Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sleeping_angel

#375
sausio 21, 2014, 20:30:19 Redagavimas: sausio 21, 2014, 20:33:38 by Sleeping_angel
Citata
Žinoma egzituoja šeimos kurios apeina šį įstatymą pvz. pasirašo, kad šeima susideda tik iš 2 žmonių, tačiau gyvena keturiese ir taip augina 2 vaikus, bet jos labai rizikuoja tiek vaikais tiek finansinėmis baudomis kurios grėstų jeigu kas nors tokią šeimą paskustų.


Ką daro su atimtais vaikais? Ar yra pas jus vaikų namai? Kalėjimai?

Citata
Mums nereikia rūpintis nei namų švara, nei kokiais nors buitiniais darbais - už viską atsako dirbtinis namo intelektas kuris buna integruojamas net ir pas tuos žmonės kurie gauna mažas pajamas ir robo-pagalbininkai (būna jų nuo vieno iki tiek kiek gali sau leisti namo ar būto šeimininkai). Čia geriausiai tinka mano laiko žmonių mėgiamas posakis: "Mano namas - mano tarnas". Namo intelektas kurį dar vadiname namo smegenimis yra susietas su namo šeimininkų vaizdatoriais arba elektrodais, dėka kurių mes namą valdome arba patys arba sistema prisitaiko prie mūsų. Jeigu šeimos yra didelės, tai dažniausiai jie valdo namą patys nuotolinių būdų, pvz. važiuojant namo gali įjungti "Grubsą" virtuvėje ir patikrinti ar užteks elementų norimam maistui, gali prileisti vandenį į džiakuzį ir t.t. Galimybės yra beveik neribotos. Taip pat jeigu šeimos nėra didėles galima pasirinkti intelekto prisitaikymą prie kiekvieno nario. Tada namo intelektas fiksuoja tam tikrą laiką visus jūsų pomėgius (kurią dieną ką darote ir t.t.) ir vėliau jau namas pats išmoksta pasiruošti jūsų priėmimui po darbo. Pvz. jeigu aš kas trečią dieną žiūrių sportą, tai namas automatiškai paruošią mano mėgstamą holo-programą ir padaro ką nors užkrimsti. Tad pačiam jau nieko netenka daryti. Net namo ar būto durys automatiškai atidaromos, kai jus fiziškai jau esate arti jų. Papasakojau tik mažą dalėlę namo sugebėjimų, nes jis prisitaiko ne tik prie mano režimo, bet ir prie nuotaikos, savijautos, nuo to ar namo važiuojame vieni ar su draugais ir t.t.


O namas tai liuks, vien dėl jo norėčiau tokioje ateityje gyventi :)

Teroras

Inkognito istorija jie irgi postino i Facebooka. Maza to, inkognito istorija net pagrindiniame puslapyje buvo atsidurus. Ir Lapino Seselio straipsnius maciau pagrindiniame puslapyje, taigi man visai nenuostabu, kad jie dziaugiasi ir tokiu atsiradusiu trolliumi forume ;D

Marius

#377
sausio 21, 2014, 20:32:10 Redagavimas: sausio 21, 2014, 20:34:24 by Marius
Humoro?aš apie ateitį kalbu, jie mano ,kad juokauju..na gal ateitis kažkam ir atrodo juokingai iš šių dienų perspektyvos..tai gaunasi beilius neturi humoro jausmo?nes mes abu apie ateitį kalbam,tik mano ateitis žmonėm juokinga kažkodėl,o beiliaus rimta..hmm..

'' taigi man visai nenuostabu, kad jie dziaugiasi ir tokiu atsiradusiu trolliumi forume ;D ''

Kažkokia nuojauta,jog panašių trolių tik daugės...

lietuvis002

Dėl minuso nepykstu. Pasitaiko.
Į asmeniškumus nebelendam, beje ką manote apie tai.
Jei jau jis rašo apie ateities veiksmus, tarkim karus tarp valstybių ir panašiai, ty dėl ko viskas kils. Tada jei čia užsuka koks čžv agentas ar kitas tarnybos agentas (99% jie jau čia yra),.ar jie negalės pranešt tarkim į Ameriką, kad jie keistų sprendimus ir viskas pasisuktų kita linkme. O tada visa ateitis keistųsi, gali net ir taip tapti, kad jis ir nebūtų gimęs (įmanoma, bet maži šansai).  Na tikiuosi supratote. Kad jis gali pakeisti mūsų dabartį taip įtakodamas ir ateitį.

Teroras

Del paradoksu jis rase, kad si teorija yra klaidinga ir apie tai parasys paskutine diena. Veliau stebisi zmones kodel i ju klausimus neatsakoma, kai temoje kelis kart kiekvienas apie ta pati klausia :)

Beje, yra daug teoriju apie keliavima laike, sis loginis paradoksas nera kazkoks ypatingas.

