1977 metais ateiviai kreipesi i zmonija

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 08, 2013, 16:37:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Calibrae277

o kas nors bent jau pasidomejote ar tai laikais buvo imonoma tai perimti ta signala ir juk pranesimas buvo kaip patarimas mums kad neitume klaidingu keliu, ne vien dabar apie toki pranesima zmonijai suzinau kazkur anksciau esu skaites kad tie kurie buvo pagrobti ateiviu, jie buvo juos perspeje irgi kad zmonija nutrauktu branduoline energetika ir visa kita su ja susijusius dalikus ir siaip domiuosi nso tai daug kur teko skaititi kad tiek ir po cernobilio katastrofos buvo pastebeti nso ir po branduoliniu bombu bandomuju sprodinimu tose vietose buvo pastebeti nso tai manau kad jie tikrai stebi musu veikla planetoje  aisku savo akim nemaciau nso bet is visos informacijos kiek kur skaititi teko straipsnius  tai tikrai naivu butu sakiti kad mes vieni visatoje, turbut labai nukripau nuo pokalbio bet nesusilaikiau neisakes savo nuomones.

Teroras

Citata iš: Calibrae277  rugpjūčio 12, 2013, 13:24:30
o kas nors bent jau pasidomejote ar tai laikais buvo imonoma tai perimti ta signala


Imanoma, pasiskaityk apie tai daugiau. Bet nesakau, kad lengva. Kiek skaiciau tai tikrai daug pastangu ir lesu kazkas turejo ideti, kad signala perimtu.

czech-kuolis

Citata iš: Calibrae277  rugpjūčio 12, 2013, 13:24:30
po cernobilio katastrofos buvo pastebeti nso

Yes! Dabar beliko laukti Titaniko ir NSO sąsajų - būsiu viską matęs.


czech-kuolis

ne, tai aš neabejoju, kad tu tai kažkur skaitei. Aš internete daug ko irgi priskaitau. Tik kartais tiesiog bejėgiškai nusvyra rankos, kai kiekvieną įvykiui įvykiui atsiranda ateivių (NSO) versijos. 9/11? NSO. Fukušimos avarija? NSO. Tunguskos meteoras? NSO. Dinozaurų išnykimas?...

Calibrae277

gal kas ten zino :)

Aukštyn