Sapnų reikšmės

Pradėjo Hush, spalio 23, 2013, 10:03:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Citata iš: Teroras  spalio 23, 2013, 18:47:33
O kodel negaletu teisingai uzrasyti? Ka, manai Jezaus pasekejai viska teisingai uzrase? :)

Aš ir nemanau, kad jie viską teisingai užrašė, bet ką turime tą turime

CitataMatai, as niekuomet taip lengvai nieko nenurasau kaip tu ta darai :) Dabar is tavo pasisakymu turiu suprasti, kad vat Jungas neklysta, o visa kita yra nesamone, taip?

Aš niekada nieko nenurašau, tai kad palaikau kažkokią poziciją nereiškia, kad ją matau kaip vienintelę teisingą. Nei vienos pozicijos nelaikau visiškai teisingos. Tai reiškiasi visose mano gyvenimo srityse. Tačiau norint neišprotėti, reikia už kažko kabintis. Aš nepasitikiu niekuo, nei mokslu nei ezoterika nei dar kuo nors. Žinoma skiriasi nepasitikėjimo lygis. Aš ne be reikalo esu išsitatuiravęs sentenciją Trust no one.

Teroras

Tada reiketu apsvarstyti kaip tavo pranesimai kitu zmoniu akimis atrodo. Ne veltui ne vien as tau sakiau, kad tavo postai kvepia vienos "teisingos" nuomones pirsimu (ir ne, kategoriskumas cia ne prie ko) :)

Griztant prie temos, autoriui manau reiketu parasyti, kieno/kokio tipo sapnu reiksmes domina, ar:

A) Aiskiaregiu, bureju ir panasiu su mokslu nesusijusiu veikeju
B) "Zemiskos" sapnu interpretacijos (tinka tas pats Jungas)
C) A+B

Tada manau bus lengviau tiek mums tiek paciam autoriui :)

Hush

Jeigu mane interesuotu tokie žmonės kaip Jungas, aš psichologijos forume savo sapna būčiau parašęs.

Dėkui Strategui ir atsieliui už interpretacijas :)

Strategas

Aukštyn