Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Benami- aš jo klausiu apie teorinį- mokslinį paaiškinimą. Jis save vadina keliautoju laiku, taip pat sake, kad čia buvo nusišnekėta apie keliavima laiku, ir kokiu principu jis paremtas. Neklausiu jo kaip sukuriami portalai. Jeigu jau sakė kad buvo nusišnekėta- vadinasi žino kokia moksline teorija yra paremta kelionė laiku, paralelines realybes ir t.t.

Jeigu aš būčiau fotografas- žinočiau viską apie fotoaparatą, nes man reiktų su juo dirbti, isigyti, išsirinkti, ir t.t.

edmas18

Kas, jeigu Jūs grįžtumėte laiku atgal, kad ir į praėjusius metus ir nužudytumėte jaunesnį save. Kas tada įvyktų? Ar Jūs paprasčiausiai išnyktumėte, jaunesniajam Jums nukritus ant žemės? Ir jeigu būtumėte numiręs pernai, kas Jus būtų nužudęs?????

Benamis

sausio 23, 2014, 20:50:18 Redagavimas: sausio 23, 2014, 20:53:59 by Benamis
Citata iš: eternal.bliss  sausio 23, 2014, 20:43:31
Benami- aš jo klausiu apie teorinį- mokslinį paaiškinimą. Jis save vadina keliautoju laiku, taip pat sake, kad čia buvo nusišnekėta apie keliavima laiku, ir kokiu principu jis paremtas. Neklausiu jo kaip sukuriami portalai. Jeigu jau sakė kad buvo nusišnekėta- vadinasi žino kokia moksline teorija yra paremta kelionė laiku, paralelines realybes ir t.t.

Jeigu aš būčiau fotografas- žinočiau viską apie fotoaparatą, nes man reiktų su juo dirbti, isigyti, išsirinkti, ir t.t.

Tai reikejo is karto rasyti, kad klausi apie keliavimo laike teorija, nes is tokios zinutes:

CitataAtsakyk kuo paremta teleportacija, kelionė laike, kokia moksline teorija, koks veikimo mechanizmas, kuo ji paremta.

tai galima pamanyti, kad klausi apie portalo veikimo mechanizmo principus :)

Ir beje, keleta kartu zmogus rase, kad apie teorija parasys paskutineje savo zinuteje.

P.S. pazistu geru fotografu, taciau jie zino tik objektyvu parametrus ir fotoaparatu charakteristikas (tuos dalykus kurie svarbus foto kokybei ir t.t.), bet pati veikimo principa (elektronikos subtylybes ir pns.) kazin ar paaiskintu.

Teroras

Citata iš: edmas18  sausio 23, 2014, 20:47:24
Ar Jūs paprasčiausiai išnyktumėte, jaunesniajam Jums nukritus ant žemės?

O kodel butent nukritus ant zemes?

amida

afrika prasigere.tai ka,svietimas nepadejo??  ;D ;D ;D

Benamis

O ka Lietuvoje svietimas labai padeda nevartoti rekordinio alkoholio kiekio?

amida

ar afrikoje neprasidejo depresijos protrukis?

sublimo

Papasakokite plačiau apie beta ir alfa gravitacinius variklius?

Daividas

Bailey, ar tavo metuose jau yra žinoma kas vyksta su žmogaus ta tariama "siela", ar dar ką nors žmogaus dvasia gali jausti, suprasti po žmogaus mirties?

andrius.e.zilinskas

sausio 24, 2014, 01:27:35 Redagavimas: sausio 24, 2014, 01:30:13 by andrius.e.zilinskas
Sakai kad jus esate visi prijungti prie vieno tinklo taip ? tai kur jusu privatumas ir asmeninis gyvenimas ? taip gaunasi kad jis nelabai egzistuoja tu esi stebimas kaip koks nusikaltelis ar as netaip supratau ?
jus esate prie tinklo prijungti ir jei nusizenksi tavo pinigus uzsaldys ir gali tave istrinti duomenis asmens is sistemos ir taip gausis kad tu neegzistuoji ,baley neatrodo kad tai kaip ir diktatura ?

gintaras.gzimaila

Kaip su įprastom transporto priemonėm, išliko brandai? na ir ar yra kažkokių iškilių žmonių istorijoje kažką pakeitusių?

amida

Bailey,kokia programa naudoji,kuri taip gerai ir vaizdingai vercia zodzius i lietuviu kalba?

Nieksas

Citata iš: amida  sausio 24, 2014, 12:47:52
Bailey,kokia programa naudoji,kuri taip gerai ir vaizdingai vercia zodzius i lietuviu kalba?

Future google translator  arba anglona  :D

Benamis

Citata iš: amida  sausio 24, 2014, 12:47:52

Jis gi moka rašyti lietuviškai.

amida

nu taip puikiai vaizdingai vercia lietuviu.o kad ir moka rasyti,dar neteko sutikt ne vieno ne lietuvio kalbancio lietuviskai,tuo labiau taip puikiai rasancio.ka, linksminames toliau  :)

Aukštyn