GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Evaldas66

Citata iš: czech-kuolis  lapkričio 21, 2013, 18:15:11
Citata iš: la.benas  lapkričio 21, 2013, 17:08:51
Tai kaip tada suprast viską? Prikolas? jau galvojau, kad kažkas įdomaus vyksta...

O vargeli  :o ... Taip, nežemiečiai kontaktuoja su žemės gyventojais per forumus. Ir dar kartais laikraštyje "Akistata" reklamą užsako.

O vyksta pilnatis. Prasidėjo tą pačią dieną kaip ir tema. Sutapimas? Abejoju...
Per daug nenukrypstam nuo temos ,bet kaip naujam paaiškinsiu .
Būna "tyla " kokius du - trys mėn . Po to postas po posto .Kartais perskaitai naują postą ,įdomu .Bet neturi ką pridurt ir "tyli ".
Be to .Jai kas domina ,gali klaust .Manau atsakymo ilgai laukt nereiks .Busiu ne kuklus ir pasakysiu .Ne manau ,kad kažkas butu padaręs kažką panašaus .Bet gal .Reik pagooglint .
Mane informavo ,kad www.anomalija.lt svetainėje vėl pasirodė JIE .Suintrigavo mane .JŪ - technologijos ,jai jie atskrenda į žemę daug tobulesnės nei mūsų ir komunikacija kur kas labiau pažengusi nei mūsų .
Pabaigai ,patikinu visus - Jai jūs nedarot nieko blogo ,tai tikrai niekas neseka jūsų.

Marius

Jo jo..o jei būnat geri visus metus,tai netik,kad jūsų neseka,bet ir dovanų per kalėdas atnesaša..

Evaldas66

Žemės mokslininkų supratimų ir visų kitų žiemiečių ,mėnulis tai tik Žemės palydovas.
Nematot ,paprastų dalykų .Tai kad kitų planetų gyventojai jau senai gyvena Žmemės planėtoje.
Mes jau ne tie kurie buvo prieš 5 metus. Mūsaų daug ir mes susivienijom.
O dauguma kitų planetų gyventojai tokie patys kaip mes ,tik kaip kurių technologijos aukštesnem lygyje ir tiek .

TinSoldier

Siūlau sukurti forume atskirą temų skiltį: "Aš ateivis/mesijas/išvaduotojas/iliuminatas", kurioje galės rinktis ir reikštis visi su asmenybės sutrikimais.

paragraf 78

Aha, o gramatika pas ateivius, kaip matau degradavo visiškai :)

Evaldas66

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 21, 2013, 21:29:07
Siūlau sukurti forume atskirą temų skiltį: "Aš ateivis/mesijas/išvaduotojas/iliuminatas", kurioje galės rinktis ir reikštis visi su asmenybės sutrikimais.
Matau ieškai kažko . Nerasi .Tu nieko nematysi . Gali tik paklaust . Prižadu sąžiningai atsakyt.Kokie siekiai ir panašiai .Dalinamiems savo informacija galvojam kaip kuo daugiau jos surinkt .
O dėl jūsų .Jai atsiradote čia ,vadinasi jums irgi aktualu šita forumo tema .Matau aš vienas neišsprendžiu problemos .Todėl prašysiu pagalbos .Mes nuspręsim .Gal dar pasitelksim kitų narių .

Skunk

Gal geriau pasitelkit psichiatrą.

Marius

Durniausia,kai žmonės papokštavę negali laiku sustoti..ir tada užsitęses pokštas tampa tiesiog blevyzga.

dif663

musu jums zodziai nauji.
atrankai isrinktuju skirti.

.L.U.T.H.O.R.

Citata
apsispresti turite jus.
pasikeis tiesa pazinus gyvenimas jusu.
ar esate tam pasiruose jus.
po sitais zodziais vardus apsisprende parasys savo.
tiesos skausma suzinos jie.
ryztis tam gali is jusu patys drasiausi tik.

Rašykit savo vardus ir jus paims jie į savo gretas :D

czech-kuolis

lapkričio 21, 2013, 22:33:25 Redagavimas: lapkričio 21, 2013, 22:35:03 by czech-kuolis
Kažkoks kriptologinis žaidimas, gal ir nieko. Vis įdomiau, nei "Ką šiuo metu klausote".

