Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: advena  sausio 28, 2013, 21:43:43
Citata iš: Vytautas  sausio 21, 2013, 10:55:10
Tiesiog niekas nežinojo, kad egzistuoja tikrieji šios visatos kūrėjai. Jie niekaip nepasireikšdavo ir šiuo metu nepasireiškia. Net sielų pasaulis nieko nežinojo apie juos.

O kas tie tikrieji šios visatos kūrėjai?

Kitokioje materijoje esančios dvi esybės - moteris ir vyras. Perspektyvoje, kai išmoksim laikytis laisvos valios principo, kiekvienas iš mūsų kartu su savo sielomis tapsime tokiais pat savos visatos kūrėjais. Daugiau neįsikūnysim šioje žemėje. Šiapus viskas paremta moteriškumu ir vyriškumu anapus taip pat, o ne kažkoks mono dievas. Kaip danguje taip ir žemėje. Nors šį posakį krikščionys interpretuoja savaip. Bet jis labai tinka ir mano variantui, net žymiai logiškesnis.

viltaras

Sudomino forumas bei astralines keliones. Noreciau pasidometi apie tai ka pats patyriau ir galbut atsakysit man.
Anksciau sapnuodavau(kosmarus ir visokius kitokius sapnus) taciau ismokau kontroliuoti sapnus(kaip tai vadinasi?)  Ir poto kai pradejau jais zaisti ir ten sukurti tai ko noriu( ka ryte buvo sunku atskirti nuo realybes) kuriau masinas, namus, net merginas kokiu tik norejau, ir ivairias smulkmenas, pvz.: vidury kelio esu sukures krumas vien del smagumo, nes nei man jo reikejo ten nei ka tiesiog norejau paziureti kaip tai atrodys :-)  taciau po dveju metu sapnu kontroles as ja potruputi praradau, tai vyko palaipsniui, is pradziu tik kai kurios detales nebuvo tobulos, veliau kuriami daigtai tapo nenorimo dydzio neiplanuota t.y. sukurtas namas buvo per mazas taigi teko sumazet paciam, nors namo norejau normalaus dydzio. Taigi teko prisitaikyti. Toliau begant dienoms kontrole nyko, o galu gale noras kurti liko, bet sapnai nebeklause, ir paskutinis sapnas kury sapnavau dar kontroliuodamas truputi juos buvo tai kad mane uzpuole juodi sunis raudonom akim tiesa pasakius pasijutau lyg mane nori isvaryti. Kad ir kaip priesinausi mano kuriniai buvo per daug silpni ir teko pasitraukti, po to karto apie nebegalejau ju kontroliuoti, apie taikad sapnavau suprantu tik ryte, sapnuodamas nesuvokiu kad sapnuoju nebegaliu ten nieko keisti nebegaliu ten "zaisti" kodel taip ivyko??

Ir dar apie astralines keliones, pats viena ju apturejau, bet be jokiu vibraciju ar kazko buvau tar miego ir prabudimo, taciau maciau savo kuna skraidziau po namus iraplink juos mazdaug 10metru spinduliu, viska maciau zmones, daigtus :-) ir tada(kas retai buna )pas mus atejo mano senele, as ja pajauciau ir pasitikau, atsiradau prie jos kol ji dar nesieke mano namu ir salia buvau visa kelia iki savo namu. Girdejau viska ka kalbejo ji su mano tevais, nors buvau uz keliu sienu savo lovoi kur girdeti buvo neimanoma. Pasiklauses pokalbio toliau skraidziau ir viska apziurinejau, kai pabudau mociutes nebuvo, o pasirodo ji buvo atejusi tuo tarpu kai as miegojau, ir isejo pusvalandi pries mano pabudima(nors man atrode kelios sekundes) kai pabudau nenorejau niekam nieko sakyt nes maniau kad sapnavau ir tai nereiksminga. Taciau nugirdau tevus kalbant kad buvo atejus mociute ir del ko ji buvo, ir as visa tai zinojau dar pries jiem apie tai uzsiminant. Tada issigandau ir nesuvokiau kaip tai padariau, taciau pamates si foruma nusprendziau tai papasakot :-) tai ar tai buvo astraline kelione? Ir kaip man tai vel padaryti?
Ir nepamirskit atsakyt del sapnu valdymo :-) dekui

Marius

Kiek tau buvo metų,kai tariamai tai prasidėjo?

