Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

sausio 23, 2014, 12:31:26 Redagavimas: sausio 23, 2014, 12:33:51 by Teroras
Bailey, minejai, kad jusu gatves labai spalvotos, idomios seimos, laimingi gejai-lesbietes, dar gal koks nors -filas... Man idomu kaip jus visa tai pasiekete? Ar kartais ne tokiu budu:

2013 metų lapkričio 24 dieną Argentinos provincijos mieste San Chuane 1500 jaunų katalikų suformavo gyvą skydą, kad apgintų Šv. Jono Krikštytojo katedrą nuo daugiau kaip 7000 LGBT aktyvistų, feminisčių ir abortų šalininkų. Įsiutusi iškrypėlių minia spjaudė ant jaunuolių, daužė juos, purškė dujas į akis, liejo dažais, atlikinėjo seksualinio pobūdžio veiksmus ir panašiai. LGBT aktyvistai rašinėjo ant šventovės šventvagiškus užrašus ir ragino ją padegti. Jaunuoliai į visas šias provokacijas nereagavo ir toliau meldėsi. Jų skruostais tekėjo ašaros.

? Sodomija toliau pergalingai zygiuoja per pasauli. Tolerastai tegul visa video pasiziuri... Pasaulio ateitis :)

kiskis

sausio 23, 2014, 12:37:03 Redagavimas: sausio 23, 2014, 12:45:10 by kiskis
Durniai, tie sadomitais, jiem geruoju tai nesibaigs...Prisisauks jie ant savo kvailu galvu kazka panasaus i ajatolas.

TinSoldier

sausio 23, 2014, 12:42:55 Redagavimas: sausio 23, 2014, 12:47:18 by TinSoldier
Terore, kai pradėsi matyti pasaulį abiejomis akimis, tuomet tavo tokia nuomonė bus kažko verta.
Aš neteisinu smurto nei iš vienos pusės.

Tačiau ignoruoti, kad katalikų bažnyčią ir dešinieji ekstremistai jau ne vieną dešimtį metų spjaudo, muša, daužo, žudo, įžeidinėja, atakuoja, menkina LGBT aktyvistus - labai labai šališka.

Tiek, kiek radikalai katalikai ir kiti dešinieji tiesiogiai ir netiesiogiai vien per paskutinius dešimtmečius nužudė tokių "iškrypėlių", tai joks paspjaudymas nepranoks.

Su didžiausiu pasimėgavimu į forumą nuolat keli tokius atvejus, bet kodėl labai patogiai nuignoravai, kai dėl tokių, kaip tu, nusižudė vaikinas Lietuvoje? Kodėl neįkėlei į forumą naujienos, kai Rusijoje daužo, persekioja ir žudo homoseksualus?

Kai tik LGBT nebeištveria ir patys atsako į smurtą smurtu, tu įsivaizduoji, kad jiems tiesiog iš oro užbangavo, ir pradėjo siautėti.

Jeigu tik vieną pusę matai, tai ko verta tavo nuomonė?

crystal

Mane tai jau juokina..;D

Na, kas tau, Terore, su tai gėjai yra? ;D Paranoja gal kažkokia? Tikriausiai sugebėtum juos įkišt į visas forumo temas :D Ir čia, dabar tipo „tikiesi", kad Bailey su tavim padiskutuos tokia tema? :D Ar čia šiaip, eilinis noras parodyt nepasitenkinimą kažkuo? Na, bet gal  kiekvienam savaip rūpi „sužinoti ateitį", kam pedofilijos byla, kam gėjų reikaliukai..

Teroras

TinSoldieri, kur ir kas mano nuomone laiko, man maziausiai rupi :) As tikrai neteigiu, kad baznycios ekstremistai nieko blogo nedaro, bet as irgi nesu kaltas, kad dabar visur eskaluojama viena ir ta pati tema: Simonko Dievas, gejai-lesbietes sventos, krikscionys tamsuoliai ir nieko nesuprantantys debilai. Jeigu bent ziniasklaida propogandos tokios nevarytu, tai as tikrai atsako nerasyciau. Zinoma mano atsakas negali buti palygintas su pedoDelfiu propagandos skleidimu po visa Lietuva.

Ma Deuce

Citata iš: Teroras  sausio 23, 2014, 12:50:20
TinSoldieri, kur ir kas mano nuomone laiko, man maziausiai rupi :) As tikrai neteigiu, kad baznycios ekstremistai nieko blogo nedaro, bet as irgi nesu kaltas, kad dabar visur eskaluojama viena ir ta pati tema: Simonko Dievas, gejai-lesbietes sventos, krikscionys tamsuoliai ir nieko nesuprantantys debilai. Jeigu bent ziniasklaida propogandos tokios nevarytu, tai as tikrai atsako nerasyciau. Zinoma mano atsakas negali buti palygintas su pedoDelfiu propagandos skleidimu po visa Lietuva.

neusprantu ka cia veiki. prie ko cia delfi ir kas gi laiko simonko dievu?

