Sapne susitikimas?

Pradėjo lukas11xxf, spalio 16, 2013, 22:05:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lukas11xxf

spalio 16, 2013, 22:05:58 Redagavimas: spalio 16, 2013, 22:29:02 by lukas11xxf
Nežinau ar yra tokia panašią temą (nes tingėjau ieškot  ;D) ,bet kadangi čia pirmą temą ,tai reik šansa išnaudot  ::)

Tai gal kažkas iš jūsų esate susitike su kaškuom sapne ,kuris tas kitas žmogus taip pat (sąmoningas )sapne buvo? Jei taip ,pasidalink patirtimis ,  ;)

Master

Chm... Aš dažnai sapnuoju, kad kalbuosi su žmonėmis. Na tai būna pagrindas ant ko konstruojamas sapnas. Kas įdomiausia, kad tas pokalbis trunka gan ilgą laiką, sąmoningai man opiu klausimu. O žmogus su kuriuo tuo metu bendrauju asakinėja būten taip, kaip atsakytų realybėje.. arba dar atsakys, nes dažnai po tokio sapno apturiu panašų pokalbį su tuo pačiu žmogumi arba tiesiog veiksmai tai parodo. Žodžiu įdomus pats sapno jausmas,atrodo, kad lyg išties būtum prijungtas prie to žmogaus. Tačiau tikrai to nenoriu mistifikuoti :D nesąmonė jog ta būtų, nes 1. Visi juk miegame skirtingu laiku.
Bet pamenu dar vieną nutikimą, kai sapnavau tokį sapną su man iš matymo pažįstamu žmogumi. Ir jis užsiminė, kad norėtų bendrauti. O aš jam sapne sakau, tai prašom, prieik ir užkalbink, maloniai bendrausime toliau. Po kokių dviejų dienų tas žmogus rimtai priėjo prie manęs ir būtent tą ir padarė :D
O šiaip įdomus dalykas. Mes su drauge apie tai daug kalbėjome. Tarkime būna koks dieną rimtesnis įvykis ir visi to įvykio dalyviai naktį paviršutiniškai apdoroja tą pačią informacija.

la.benas

Mes astrale bandėm susitikt, bet nieko neišėjo... Aš kaip ir kiekvieną kartą užmigau.

lukas11xxf

spalio 17, 2013, 16:28:08 Redagavimas: spalio 17, 2013, 16:29:59 by lukas11xxf
Citata iš: la.benas  spalio 17, 2013, 15:34:28
Mes astrale bandėm susitikt, bet nieko neišėjo... Aš kaip ir kiekvieną kartą užmigau.

Tai nori pasakyt ,kad visdar nemoki išeit iš kūno? 

Master

O tu tai tipo jau moki? :D
Šiaip iš savo patirties žinau, kad visi apie tai šneka kaip apie natūralų, elementarų dalyką, tačiau niekas to padaryt nesugeba. Su ezoterika irgi panašiai savamoksliai mokosi irgi iš beieškančių. O tvirto pagrindo kaip ir nėra. Na bent jau aš taip manau (:

Benamis

Rainiukei tai elementarus dalykas :)

la.benas

Nemoku, ir matyt nemokėsiu, nes kažkaip nelabai tikiu. Tik iš dalies.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Master  spalio 17, 2013, 16:39:17
Su ezoterika irgi panašiai savamoksliai mokosi irgi iš beieškančių. O tvirto pagrindo kaip ir nėra. Na bent jau aš taip manau (:

Negalėjau nepakomentuoti :D Visi ieško :) Jei nežinai ko nori, tai aišku tvirto pagrindo nėra :)

lukas11xxf

Kas moka "sąmoningą sapnavimą" (iš šio forumo) pabandykite kartu (dviesė ar daugiau) susitikti sapne kaškuroi vietoi (nors jei ir tiktu "Akropolis" ;D) ir pažiūrekit ar pavyks :D

Evilazh

Citata iš: lukas11xxf  spalio 17, 2013, 18:23:21
Kas moka "sąmoningą sapnavimą" (iš šio forumo) pabandykite kartu (dviesė ar daugiau) susitikti sapne kaškuroi vietoi (nors jei ir tiktu "Akropolis" ;D) ir pažiūrekit ar pavyks :D

Nėra taip paprasta išeiti už kūno ribų, kad ir pavyktu, labai mažas šansas, kad du žmonės būtent išeis tuo pačiu momentu iš kūno ir pasieks tikslą. Beje, nežinau ar tai tiesa, bet.. gal kiekvienas išeiną į tam tikrą astralą, bet ne ta patį? Gal yra ne vienas toks, nors kas čia žino.

Domas

Į astralą išėjus pirma reikia viską susitvarkyt, nes pradžioje astralas būna pilnas nešvarumų, tai yra proto sukurtų strūkturų ir realiai tu jo tikro astralo nematai ir pradžioje nelabai gali susitikt su kituo žmogumi, nebent jis yra paženges ir gali ižengti i tavo erdvę, kuomet susitvarkai ir pašalini proto sukurtas strūkturas, tada ir atsiveriai tikrasis astralas. :)

O kalbant apie sąmoninga sapna tai realiai jame neįmanoma susitikt kito sapnuojančio žmogaus, nes ten jau būni grynai savoje erdvėje.

paragraf 78

Tik kyla klausimas, kodėl kiek bebūtų pažengęs žmogus, jis niekaip nesugeba pasakyti kas randasi už sienos? Kiek buvo tokių eksperimentų kontroliuojamoje aplinkoje, nei karto niekam nepavyko to pasakyti. Nekalbant jau apie susitikimus astrale ar juo labiau sapne

Evilazh

Gal nesugeba pasakyti kas randasi už sienos, nes ne tokia siena kaip tikrovėje? Tiesiog tai lyg kopija pasaulio, tačiau neturi tokių dalykų kaip tikrame? Hmm

Asasinas

Ateikit kas nors pas mane per astralą ar į sapną rankos paspausti. O aš tai jau tikrai nesiruošiu niekur baladotis. :D

paragraf 78

Citata iš: Evilazh  spalio 17, 2013, 19:10:34
Gal nesugeba pasakyti kas randasi už sienos, nes ne tokia siena kaip tikrovėje? Tiesiog tai lyg kopija pasaulio, tačiau neturi tokių dalykų kaip tikrame? Hmm

Na jau spekuliacijos :)

Aukštyn