Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mayhem

Citata iš: Benamis  lapkričio 10, 2011, 17:30:35
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 10, 2011, 17:05:17
Sudominai. Kaip būtent galėtum įrodyti, jog dvasios egzistuoja? Ir, tikiuosi, supranti, kad įrodymas tai nėra neaiški nuotrauka, redaguotas video, arba graudus pasakojimas?

Ooo, sveikas sugrize TinSoldieri.... :) Maniau, kad jau nesilankysi cia :o

P.S. Sorry uz off-topa :-\

Susidomejo :))))))

TinSoldier

lapkričio 10, 2011, 17:33:29 Redagavimas: lapkričio 10, 2011, 17:35:01 by TinSoldier
Citata iš: Mayhem  lapkričio 10, 2011, 17:29:18
Daugely miestu tos vietos yra, tik pasidometi reikia, o beto jos nera grynai apibendrinamos vienu zodziu.

Tikiuosi, čia nėra išsisukinėjimų pradžia? :) Žinau, kad visuose miestuose yra įvairių apleistų, gandais apipintų pastatų. Žinau, kad vos ne apie kas antrą pastatą vaikai šneka, kad vaidenasi. Man tai nerūpi.

Aš turėjau galvoje tavo žinomas vietas, kuriuose tu matei dvasią, arba bent jau gali atsakyti už savo žodžius, kad ten tikrai vaidenasi.

Asmeniškai man geriausiai būtų Kaunas arba Panevėžys. Į Vilnių taip pat neužilgo planuoju trumpam keliauti. Tad, ar kuris nors iš šitų miestų tinka tau?

P.S. Dėkui, Benami :))

Mayhem

Neissisukineju, paprasciausia nesinori prasideti. O tie visi apleisti pastatai, na..nezinau kodel visiems atrodo, jog jei jau apleistas, tai smeklu pilnas. ir beto negaliu uz rankos tau atvesti dvasios ir sakyti - ziurek. Daug kas prikluso nuo tikejimo, visu pirma. Nera taip paprasta kaip nupiesti rutuliuka ant popieriaus.

TinSoldier

Eh.. :) Taip nesiskaito, Mayhem.. Čia jau tikrai išsisukinėjimai prasideda.. Pradžioje sakei, kad gali asmeniškai įrodyti... Tai gali ar negali? :)

Mayhem

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 10, 2011, 17:41:07
Eh.. :) Taip nesiskaito, Mayhem.. Čia jau tikrai išsisukinėjimai prasideda.. Pradžioje sakei, kad gali asmeniškai įrodyti... Tai gali ar negali? :)

Galiu, bet nenoriu to, kaip ir sakiau, maza kam kas nutiks ir maza kieno interesai persipins.

TinSoldier

Citata iš: Mayhem  lapkričio 10, 2011, 17:42:02
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 10, 2011, 17:41:07

Galiu, bet nenoriu to, kaip ir sakiau, maza kam kas nutiks ir maza kieno interesai persipins.

Žodžiu, pratęsim PM'ais, kad pašalinių žmonių interesai nesipintų :))

Mayhem

Reikalingi skeptikai :)

TinSoldier

Gaila, kad nepavyko susiderinti :) Jei dar kas nors gali kažką įrodyti ir norėtų tai padaryti, visada laukiu PM. Kaip jau sakiau, tinka Kaunas, Panevėžys ir, iš didelės bėdos, Vilnius(bet tada reiktų lydėt mane :) )

OKULTISTE

Fū - dialogai...

Teroras

Citata iš: OKULTISTE  gruodžio 11, 2011, 18:55:23
Fū - dialogai...

Patikek manimi toks tavo postas yra dar prastesnis, negu dialogai forume.

Mazas

Kadangi tema "Dvasiu kvietimas" tai pasidalinsiu savo patirtimi. Kiek tikėti, o kiek ne - kiekvieno reikalas. Bet tai buvo. galima traktuoti kaip sutapimus. Nežinau... Tai tik faktai, kuriuos galima paleisti juokais arba priimti rimtai.

