GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Marius

Čia man,kaip paguodos prizas už nelaimėta anomalijos forumiečio titula...

snofru

o nafig  :-[
mike-alpha-romeo-kilo-oscar.. MAR-KO.. kaip girdi? čia echo-golf-india-sierra.. E-GIS.. koordinates evakuacijai:  63°49'6.19"S  58°47'57.55"W
laikas: zulu 03.01.01. kaip supratai? patvirtink.

.L.U.T.H.O.R.

Net patikėčiau :D

Marius

Citata iš: snofru  gruodžio 21, 2013, 23:04:29
mike-alpha-romeo-kilo-oscar.. MAR-KO.. kaip girdi? čia echo-golf-india-sierra.. E-GIS.. koordinates evakuacijai:  63°49'6.19"S  58°47'57.55"W

loud and clear..retreating..ower.

illuminati

Citata iš: Marius  gruodžio 21, 2013, 23:23:31
Citata iš: snofru  gruodžio 21, 2013, 23:04:29

loud and clear..retreating..ower.

wow... nuo pat tu laiku kai su raudonaja armija (cod mw2) puoliau niujorka nemaciau tokio kodavimo...  :o

laimei tada mum pavyko paimt y nelaisve viena amerikieciu kaprala ir ziaurei kankinat ( kutenom padus su plunksna,  skaitem lenkiska poezija ir siulem susipazint su gejum burio vireju Pizdilenko) tokiu budu isgavom tokiu sifru dekodavimo paslapty...

Taigi pabandysiu isverst :
Mike alfa rome kilo marko - reiskia demesio alfa romeo atvaziavo blondine... kaip girdi?  cia ekologisko golfuko is indijos ( slaptas indu projektas - golfas varomas karmos galia ir indu sventuju karviu s... ir dar is galo stumiamas brigados indu dievu) vairuotojas, E-gis - tas pats kaip - ė girdž ?

Kordinates evoukacijai - veidrodinis kodas - kordinates puolimui ( matyt norejo apieskoti, ka blondine slepia... juk negali seip gabentis dvieju d dyzio helio balionu.. o gal but ji koloborante dirbanti iluminatais... tuomet butu galima apklausinet visa diena... ir nakty)

Laikas - dabar, koldar NENUSILEIDO... ateiviu erdvelaivis, zinoma...

va cia taip isverciau sita jusu srifta... zinau, mane kaip nkv'dista illuminata ir ANTItolerasta gali greit suimt bet vistiek surizikuosiu...  :D

snofru

Citata iš: illuminati  gruodžio 21, 2013, 23:58:14va cia taip isverciau sita jusu srifta... zinau, mane kaip nkv'dista illuminata ir ANTItolerasta gali greit suimt bet vistiek surizikuosiu...  :D
kažkokie atsilikę kriptografai toje jūsų raudonojoje iliuminatų armijoje, imkit raktą http://en.wikipedia.org/wiki/NATO_phonetic_alphabet tebūnie tai traktuojama kaip draugiškumo gestas, kada jūs- iliuminatai užvaldysit pasaulį prisiminkite tai ir įrašykit mane į auksinio milijardo sąrašiuką  :)

2Pacas

Snd apie 10:30 (Lietuvos laiku) gavau zinute is generolo "Skipo" apie konspiracija susijusia su situ forumu.Jie planuoja nauju metu nakti uzgrobti anomalija lt foruma.Dalyvaus agentai.

omcikas

nu ir išniekinom labai rimta Galaktikos Tarybos tema..  ???

Marius

inkognito
Vartotojas
**

Inkognito pagrobimo istorija [Diskusijos]
« Atsakyti #67 Įrašytas: Gruodžio 21, 2013, 19:30:29 »
Gal ir ne visai į temą bet gavau žinutę telepatiniu būdu kad anomalijos forume Marius ir paragrafas yra tas pats asmuo sukuręs savo antrą tapatybę pasinaudodamas Anomalijos.lt forumo  admino teisėmis. Kaip jūs manote ar tai gali būti tiesa? Dabar ir pats pradedu galvoti, kad tai panašu į tiesą, nes negi būtų tiek daug leidžiama piktnaudžiauti forumu eiliniam jo nariui?
« Paskutinį kartą keitė: Gruodžio 21, 2013, 19:41:16 nuo inkognito »
Prisijungęs
Ronin
Naujokas
*

« Atsakyti #68 Įrašytas: Gruodžio 21, 2013, 21:29:11 »
Sveiki
Patvirtinimas gautas!!!
Lietuvos K.O.P. specialioji grupe prie NATO K.O.P. atmosferos reiskiniu tyrimo padalinio.
Agentu slapyvardziai Snorfu ir Marius!
Prisijungęs
inkognito
Vartotojas
**