kiskis

Sveiki as ir is ateities, trumpai papasakosiu savo istorija, o buvo taip gyvenau as Bailey uzpakalyj, vargo nemaciau (sorry pamirsau prisistatyt, as tada dar buvau askaride), taigi nemaciau jokio vargo, kol viena diena mano mylimas Bailey, nesugalvojo pakeliaut laiku :(, o as tuo metu, kaip tik kvepavau grynu oru, ir kiek suprantu, tai buvo mano lemtinga klaida...nes kai ji (mano Bailiuka sove biskuti i praeiti, as kaip kulka(turbut del atatrankos :/) neriau i dar tolimesne ateiti, net nezinau i kokia, tik suprantu, kad milijonus metu, nes spejau evoliucionuot i antzmogi...tada greit isprendziau visas jusu neissprendziamas mokslo problemas(tai buvo vieni niekai), supratau gyvenimo prasme, pasigaminau laiko masina, gryzau atgal pas savo Bailiuka, noredamas jam padekot uz  viska, bet tai  turbut buvo mano antra gyvenimo klaida...dabar jau nieko nebegalima pakeist... nostalgija...gimtines ilgesys... :'(, jis nenugalimas, akimirksniu surezgiau deevoliucijos aparaciuka... ate mieli biciuliai...jauciu kaip pirstai darosi lanksus...nnebegaliu rasytjflklklkjkjkaaaaaa

milda.ambrozaityte.5

kaip skaičiau, kad bet kas gali patekti į laiko tunelį. Tai ar yra į tokių kurie atkeliavo netyčia, o mūsų laikais jie gal būt laikomi dingusiais?

Teroras

Nesistebiu, kad Bailey sudomino tiek zmoniu, nes dauguma tik tokius kaip kiskio bezdalus ir tesugeba isspaust :)

justux204

Sveikas, turiu toki klausima kas atsitiktu jei tu netyčia pakeistum istorijos seka? ar butu siunčiamas koks nors kitas asmuo į praity kad tave sulaikytu? ar nugalabitu?
2.)Klausimas: Jeigu jūs savo laike sukurtumėt kažka tokio neitikėtino ir po kiek laiko tai pasirodytu kad jus sukurėt monstra (žudimo mašina kuri jus visus bandytu nugalabiti ir jus jos sustabdyti negaletumet) Ar butu siunčiamas asmuo atgal laiku kad jums sutrugdytu tai padaryti? Ar tesiog butu laukiamo galo? (mirties)

Master

O dieve, Mariau... Tavo komentarai :DDD Net ašarą išspaudė
Aš tai taip sumečiau, kad kai man bus maždaug 46eri, tai tuo metu gims Beiley... Kas reikštų, kad mes bet kuriuo atveju būtumėme iš vienos realybės(gaila). O be to... jei būtų tokia galimybė... (kyla negerų minčių) :D

Samurai

Kadangi visata yra susijusi ir kiekvienas menkas akmenukas pajudintas tarkim dabar žemėje sudaro dalelių judėjimą visatoje ir tai įtakoja ateitį. Jeigu tu teigi, kad esi iš ateities ir dabar papasakoji "skeveldras" (papasakoji kas maždaug bus) tai reiškia, kad gali būti atsiras žmonių, kurie tarkime dabar tavimi patikėjo ir pradės keisti savo gyvenimą atsižvelgdami į išdėstytas tavo mintis. Taip mano nuomone bus pakeista ateities naturali tėkmė, nes busi įsikišes tu, kuris sujaukė praeities žmonių protus ir tai įtakos tavo ateitį. Pats teigei, kad negali nieko įrodyti, ir tau neleidžia nieko atsigabenti čia į praeitį, nes tai gali pakenkti (O tu pats dabar kenki, nes pasakoji) :D. Minėjai, kad JAV prezidentas 2027 bus Rikas Santorumas (jam jau 55 metai) kuris eis jau antrą prezidento kadenciją, tai dabar bus mum gera informacija praturtėti iš lažybų punktų kai bus sprendžiama, kas bus prezidentu ir mes jau žinosime ;). Prezidento įvardijimas grįžtant prie pradžios įtakoją ateitį tai reiškias tu nusižengi į savo laiko keliautojų kodeksą tai sugrįžęs į savo dabartį turėtum gaut nuobaudą :D

Teroras

Neskiesk. Jis sake, kad apie misijas savo negali kalbeti ir tik del to, gali i kalejima pakliuti.

amida

temos autorius,gerai apsiskaites,apie ateiti nepasake nieko naujo,ko nesate girdeje,tarkim,kad maistas bus sintetinamas,kad Kinija bus pirmaujanti valstybe,kad medicina bus zenkliai pazengusi i prieki,visi svajojame ir tikimes.ka naujo jis pasake?

Justinas Herbsman

Sveiki as is dabarties ! kaip ir viskas kas egzistuaja !!!

Teroras

#389
sausio 21, 2014, 21:08:52 Redagavimas: sausio 21, 2014, 21:11:22 by Teroras
Tai, kad JAV bus nuskurdusi po pilietinio karo tai, kad ES zlugs kaip ir Euras tai, kad bus kuriami aljansai tai, kad bus 2 nesekmingos misijos i Marsa tai, kad buvo kontaktas su ateiviais tai, kad atsilimo nebus tai, kad bus tiesioginis povandeninis marsrutas is Europos i Amerika tai, kad Terorizmas bus siejamas su siandieninemis Religijomis kurios kaip tik taika turetu palaikyti tai, kad vaikai gali tureti daugiau nei 2 biologinius tevus tai, kad taip sparciai vystomas GMO nepasiteisins tai, kad rezervine valiuta bus Kinijos Juanis ir Australijos doleris.... Is esmes jo, nieko naujo ;D :D Juk visi galejo tokia tema sukurti, ar ne amida?

Aukštyn