Dauguma esate girdėję apie adatą (temos pradžioje kažkas rašėte ;)), taigi mokyklos laikais (tarybiniai laikai :D) kažkas iš klasiokų šį "žaidimą" sužinojo ir ėmėmės žingeidumo vedami "žaisti". Klausimus uždavinėjome įvairiausio pobūdžio, nuo rimtų iki kvailiausių. Bet keletas man tikrai yra įsišakniję.
"Užmezgus ryšį" su dvasia pavyko išsiaiškinti, kad:
1) jos vardas Ostija;
2) kad ji yra tai, ką tikintieji vadina Angelu Sargu.
Kas keisčiausia, kad vieno seanso metu ji nieko neklausta pati iš raidžių (adatos sukinėjimais) surinko teiginį, kurio esmė buvo, jog tai (dvasios kvietimas) yra pavojinga.
Taip pat nurodė keletą datų (metus, bet ne mėnesių ar dienų tikslumu). Jas nurodant nebuvo susiejimo su liga, mirtimi ar pan. Tiesiog su "svarbiais įvykiais". Kas keisčiausia, kad tais metais taip ir nutikdavo. Su 2 datomis susijusiais klausimais (kada bus pasaulio pabaiga ir kada aš mirsiu) nurodė 2000 metus. Dėdamas ranką prie širdies galiu pasakyti, kad 2000-ieji tikrai tapo Pasaulio, o tiksliau mano pasaulio, pabaigos ir mano, ne fizinės, bet dvasinės mirties metais. Ir tas įvykis tikrai pagal šiuolaikinį mokslą negalėjo būti mano inicijuotas.
Kitas faktas, kurį prisimenu bent su šypsena, jei ne su smagiu pasijuokimu, kai dėdė per mane uždavė tikrai kažkokį kvailą klausimą (jis buvo iš skeptikų ir "linksmų plaučių" žmogus). Žinote, kokio atsakymo į klausimą sulaukė? Ogi "Eik, tu, durniau!"  :D :D :D
Ir dar. Paskutiniojo seanso metu Ostija yra pasakius, jog kiekvienas nurodytą judėjimo kryptį, kuria galime judėti tiesiai, zigzagais, ratais, bet kryptis išlieka, jog mano gyvenime viskas bus gerai ir kad daugiau aš jos(jo) nebeišsikviesiu. Ir nuo to laiko esu kelis kartus bandęs kviesti dvasias su adata, bet adata net nesukruta.

Ar tai sutapimai, ar tai mano pasąmonės poveikis adatai, ar dar kažkas? Nežinau. Kad TEN yra kažkas, ką vadiname Dievu po šiolei tikiu. Tiesa, gal tai ir ne žilabarzdis senelis, gal jis ir nėra visiškai geras (jei būtų geras turbūt neleistų kitiems kentėti už mūsų klaidas, kaip sakoma "už tavo nuodėmes kentės tavo vaikai ir anūkai" ar kaip ten panašiai?), gal tai tėra Gėris? Nežinau. Bet, kad mes esame protingos ir dar vienintelės būtybės Visatoje, tai tikrai taip nemanau.

Benamis

Idomi patirtis. Kvietei vienas? Kaip uzbaigdavai seansus? Nes skaiciau, kad reikia moketi nutraukti rysi su dvasia, kad veliau namuose butu ramybe :)

TinSoldier

Aga, įdomu.. Man vis tiek žiauriai smalsu, kas per įvykis tais 2000 metais įvyko?

Šiaip, žaidžiant su tomis adatom verta prisiminti, tokį dalyką, kurio pavadinimo neatsimenu, bet esmė tokia: jei žinai, kad objektas turėtų judėti, truputį įsivaizduoji jo judesius, nesąmoningai pradedi jį judinti. T.y., jei įsivaizduosi, kad adata turėtų pakrypti ties kokia nors raide, pats to nesuvokdamas ją ten ir pakreipsi.

Mazas

Citata iš: Benamis  gruodžio 13, 2011, 11:42:58
Idomi patirtis. Kvietei vienas? Kaip uzbaigdavai seansus? Nes skaiciau, kad reikia moketi nutraukti rysi su dvasia, kad veliau namuose butu ramybe :)

Kartais būdavau vienas, o kartais "demonstruodavau" kitiems. Kelis kartus stebėjo tėtis, pusbrolis, dėdė. Su klasiokais dalinomės info ir patirtimi.
Kas dėl pabaigimo, tai kaip ir nieko ypatingo - atsisveikindavome kultūringai. Gal Ostija dažniau atsisveikindama(s) sakydavo "Ramybė tau". Paskui ir aš kažkaip buvau perėmęs šią frazę.

Esse

Soldierio istorija perakaiciau ir as. Idomiai ten.. Bet kad ir koks skeptikas bebutum, asmeniskai man butu suknistai baisu prasidet su tuo visuo reikal, tuo labiau namuose ir dar vienam... Tiesiog neesu susidures bet ir abejoju ar noreciau susidurt...

Aukštyn