Teroras

Sprendziant is tavo pirmu parasytu zinuciu forume as tikrai nesistebiu, kad tu "nesupranti" ;)

Benamis

As suprantu ka Teroras turejo omenyje, taip pat vertetu isidemeti tai, kad ne visus zodzius kurie buna parasyti forume reikia suprasti tiesiogiai.

Baigiam off-topa.

OKULTISTE

Bailey prigavo, nes jis be reikalo mums visko pripasakojo - juk negali daryti nieko, kas keistų ateitį, o dabar aš pradėsiu mokytis kinų kalbos ir tapsiu Baltijos Valstijų prezidente... Va ir pridirbo kelionių laiku "fuksas"...
Chi...

ninastra

sausio 23, 2014, 16:15:14 Redagavimas: sausio 23, 2014, 16:23:19 by Benamis
Labas, Bailey.
Smagu kad laisvu laiku savo jėgas švaistai tokioje svetainėje.
Tikrai verčia susimąstyti, ar nėra prasmingesnės veiklos, nei suintrigavimas žmonių, kurie vis tiek tavimi netiki..  Geriau bendrautumei su tikrais žmonėmis. O ne tinklalapiuose, kur melo ir apgaulės yra sočiai.
Jeigu iš tiesų, tai egzistuoja, keliavimas atgal, tai manyčiau kad įdomu keliauti atgal. Ypač, kai kurios detalės istorijoje nėra aiškios. Žinoma, ne vien dėl istorijos, manau pamatyti patį pasaulį.
O dėl ateities, dauguma esančių čia sulauks ne visos tavo sakomos ateities, todėl kam kvaršinti galvą. Dėl tavęs pasaulis ne pasikeis. Nenustos naudoti gamtos savanaudiškai ar kovoti kas geresnis ir galingesnis. Tai absurdiška.
O klausinėti kas bus, ko nebus... 
Net jeigu ir žinotum, manau nesakytum. Kodėl?
Net jeigu pasakytum kad už 2 metų įvyks pasaulio pabaiga, tai ji įvyktų greičiau . Juk žmonės tuoj į isteriją, kur lysti, kur prasmegti.
Tavo atveju nebent tik toks įmanomas bendravimas,nes kaip sakiai, lietuviškai vargiai pašnekėtumei.

Tai tiek šiam kartui.
Arigatou  už dėmesį!

Ninastra. 

Benamis

Uzmirsai savo kontaktinius duomenys palikti jeigu jis sugalvotu kreiptis pas tave pagalbos ;D

ninastra

sausio 23, 2014, 17:11:12 Redagavimas: sausio 23, 2014, 17:22:36 by ninastra

Neprimesk čia man nieko. Parašiau savo nuomonę.  Kad žmogus daro atrakcija, tokiems žmogeliams, kurie be "aptarinėjimo" neturi nieko kito ką veikti. Žinoma, čia ne alfa.lt kur vapsčia žmonės ne gyvenimo, bijantys lodariai, loja ir tiek.
Prašau neprikaišioti čia to ko nereikia. 
Nelaikau šią temą nei tikra nei netikra.
Kartoju : Pasakiau tik savo nuomonę, kad jeigu kas ir žinotų, kas ateityje vyks, nereikštų čia garsiai ir plačiai. Nes tai yra BEPRASMIŠKA.

Ninastra.

Benamis

sausio 23, 2014, 17:18:30 Redagavimas: sausio 23, 2014, 17:24:29 by Benamis
Aisku :)

Beje, is elementariu psichologijos studiju zinoma, kad raudona spalva dazniausiai naudojasi tie zmones kurie troksta buti pastebeti arba butinai atkreipti i save demesi. Ziurint i tai, kad cia jau tavo antra zinute kur rasai radonai (na pirma as editinau, nes sunkiai skaitesi) tai cia dar klausimas, kam labiau to demesio gyvenime truksta/arba noro buti pastebetam :) Cia aisku labiau retorinis klausimas ;)

EDIT:
Na va, kam reikejo keisti savo zinute, ninastra? :)

ninastra

sausio 23, 2014, 17:25:00 Redagavimas: sausio 23, 2014, 17:26:47 by ninastra
Mielas, Moderatoriau
Nevaidinkite psichologo, kuris neva žino apie žmonės daug ir kartu ne.
Raudona spalva traukia akį, tačiau aš nesiekiu to. Man tiesiog atrodo gražiau ir tiek.
Ką žmogus pasirenka ar daro ar naudoja, nebūtinai turi turėti gilią prasmę
Šiaip ačiū už šiltą sutikimą :D

Ninastra.

P.S. Keičiau nes norėjau. Laisva šalis juk.
O jei labai nori pakartosiu,
kam reikia, tas ir turi mano duomenis.
Ne kiekvienam prašalaičiui žinoti.

Benamis

sausio 23, 2014, 17:30:09 Redagavimas: sausio 23, 2014, 17:38:18 by Benamis
Pikti mes :(

Nera uz ka :)

P.S. Tiesiog neetiska keisti visa zinute, kai i ja atsako kitas zmogus. Galima ja papildyti arba parasyti nauja, nes kitu atveju kito zmogaus zinute netenka "vertes". Tiesiog nerasytos taisykles - su laiku zinoma viskas ismokstama :)

Aukštyn