Citata.Jai kas domina ,gali klaust .Manau atsakymo ilgai laukt nereiks

Aukso kainų kitimo dinamika 2014-2016. Lauksiu žinių.

CitataRašykit savo vardus ir jus paims jie į savo gretas

Papasakok, kaip iššifravai, įdomu.

Evaldas66

Citata iš: Marius  lapkričio 21, 2013, 22:23:36
Durniausia,kai žmonės papokštavę negali laiku sustoti..ir tada užsitęses pokštas tampa tiesiog blevyzga.
Labai gerai :)
Taip tobulų nėra .Aš  esu tik šiaip mėgėjas , gal kartais moku ir žinau daugiau nei eilinis.
Bandau mokytis ir bandau suprast.
Mano pažįstami , kartais paprašo patvarkyt. Jau ne vienam sumečiau.
Vienai jaunai mergaitei ,kaip sumečiau iki šios dienos neturi ji jokių problemų  jau greit bus metai  .Dar keliems irgi panašiai.Vienam savo geram pažįstamui kuris vyresnis už mane apie 20 metų jau prieš 3 metus sumečiau, tai neturi jokių problemų.
Čia tokie žmonės kurie naudojasi tik internetu , klausosi muzikos žiūri filmus.
Mano išvada,  tinka ir paprastiems. .Bet tokie dažniausia bijo. Ir tokie, kaip taisyklė, lando po visokius, o ten pilna visko, pasiūlo vieną ar kitą, ,o su tuo prilenda visko. Paskui po poros mėn. skundžiasi ,kad stringa.
Aš naudojuosi jau maždaug virš 5 metų .Problemų atsiranda .Nes noriu kartais daugiau .
PVZ  :pasižiūri į mane ,kaip į kokį avigalvį .Jų supratimu , tas blogai .
Suprantu  , kaip žmonėms reikia kažkokio super.  O  jo analogo nėra .(Gaila , bet kol kas taip pasitaiko ) .
Noriu tavo nuomonės apie tai :)    Kur aš klystu  :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: czech-kuolis  lapkričio 21, 2013, 22:33:25
CitataRašykit savo vardus ir jus paims jie į savo gretas

Papasakok, kaip iššifravai, įdomu.

Palei šituos žodžius sakau :D

Citatapo sitais zodziais vardus apsisprende parasys savo.

la.benas

Citata
apsispresti turite jus.
pasikeis tiesa pazinus gyvenimas jusu.
ar esate tam pasiruose jus.
po sitais zodziais vardus apsisprende parasys savo.
ryztis tam gali is jusu patys drasiausi tik.

Ok, aš Benas, esu drąsus ir padarysiu viską, ko reiks. Smagus žaidimas(jei ne, vis tiek sutinku)!

Marius

Citata iš: Evaldas66  lapkričio 21, 2013, 22:34:14
Citata iš: Marius  lapkričio 21, 2013, 22:23:36
Labai gerai :)
Taip tobulų nėra .Aš  esu tik šiaip mėgėjas , gal kartais moku ir žinau daugiau nei eilinis.
Bandau mokytis ir bandau suprast.
Mano pažįstami , kartais paprašo patvarkyt. Jau ne vienam sumečiau.
Vienai jaunai mergaitei ,kaip sumečiau iki šios dienos neturi ji jokių problemų  jau greit bus metai  .Dar keliems irgi panašiai.Vienam savo geram pažįstamui kuris vyresnis už mane apie 20 metų jau prieš 3 metus sumečiau, tai neturi jokių problemų.
Čia tokie žmonės kurie naudojasi tik internetu , klausosi muzikos žiūri filmus.
Mano išvada,  tinka ir paprastiems. .Bet tokie dažniausia bijo. Ir tokie, kaip taisyklė, lando po visokius, o ten pilna visko, pasiūlo vieną ar kitą, ,o su tuo prilenda visko. Paskui po poros mėn. skundžiasi ,kad stringa.
Aš naudojuosi jau maždaug virš 5 metų .Problemų atsiranda .Nes noriu kartais daugiau .
PVZ  :pasižiūri į mane ,kaip į kokį avigalvį .Jų supratimu , tas blogai .
Suprantu  , kaip žmonėms reikia kažkokio super.  O  jo analogo nėra .(Gaila , bet kol kas taip pasitaiko ) .
Noriu tavo nuomonės apie tai :)    Kur aš klystu  :)

Čia ir šifruot reik ką parašei?

Aukštyn