Kiek istiesu forume tikru ateiviu?

Pradėjo tijara, spalio 25, 2013, 17:32:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

lapkričio 05, 2013, 22:12:02 Redagavimas: lapkričio 05, 2013, 22:15:19 by Benamis
Citata iš: tijara  lapkričio 05, 2013, 20:16:04
Eina sau. Gal jau nerasysiu cia. Parasiau posta forume ir pasitraukiau nuo telefono. Gryzau po 10 min ir radau praleista skambuti, vln kodas priekyje 5 ir 7 skaiciai kiti. Atskambinu tai net nejungia (pyp pypy pyp girdisi tik). Sutapimas???? Raset kazkur apie sekima, tai net neabejoju, kad esame sekami o ir tikslu mum nesuprast..

Parasyk cia viesai ta numeri, as asmeniskai paskambinsiu ateiviams ;)

tijara

Kad as jau skambinau  :D Nejungia net! matyt uzsieme  8) :D

paragraf 78

Gali būti kad skambino pardavimų telefonu agentas. Atskambinant jiems paprastai nesujungia.
Iš kur tiek paranojos pas žmones? :)

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 06, 2013, 09:16:05
Gali būti kad skambino pardavimų telefonu agentas. Atskambinant jiems paprastai nesujungia.

Nu, tikrai neįmanoma. Juk visi žino, kad 10 minučių po papostinimo šitame forume, yra rezervuotas laikas paskambinti ateiviams. Neįmanoma, kad kas nors kitas galėjo skambinti..

nereikalinga

Visi mes čia ateiviai :)

ajolu

na mano žiniomis, 50 procentų žemės gyventojų yra ne žmonės :) dauguma tų būtybių yra reptilai žmogaus kūne... bet kiek čia ne žmonių, negaliu pasakyti. bent jau aš tai ne ateivis :)

bs2000

gruodžio 07, 2013, 11:48:05 Redagavimas: gruodžio 07, 2013, 11:50:48 by bs2000
iskur zinai? nejaugi zinai iskur tavo samone atejo ikrisdama i tavo kuna pries gimstant? gal is jupiterio saturno,o gal plejadu?  cia jau suzinosi kai dvasiskai pazengsi :) o apie reptilus tai ju sielos yra reptilu tik atrodo kaip zmones,turiu viena bendradarbi kuris tikras reptilian arba turi daug negatyviu astraliniu parazitu ,tiesiog vyras metuose apie 40 metu iesko kam i snuki ikalt,kaip isprovokuot konflikta,matyt jis minta musu emocijomis,pykciu agresija :) be galo sunku su juo dirbt,bet cia jau offtopic,beja kaip sake zymus samanas credo mutwa cia ju zeme ne musu,jie evoliucionavo is dinozauru ir tapo reptilians,tada kiti humanoidai mus atgabeno,todel mes esame ateiviai ir tai ne musu zeme :)

ajolu

Citata iš: bs2000  gruodžio 07, 2013, 11:48:05
iskur zinai? nejaugi zinai iskur tavo samone atejo ikrisdama i tavo kuna pries gimstant? gal is jupiterio saturno,o gal plejadu? 

na aš kalbu, kad nesu humanoidas ar reptilas. Esu žmogus, turintis sielą. O iš kokios planetos ar žvaigždės nusileido mano siela kol kas neturiu prisiminimų. O po mirties siela spėja pabuvoti keliose planetose, kol vėl reinkarnuojasi.

Kasius

Citata iš: tijara  spalio 25, 2013, 17:32:10
Sveiki, senai skaitineju Jusu komentarus,idomios diskusijos cia verda, taciau man vis kyla mintis kiek istiesu cia sedi "ne itin zmoniu" ? Ar jus esate kanors identifikave, jok uz klaviaturos sedi ne zmoniu rases atstovas(kalbu ne apie isvaizda, o apie vidu)? Juk "anie" tikrai turi Zemeje rysininku! Toks vat klausimas? ir rimtas ir kartu juokingas…:)

O kam tokiems skaitinėtojams prie klaviatūros sėdėti?
Gaut informacija, sakykim apie, nuotaikas? Ne, nes tik jie, bet ir rimtos spec.tarnybos šiaip visą informacinį srautą gali stebėti filtruoti be jokio tiesioginio įsivėlimo į diskusijas.
Gal naudoti svetaines ir forumus kokiai sau naudingai informacinei kampanijai? Ne, nes tam geriau tiktų koks žiniasklaidai autoritetingas žmogus.
Paveikti žmonių sąmonę ir formuoti jų nuomonę, vertybes bei įtakoti sprendimus? irgi abejotina, nes per mažas informacinio poveikio laukas.

viliusinas

Ateiviu nera yra tik visokiu rasiu is kitu planetu kurios yra pazangesnes jas mes laikome ateiviais :D

xsistemax

Nebūtinai pažangesnės rasės.Gali būti ir kvailesnių už mus.  :)
Bet jeigu jie mus lanko,tai žino apie mus absoliučiai viską,nes mes,kaip kokios turgaus bobos apie save jau daug metų klykiame visame elektromagnetinių bangų diapazone.  :)

uno

teeep, aš jus stebiu intesyviai  ;)

Kasius

Aš irgi, o ypač atkakliai imsiu stebėti tuos, kurie ims stebėti tuos, kurie jau juos stebi, tam kad jie nepradėtų stebėti stebinčiųjų.

paragraf 78

Va testukas nustatyti koks esi ateivis http://survley.com/what-alien-are-you.html
Aš va reptiloidas :)

Kasius

Turint omenyje, kad ateiviams svetimos žmogiškos vertybės ir psichika  ;) labai siūlyčiau pasitikrinti psichopatijos (nebijokite psichopatija ne liga, o tiesiog tam tikras asmenybės tipas dominuojantis tarp politikų, verslininkų ir bankininkų) testu:
http://psychopath.channel4.com/quizzes.html
Man pačiam patiko, nes paaiškėjo kad esu visiškai tipiškas nepsichopatas t.y. nebūsiu nei politiku, nei biznieriumi. :)

Aukštyn