Tema be konkretaus pavadinimo

Pradėjo indigolt, rugsėjo 25, 2013, 21:59:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Pritariu reikia ieškotis bendraminčių. Lietuvoje sunkiau, bet užsienyje tikrai rastum ir bendruomenių :)

indigolt

rugsėjo 26, 2013, 08:40:59 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 08:44:47 by indigolt
jo kolegos, aš tai suprantu :) bendruomenių yra visur, kaip ir čia :) ir visi regis samoningi ir viskas juk gerai :) aš per daug nekalbu, bet va jeigu imu kalbėti - sakykim, taip žinau. Mačiau. Prakitškai (fiziškai) susitikau. Ir? Ką toliau? Aš puikiai suptantu, kad visiem rūpi pati įsotirja ir t.t. Bet man rūpi ne be tai. Man rūpi ar yra panašių žmonių, kurie žino daugiau... Ar turi panašios patirties ar yra radę ar bent skaitę, kas būna ar kaip elgtis po to?

Tai išities to ir klausiau, ar mūsų (šioje) bendruomenėje yra tokių, kurie gali man atsakyti... Jei ne, manau laikui einant atsakymai susidėlios arba pačiam, arba sutiksiu kas padės atsakyti... Ačiū

TinSoldier

Aš tai tikrai nuoširdžiai siūlyčiau išsipasakoti viską, iki pačių menkiausių smulkmenų....psichologui.

Neįžeidinėju.

indigolt

:D Gal nori pabūt juo? :D

2Pacas

Tai pasakok nu! :D

Benamis

exdead

pasakok ka tu ten zinai ir viskas. Neteis gi taves niekas net jei ir nusisnekesi.

Master

Man tai nepatinka vienas dalykas... Kuo tu mus laikai? Man atrodo, kad kažkuo žemesniu ir nevertu net paaiškinimo. Numeti keletą abstrakčių frazių ir dejuoji, kad nėra suprantančių.. Man pavyzdžiui asmeniškai nepatiko, kad mano praeitos žinutės turinio pats nesupratai. Reiškiasi kitų nesupranti, bet nori būti netik suprastas, bet dar ir sulaukti kažkokio visažinio gido paaiškinimų.
Ech... Deje, kol pats neimsi vertinti aplinkos, aplinka pati prie tavęs nesitaikys ir netaps vertinga ;)
Nors šiaip aš tau patariu, nebesikoncentruoti į TUOS dalykus, nes šitaip jie tavo galvoje tik didės... Manau, kad per ilgai buvai vienas ir dabar iš elementaresnių dalykų ėmei pūsti burbulą :)

eternal.bliss

ar jūs žinote atsakymą į klausimą kurį galbūt aš sugalvojau o gal ir ne? nu nieko jūs nesuprantat,
Kas iš to, kad pasakysiu klausimą kurio, gal nesugalvojau, o gal nežinau, juk jei nežinote tai nesuprantate.

Koks aš nesuprastas nežinodamas atsakymo į klausimą kurio neuždaviau o gal nežinau.

ponaitis

Citata iš: eternal.bliss  rugsėjo 26, 2013, 17:32:31
ar jūs žinote atsakymą į klausimą kurį galbūt aš sugalvojau o gal ir ne? nu nieko jūs nesuprantat,
Kas iš to, kad pasakysiu klausimą kurio, gal nesugalvojau, o gal nežinau, juk jei nežinote tai nesuprantate.

Koks aš nesuprastas nežinodamas atsakymo į klausimą kurio neuždaviau o gal nežinau.

czech-kuolis

Mėginu savo šerlokholmsiškumą: sprendžiant iš to, kad tema NSO rubrikoje ir pridėjus pasakymus
CitataMačiau. Prakitškai (fiziškai) susitikau.
, mano atsakymas į klausimą būtų toks:

Nufilmuok. HD raiška. Ant štatyvo. Ačiū.

eternal.bliss

rugsėjo 26, 2013, 18:37:46 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 18:48:39 by eternal.bliss

czech-kuoli- nufilnuok save nuogą hd kokybe, kad įrodytum, jog esi žmogus Tik nusipirk gerą kamerą už 2 gabalus, nes nepatikėsiu

czech-kuolis

rugsėjo 26, 2013, 19:06:27 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 19:08:39 by czech-kuolis
čia į tavo kolekciją?  :o na jau ne. Be to esu straight, sry. Gūglink, ar ką.

O jei rimtai - žmogus klausia, ką daryti, su mano mistinėmis ir neapčiuopiamomis žiniomis ir patirtimis
- ar dalintis su žmonėmis, ar pasilikti sau. Primeskim, kad jei klausia, tai yra kažkiek to noro dalintis. Tai variantai du - neša materialią naudą tau - dalinkis. Neša emocinę naudą (altruizmas). Dalinkis.

Bet kaip padaryti taip, klausia smalsusis forumo narys, kad žmonės nelaikytų to šizofrenija ar kuo blogiau? Tinkamai pateikti! Vadyba.
Ir štai susiduriam su XXI a. vaizdų visuomene. Kuo ji lengviau patikės - ar tuo, ką jiems papasakos, ar tuo ką jie pamatys (hint - vaizdų visuomenė)? Greičiausiai tai ką pamatys, nes sufalsifikuoti vaizdą trunka daug ilgiau, nei sufalsifikuoti istoriją - ką galiu padaryt nors ir šią pat sekundę. Na tai susidūrus su, cituoju,
Citataakivaizdžiais atvejais
, juos reikia pateikti, nes teorija be pagrindimo nėra tai, kuo žmonės pasitikėtų. Beje, žodis akivaizdu, susideda iš žodžių akis - matymo organas, ir vaizdas - reginys. Prašom.

P.S. jei kas dar jaučia smalsumą, kaip atrodau Adomo kostiumu - susiturėkit, man tikrai nebūtina to žinoti.

eternal.bliss

rugsėjo 26, 2013, 19:35:08 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 19:36:59 by eternal.bliss
Jeigu jis turi foto tai puiku. Bet abejoju kad turi, ir abejoju, kad fotkins.

Aj o tau kanados ministro kreipimosi į amerikos parlamentą tai čia istorija, pasaka.
OK hd foto patikimesnė.
Gal video įrašas dar koks, reportažas, radio show, nu dar interviu ir gal užteks.

Ezekiel

Nemėgstų tokių temų kai nėra už ko užsikabinti. Jei turi ką papasakoti pasakok, jei turi priežasčių slėpti pasakyk, gali ir privačiai. Kažka fiziškai sutikai, matyt susijusio su NSO, ateiviais. Tiesa?

Aukštyn