kam jiem aplamai pakliut i teisesauga jei zinai kad esi ne sio palno dalyvis?

omcikas

Na maža ka, ateivis ne vietoj pasistatė automobili, perėjo ne per pesčiujų perėja ir gavo baudą, pats pakliuvo po automobilio ratais ir dar n situacijų kai prireikia parodyti asmens dokumentą, o ateivis tokio juk neturi.. Žodžiu sunkiai išsivaizduoju, kaip kažkas šiais laikais gali gyvent tarp mūsų ir likt nepastebėtas..
Ateivis ko gero juk gyvena kažkur? Kad išsinuomot kur nors kambarį irgi reikalingas pasas,  be asmens dokumento nė iš vietos..

Calibrae277

Citata iš: omcikas  sausio 22, 2014, 21:46:17
Na maža ka, ateivis ne vietoj pasistatė automobili, perėjo ne per pesčiujų perėja ir gavo baudą, pats pakliuvo po automobilio ratais ir dar n situacijų kai prireikia parodyti asmens dokumentą, o ateivis tokio juk neturi.. Žodžiu sunkiai išsivaizduoju, kaip kažkas šiais laikais gali gyvent tarp mūsų ir likt nepastebėtas..
Ateivis ko gero juk gyvena kažkur? Kad išsinuomot kur nors kambarį irgi reikalingas pasas,  be asmens dokumento nė iš vietos..

Dar peršasi išvada, kad visa tai pateisint, bet neteisinu o tik pasidalinu kilusia mintimi,
tai jei jie gyvena tarp mūsų ir jiem reikalingi dokumentai, tai su ju technologijomis juos suklastoti visiški niekai, manau ir net tariami duomenis gali buti įvesti į valsyibių duomenų bazes ir niekas nieko nepastebėtų nes mažai kas tuo domisi, o kas domisi neturi priejimu prie tu duomenu, juk šiais laikais tik turek pinigu, gali buti viskuo kuo tik nori, bet kokius dokumentus padirbtus gali gaut, kad ir kaip pavizdi galiu duoti pažistamas nepilnametis bet jau turi teises padirbtas su kito kažkieno   duomenimis i kompa ivesta ir tik jo nuotrauka,aisku jam tos teises apvalia sumele kainavo na aš če jau vos ne samokslo teorija sukuriau.

exopolitics.lt

CitataNa maža ka, ateivis ne vietoj pasistatė automobili, perėjo ne per pesčiujų perėja ir gavo baudą, pats pakliuvo po automobilio ratais ir dar n situacijų kai prireikia parodyti asmens dokumentą, o ateivis tokio juk neturi.. Žodžiu sunkiai išsivaizduoju, kaip kažkas šiais laikais gali gyvent tarp mūsų ir likt nepastebėtas..

Visais laikais dokumenta pasidaryti nebudavo problema, yra valstybiu kurios parduoda pasus - tai legalus budas gauti dokumenta, pvz galima nusipirkti sakykim Juodkalnijos pasa, jo kaina 0,5mln euru investicija i pateiktus objektus. O juk ta asmens kortele galima pasidaryti ir nelegaliai ar pusiau legaliai. Jei darytume prielaida, kad ateiviai gyvena tarp musu, yra ju cia laikinai ar po visam gyvenanciu, manau kad egzistuoja savipagalbos tinklai ir naujiems atvykeliams parupinami dokumentai, pagal poreiki padedama integruotis i visuomene ir t.t.

Calibrae277

Tai va butent pabaigei mano minti :)

omcikas

sausio 22, 2014, 23:46:10 Redagavimas: sausio 23, 2014, 01:24:09 by omcikas
Aš kažkaip linkęs labiau ateivius išsivaizduot, kaip tipiškus kriaušės formos galvą, pilka "oda" didelėm  akim, ilgom "rankom" ar kažką panašaus nežemiško, ateiviai su žmogaus odos kombinzonu ar kitokia imitacija, vaikštantys tarp mūsų, atrodo pernelyg pritempta fantastika.  :)

Aukštyn