viltaras

Sapnu kontrole staiga atsirado 16metu kaip ir suvokimas apie placias sapnu galijybes. :-) o astralas ar velniai zino kas ivyko 18metu dabar man jau 21 ir nieko panasaus nebevyksta :-)

.L.U.T.H.O.R.

paauglystė gal buvo, didesni energijos kiekiai. O senstant atsiranda visokie gyvenimiški dalykai kurie tą energiją išsiurbia ir jau nebe pavyksta nei sapnų valdyt nei astralan eiti. Tiesiog nėra papildomos energijos tam atlikti.

astropasaulis

Praeitą naktį sapnavau, kad prasidėjo ateivių invazija, kad danguje buvo šimtai kosminių erdvėlaivių. Buvo be galo baisu ir sakyčiau, kad tuo met suvokiau, kas vyksta.
Ieškodamas sapno reikšmės anglų kalbos puslapiuose suradau įdomų faktą: kai būna tokio pobūdžio sapnai kaip mano paminėtas - tai puiki proga išeiti į astralą. Gaila, kad tuo metu nežinojau šio dalyko. :)

viltaras

Bet jei man tai pavyko anksciau kai to nesupratau tai galbut tai suvokdamas galesiu vel tai daryti :-) ir is kur man pasisemti energijos? :-) noreciau vel ten gryzt.
Ir jei kas norit valdyt sapnus zinokit kad tai paveikia psichika :-) kuo labiau valdai ir kuo dazniau, tuo labiau" stogas vaziuoja" :-) cia kalba patirtis, nes kai ten viska turi, kai viska gali ir veliau gryzti i tikrajipasauli viskas praranda verte. Pasineri i kita netikra sapnu gyvenima, kuriuose esi kaip dievas. Ir norit tikekit norit ne sapnuose galima jausti, skausma ir visus kitus pojucius, tik dauguma atsikelia issigande skausmo, pvz krisdami :-) bet galima jausti ne tik kas neigiama, galima jaust ir teigiama :-) nepasinerkit i tai :-) bet kad ir kaip baisei apkalbejau,  taciau beproto noriu ten gryzt :-) 

Ps. Sianakt bandysiu lekt i astrala :-)

.L.U.T.H.O.R.

Na vienas paprasčiausių būdų yra meditacija. Bet nereikia norėti kad iš karto pavyks. energija kaupiasi palaipsniui. Tuo labiau, turite jos neiššvaistyti be reikalo dienos metu. Ne veltui sakoma jog geriausia daryti viską paryčiui, kai būnate išsimiegoję ir turite užkaupę energijos.

viltaras

Jei energijos truksta meditacijos metu ji atsinaujina taip? :-)

Marius

'' Bet jei man tai pavyko anksciau kai to nesupratau tai galbut tai suvokdamas galesiu vel tai daryti ''

Turiu nuliūdint.Nenoriu būt kategoriškas,bet kaip minėjau teko studijuot vaikų/pauglių raidą,bei psichologija ir galiu pasakyt,kad tokiam amžiuje yra pereinamasis augimo/brendimo laikotarpis,kurio metu,tiek kūnas tiek protas(tame tarpe ir sapnai) krečia įvairiausius ''pokštus'' visi tavo sapnuoti dalykai (aišku jei nepriskiedei čia) tėra tik to proceso dalis,kurie laikui bėgant ,bei bręstant mažėja ir silpnėja,kolei išvis išnyksta..ir tame jokios mistikos nėra.(tokiuose sapnuose mistikos mažiau,nei slapiuose sapnuose.)

.L.U.T.H.O.R.

Tai vat, kad studijavai tik iš fizinės/mokslinės pusės :) Aišku mistikos čia nėra ir niekada nebuvo :)

Marius

Matai ta fizinė mokslinė pusė išaiškina,KODĖL tokie dalykai vyksta su protu:-) Aišku visada lieka teorinė astralo galimybė,bet bent jau aš tam duočiau 0,1%

viltaras

O taip norejau dar palakstyt po sapnus :-D

Marius

Lakstyk,juk niekas neuždraudė:-),tik galbūt TAI  ne tai ko tikėjaisi ir apie ka galvojai.

viltaras

O kaip del matyto zmogaus? Ir girdeto pokalbio? Zinau ten tikrai ne sapnas buvo. Nes tiksliai susapnuoti tai kas tuo metu vyksta kazkur ir nezinant to turbut moksliskai nelabai imanoma :-) ir jei moki psichologija gal numanai kiek procentu zmogus naudoja savo smegenu? :-)

Aukštyn