Kodėl žmonės kviečia dvasias?

Pradėjo exdead, rugpjūčio 28, 2013, 20:50:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exdead

rugpjūčio 28, 2013, 20:50:22 Redagavimas: rugpjūčio 28, 2013, 20:51:37 by paragraf 78
kalbu ne apie smalsumo apimtus paauglius, o suaugusius zmones kodel jie kvieciasi dvases? Kam to reikia?

.L.U.T.H.O.R.

Nes kvaili. Kadangi dvasių neina išsikviesti ;)

paragraf 78

Citata iš: Šešėlis  rugpjūčio 28, 2013, 20:51:27

O ką atsakytum visiems spritualistams ir mediumams, kurie savo gyvenimą pašvenčia bendravimui su išsikviestomis dvasiomis? :)

exdead, bent jau pavadinimą pasistenk parašyti be klaidų, kad man nereiktų kitą kartą taisyti. Dėkui

exdead

o kam gi tu cia esi? Kad mano klaidas taisytum. O seip zmones kviecia dvases del to, kad nori igauti kokiu nors galiu.

idenmeyou

Nemanau, kad galima issikviesti dvasias, realiai ir issikvietus kazin ar butu pasiekta kazkokia nauda, dauguma zmoniu, kurie nori issikviesti dvasias galvoja, kad atlikus kazkoki rituala jos ims ir ateis, nors patys nezino nieko apie jas, gal but jos zymiai protingesnes uz zmogu ir gali ji apgauti.

exdead

deje, jos tikrai ateis

ponaitis

Nes neturi ką veikt,aišku?

exdead

seip manau nesvarbu kaip dvasias kviesi, jos arba lervos supratas, kad vartai atviri ir prisiplaks kai muses kokios.

Marius

Čia panašiai prisiplaks,kaip tu,su savo vapalionėm forume?

exdead

Citata iš: Marius  rugpjūčio 28, 2013, 21:56:24
Čia panašiai prisiplaks,kaip tu,su savo vapalionėm forume?

.
.
Kiek matau cia tu vienintelis mane persekioji. Supranti, kad tavo komentaras man visiskai neidomus. Pats ir esi dabar kaip muse.

ponaitis

o Tu tarakonas,manai mums smagu skaityt ką rašai?

lt133

rugpjūčio 28, 2013, 22:13:15 Redagavimas: rugpjūčio 28, 2013, 22:22:07 by lt133
Tas tavo manymas neparemtas nei patirtim, nei dar kažkuo. Tai yra bevertis, nes niekam neįdomu, ką tu manai :)

Citata iš: exdead  rugpjūčio 28, 2013, 21:40:51
seip manau nesvarbu kaip dvasias kviesi, jos arba lervos supratas, kad vartai atviri ir prisiplaks kai muses kokios.

Ir čia tas pats :) Iškvietei jas ant kilimo ir pasakė, kad tikrai ateis? Ar pats taip nusprendei :)

Citata iš: exdead  rugpjūčio 28, 2013, 21:27:23
deje, jos tikrai ateis

Nuomonė gal ir įdomi, jeigu ji kažkaip argumentuota.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 28, 2013, 20:52:27
Citata iš: Šešėlis  rugpjūčio 28, 2013, 20:51:27

O ką atsakytum visiems spritualistams ir mediumams, kurie savo gyvenimą pašvenčia bendravimui su išsikviestomis dvasiomis? :)

Ką aš jiem galiu sakyt :D kas ten žino su kuo ten jie bendrauja. Astralinėm lervom ar dar kokiais biesais. Aišku priimtinas variantas, kad bendrauja su būtybėm iš aukštesnių dimensijų. Arba žemesnių.

O čia exdead manau turėjo galvoje, kai kviečia mirusių kokių dvasias, tai nemanu, kad galima jas iškviesti, nes jos nepasiekiamos.

lt133

rugpjūčio 28, 2013, 22:28:37 Redagavimas: rugpjūčio 28, 2013, 22:36:10 by lt133
Kur skambinsi, ten ir atsilieps, bet ne visur prisiskambinsi.

Ar bet kas gali patekti į baltuosius rūmus pvz? Ne, lb lb mažai kas. A į šiukšlynus, sąvartynus? Bet kas :)

Vytautas

Jokių dvasių dabar neina išsikviesti nes panaikintas tas tarpinis pasaulis kuriame jos radosi  :) . Taip kad jokių šansų prisižaisti.

Aukštyn