« Atsakyti #69 Įrašytas: Šiandien07:13:01 »
Citata iš: Ronin on Gruodžio 21, 2013, 21:29:11
Sveiki
Patvirtinimas gautas!!!
Lietuvos K.O.P. specialioji grupe prie NATO K.O.P. atmosferos reiskiniu tyrimo padalinio.
Agentu slapyvardziai Snorfu ir Marius!
Na kad Marius yra įtakos agentas -destruktorius,ai čia ir aklam aišku,o kad Snorfu agentas tai čia ir man smūgis žemiau juostos. Žiūriu ko jisai( Marius) taip stengiasi forume mane sumaišyti su purvais,nes saugumas dirba valdančiajai klikai Lietuvoje, o ši žino kad atėjus ateivių valdžiai žemėje teks kastuvu užsidirbti sau juodą duonelę,nes tokie niekšai nieko daugiau ir negali tikėtis kaip, kad jie. Bet va dėl Snofru (kituose forumuose jis rašosi kaip Snorfu) tai jau tikrai nesitikėjau,o maniau kad jis yra tikras ufologas o ne samdomas lazutčikas-šnipelis. Ačių Roninai,tavo info bus perduota kam reikia. O kaip dėl Paragrafo ar jis tik paprastas klerikalų pakalikas-samdinys ar irgi yra kas nors daugiau? Matyt tiek katalikų bažnyčią tiek valdančiosios klikos saugumą jungia tie patys bendri interesai ir todėl bet kokiomis priemonėmis jie stengiasi mane išėsti iš forumų apie NSO.

Iš apie mistika lt forumo..

Manau komentrai nebūtini.

varpainis

Duodu ranka nukirst, kad tas inkognito arba paauglys neturintis absoliuciai jokio soc. gyvenimo ir per diena trolinantis forumuose arba seip zmogus turintis rimtu bedu galvoje. Butu mano valia, senai tokie veikejai isbaninti butu, nes jau net juokas nebeima tas jo nesamones skaitant

omcikas

gruodžio 22, 2013, 17:04:42 Redagavimas: gruodžio 22, 2013, 17:09:11 by omcikas
Citata iš: Marius  gruodžio 22, 2013, 13:30:21

Ačių Roninai,tavo info bus perduota kam reikia.

Mariau tavo vietoj, kuri laiką užsimaskaves pabučiau, kokį fiktyvų pasą susiorganizuočiau. Atsiūs kažką iš galaktikos tarybos tave likviduot  ;D
O jei rimtai tai manau Roninas arba pa trolino kaip madinga dabar sakyt, arba Inkognito ir Ronino IP adresas tas pats, arba Ronina irgi ateiviai savo lėkšte prigriebe buvo iš kart po to kai jis gryžo iš Alisos stebuklų šalies. 

varpainis

inkognito nebeminusuok, o vaistukus eik isgert jau :D

Master

Ech... :D
Šelmis tas mūsų Inkognito :3
(norėtusi kažką daugiau pakomentuoti, bet kažkaip situacija pati už save kalba (: )
o šiaip vėlgi, nereiktų per daug iš to dramos daryti. Man tai asmeniškai visais smagu tokias konspiracijas pasiskaityti, o jeigu ir Inkognito laiko tam turi, tai išvis (y)

Marius

gruodžio 22, 2013, 17:15:57 Redagavimas: gruodžio 22, 2013, 17:33:27 by Marius
Aš tik nelabai supratau kodėl inkokgnito savo žodžius numinusavo...na jam geriau žinot..

Dėl ronino pilnai tikėtina,jog tai to paties inkokgnito botas,nes jei žmogus paragrafa kaltina tokiais dalykais,reiškia jis pats taip liuosiai gali elgtis..

o visa kitą patys matot.Kalbėjo kokia čia forume netvarka dėl minusų,bet pats jais švaistosi tikrai intensyviai..

Varpaini,jis nėra pauglys,jis pagyvenes vyras..

.'' Ačių Roninai,tavo info bus perduota kam reikia.''  Žinai omčikai po tokių žodžių tikrai reikėtų sunerimti,nes tai yra atviras grasinimas,tarsi perduos samdomam žudikui ar dar kažkam kas su manim tūrėtų susidorot..iškur man žinot,kas jam gali šaut y galva?jei tokius dalykus pasakoja,tai kas gali garantuot ,kad nesijimtų ir kažkokių veiksmų?jis man grasino teismais,bet šį kart aš pats pasitarsiu su advokatu,kaip į tokius žodžius reaguot.

Aukštyn