Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

illuminati

Daejau tik iki elektros ziaurus jausmas tarsi milijonas mazu lediniu rankyciu bandytu kazka isplest is kuno arba kaip kunas leistusi zemyn , o dalis jo liktu vietoje... kitiem sako prasideda nuo koju ar dar kur nors ... man visas kunas atrodo pajuto ta jausma staiga is kart ... Isigandau ir pasokau , bet kaip po streso kitiem sirdis makaluojasi ar dar kazkas , tai man priesingai - kunas saltas apmires visas sirdis vos plake ... dabar kai paskaitau ta savo zinute atrodo   , kad ten tik sapnas , bet jausmas po to tai buvo sudinas kaip gyvas lavonas jauciausi ...

illuminati

Taip tai buvo pirmas kartas , ir rezultatas zaibiskas ( gal as koks supermenas :D ) vakare vel bandysiu bet stengsiuos jei bus ymanoma daeit ligi galo , bet reik nusiramint dar galutinai nes sirdis dar ir dabar daugiau negu po valandos po viso to kaip apmirus .

2Pacas

liepos 07, 2013, 19:47:44 Redagavimas: liepos 07, 2013, 19:50:26 by 2Pacas
Na dziaugtis tau reiktu,jai istiesiu taip viskas buvo kaip rasai,reiskias tu pasiekei vibracijas o jai jau jas gali pasiekti taip lengvai kaip rasei per 5min tai tikrai turetum dziaugtis,kiti metu metus gali bandyt ir nepasiekt to ka tu pasiekiai per 5min. :D

illuminati

Gal nei tiek nereikejo , bet suprask jausmas visai kitoks nei kiti raso viskas zaibiskai ir iskart per visa kuna ... nebuvo malonu , kap tazeriu papurtytas , neskaudejo , bet krete kaip reikiant . Dabar vel bandziau , kantrybes neuztenka , po kokios desim minuciu tiktai pasijunta silpni virpuliukai raumenyse ir viskas , matyt mano ,, akumuletoriukas ' nusedo ... ;)

2Pacas

Suprantu apie ka kalbi, pats as esu patyres vibracijas ne karta. :) Jausmas tikrai ne is maloniuju.Ir poto ta nezmoniska baime..

zalia.arbata

Citata iš: illuminati  liepos 07, 2013, 19:53:33
Gal nei tiek nereikejo , bet suprask jausmas visai kitoks nei kiti raso viskas zaibiskai ir iskart per visa kuna ... nebuvo malonu , kap tazeriu papurtytas , neskaudejo , bet krete kaip reikiant . Dabar vel bandziau , kantrybes neuztenka , po kokios desim minuciu tiktai pasijunta silpni virpuliukai raumenyse ir viskas , matyt mano ,, akumuletoriukas ' nusedo ... ;)

Nieks ir neteigia, kad vibracijos nepersmelkia viso kūno iš kart, o teigia, kad kūno paralyžius eina palaipsniui :) Tau jis taip pat buvo vos prasidėjęs, nes pašokai ir baigei.

Tie virpuliukai tik nutirpimai, ne vibracijos ir ne miego paralyžius. :)

illuminati

As nieko ir nesakau , tik tiek , kad dabar tikrai nesu skeptikas situo klausimu , ir , kad patirtis buvo ne is maloniuju . Gal kas nors is jusu praktikuoja sita dalyka ir yra pazenges toliau ? Jei nesunku gal pravestumet nedidele pamokele y pm , buciau dekingas .

la.benas

Šiaip vibracijas lengva paaiškint mediciniškai. Taigi vien dėl to tikėt astralu negalima. Bet va aš kažkaip tikiu, ir dabar vėl mėginsiu.

zalia.arbata

liepos 08, 2013, 09:27:37 Redagavimas: liepos 08, 2013, 09:46:13 by zalia.arbata
Citata iš: la.benas  liepos 08, 2013, 01:04:07
Šiaip vibracijas lengva paaiškint mediciniškai. Taigi vien dėl to tikėt astralu negalima. Bet va aš kažkaip tikiu, ir dabar vėl mėginsiu.

Kaip?

Master

Panasias vibracijas (traukima is kuno, elektros jausma, nestabiluma) kaip minejo Illuminati, patiriu ir as. Del miego trukumo, per nuobodesne 3-4 pamoka. Todel butu isties idomu isgirsti Beno mokslini paaiskinima :)

paragraf 78

Citata iš: zalia.arbata  liepos 07, 2013, 20:00:31
Nieks ir neteigia, kad vibracijos nepersmelkia viso kūno iš kart, o teigia, kad kūno paralyžius eina palaipsniui :) Tau jis taip pat buvo vos prasidėjęs, nes pašokai ir baigei.

Tie virpuliukai tik nutirpimai, ne vibracijos ir ne miego paralyžius. :)

Virpuliukai ir nutirpimas dažniausiai miego paralyžių lydintys fiziniai pojūčiai. Kažkaip jūs viską mistifikuojate :)

eternal.bliss

Na o gal kokį straipsnį ar ką pateiksi kur aprašoma tie pojučiai ir t.t? būtų įdomu pasiskaityti išsamiai apie tą miego paralyžių, kur koks nors tyrimas būtų.

Strategas

Kur dingo asmenys gebantys keliauti? Būtų šaunu jei kas atnaujintų šią temą.  :)

zalia.arbata

\

Ką manot?

Strategas

Aš labai daug domėjausi šiuo žmogumi, dar daugiau video jo peržiūrėjau esančius plačajame nete. Man jo mintys patinka. Gaila, kad jis jau AMEN.  :-\

Aukštyn