Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

O aš manau, kad mirusiųjų, bet ką čia teigsi, jei pats nesi ten pabuvojęs.


Titanas

Ten gali ir numirti taigi ne tas pats ;)

raksera

Nežinau, ar pravers tai ką parašysiu, bet prieš porą metų skaičiau knygą apie astralines keliones. Viskas labai aiškiai ir smulkiai išdėstyta.
Kad tai pavojinga nebuvo nė sakiniu užsiminta. O kad pavyktų keliaut astralu, reikia ilgokai treniruotis. Tas pasaulis į kurį patenka astralas, yra tas pats pasaulis, kuriame gyvename. Taigi, prieš išeidamas iš kūno, turi susigalvoti, kur nori nukeliauti (pvz. kad ir į Egiptą) ir ten pateksi.
Stengiausi prisiminti tos knygos pavadinimą ir autorių, bet taip ir nepavyko... ::)

Neiprastas

Citata iš: Titanas  spalio 07, 2012, 20:27:02
Ten gali ir numirti taigi ne tas pats ;)


Tu keliauji su savo siela po astralinį pasaulį, ir siela yra toks kaip nemirtingas reiškinys, tai pasakyk gi man kaip tada įmanoma numirti :)?

astropasaulis

Vakar prieš einant miegoti nutariau pamedituoti. Na viskas buvo, kaip ir turi būti: atsipalaidavau, suparalyžiavo mane, jaučiau vibracijas. Negalėjau pajudėti dėl paralyžiaus, tačiau jaučiau, kad valdau savo tikrąjį aš, energiją. Bandžiau pakilti į viršų, kas keisčiausia, kad nejudėjo fiiznis kūnas. Darant tai, prasidėjo nežmoniškos vibracijos, buvo be galo didelė energija ties trečiąja akimi. Man nepavyko išeiti į astralą, nes susiduriau su problema: medituojant esu užsimerkęs, o kaip ,,atsimerkti" einant į astralą?

.L.U.T.H.O.R.

Išeik į astralą ir viskas. Tiesiog norėk matyti. Nes astrale tai tavo fizinio kūno nėra. Vadinasi jokio skirtumo ar tu užsimerkęs ar atsimerkęs.

astropasaulis

Vaikystėje turėjau svajonę - norėjau skraidyti. Astralinė kelionė gali tai išpildyti. :D

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  lapkričio 13, 2012, 21:56:35
<...>Astralinė kelionė gali tai išpildyti. :D


Šuolis iš 12 aukšto - taip pat.

astropasaulis

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 13, 2012, 22:24:29
Šuolis iš 12 aukšto - taip pat.

Tai būtų kritimas, o ne skraidymas. Kad ir kaip norėjai pajuokauti... :)

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  lapkričio 13, 2012, 22:26:56
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 13, 2012, 22:24:29
Šuolis iš 12 aukšto - taip pat.

Tai būtų kritimas, o ne skraidymas.


Viskas priklauso tik nuo požiūrio

PusiauŽmogus

Nežinau, astralas tai labai sudėtingas dalykas, tiesą sakant nelabai tikiu, kad tau, astropasaulis, tiesiog vat taip va šiaip sau nutarus pamedituot ir išeit į astralą, paimė ir kažkas panašaus pavyko :D. To žmonės mokosi dešimtmečius, visokie Tibeto vienuoliai ir panašūs "pimpiai". Greičiausiai užmigai tu ten bebandydamas ir patyrei miego paralyžių. Aš jau senai miego paralyžių naudoju kaip perėjimą į sąmoningą sapną. Beje daugelis ne retai tą sumaišo su astralu, nes sąmoningui sapnui prasidedant dažnai būdingas išėjimo iš kūno tokia kaip ir imitacija. Todėl gali pagalvot, kad iš tikro palikai kūną ir skraidai astraliniam pasauly, nors iš tikro sapnuoji sąmoningą sapną. Pats kai pirmą kartą tai patyriau, galvojau, kad palikau kūną, nors tebuvo sapnas.

astropasaulis

Daugelis astralines keliones per daug mistifikuoja, nors jos yra natūralus dalykas. Manau, kad visi jas gali patirti, jeigu joms atitinkamai pasiruošia. Nėra teisingiausio būdo, kaip reikia patekti į astralą. Tiesiog reikia medituoti ir laukti lemiamo ženklo. Galbūt net ateis kosminė dvasia ir padės tau išeiti į astralą.
Mane labiausiai nervina, kad aiškina, kaip patekti į astralą tie, kurie nėra to net patys pabandę. Buvo komentuojama, kad medituojant reikia galvoti apie ,,išėjimą" ir taip pateksi į jį. Vakar pabandžiau visiškai apie nieką negalvoti ir manau, kad tai veiksmingiau, negu vizualizuoti ką nors. Jeigu medituodamas paprasčiausiai vizualizuosi ką nors, tai bus sąmoningas sapnas - ne daugiau. Kaip jau minėjau, manau, kad visko ignoravimas meditacijos metu gali padėti išeiti į astralą. Norėdamas patekti į astralą, turi suvokti, kad medituodamas tu jau esi nebe fizinis kūnas, o tik energija. Kai meditituoji, lieka tuštuma, tu apie nieko negalvoji, tada prieš akis po tam tikro laiko tarsi įsijungia kita erdvė...

2Pacas

Man tai kyla problemu su atsijungimu... tesiok užmiegu gal galetumet patart kaip išlikt budrem? kur demesi nukreipt..

astropasaulis

Galbūt reikia daugiau medituoti, kad galėtum susikoncentruoti arba viską ignoruoti. Dar galėčiau teigti, kad daugumai nepavyksta patekti į astralą, nes paprasčiausiai nemoka medituoti.
Man dabar dėl to nekyla problemų. Atsiguliu, užsimerkiu ir iškart pradedu jausti vibracijas ir tiesiog savaime apie nieko negalvoju.

Aukštyn