Bažnyčios nuomonė apie homoseksualius asmenis

Pradėjo paragraf 78, liepos 24, 2013, 20:52:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

liepos 25, 2013, 21:47:52 Redagavimas: liepos 25, 2013, 21:57:45 by Marius
O be santuokos mylėt negalima?ar ta meilė bus netokia ''saldi''?

Tai kaip ten su homo,kaip geresniais tėvais?ar manai ,kad taip yra?kaip manai ,tarkim jei tavo tėvai būtų du gėjai,tu būtum geriau gyvenusi?labiau mylima?būtum laimingesnė?

kaip manai soldžeri,gal surengiam kokią incetyvą,kad iš heteroseksualų būtų atimti vaikai ir perduoti augint homo,nes kaip papasakojai ,jog jie žymiai geresni(globėjas1 ir globėjas2) už hetero,tai pradėjau gailėtis,jog neaugau su dviem tėčiais...Manau,kad reik kiekvienam vaikui augt su dviem mamom ar dviem tėčiais,o ne su tais nevalom hetero..:-)

TinSoldier

Citata iš: Marius  liepos 25, 2013, 21:56:23
kaip manai soldžeri,gal surengiam kokią incetyvą,kad iš heteroseksualų būtų atimti vaikai ir perduoti augint homo,nes kaip papasakojai ,jog jie žymiai geresni(globėjas1 ir globėjas2) už hetero,tai pradėjau gailėtis,jog neaugau su dviem tėčiais...Manau,kad reik kiekvienam vaikui augt su dviem mamom ar dviem tėčiais,o ne su tais nevalom hetero..:-)

Na... Ne :)

Aš juk nerašiau, kad homo yra geresni tėvai by default. Aš tik rašiau, kad jie statistiškai dažniau vaiką prižiūri labiau bendradarbiaudami. O tai turi gerą efektą vaikui :) O štai heteroseksualai, užsiciklinę ties savo tradicinėmis rolėmis, gali ir pakenkti biški :) Nors net ir šeimoje su tradicinėmis rolėmis vaikas gali išaugti visiškai apsipatenkinęs ir be jokių problemų. Svarbu, kad tėvai būtų vienas kitą palaikantys ir patenkinti savo vaidmenimis. Jei taip yra - vaikas laimingas, nesvarbu ar homo, ar hetero šeimoje auga :)

idenmeyou

Man juokas is tu amerikonu tyrimu, tie iskrypeliai negali sudaryti normalios seimos jokiu budu ir didziausia nesamone, kad vaikui nepaveiks psichikos, ji sutraumuos be jokios abejones. Berniukas augdamas normalioje seimoje, daznai stengiasi lygiuotis i savo teti, jis jam atrodo kaip koks herojus, mergaites kopijuoja mamas ir vaidina, kad dazosi, kai kurios net zaisdamas elgiasi lyg ka tvarkytu ar maista gamintu pamegdziodamos mamas, tevai vaikui duoda pavyzdi, tai ka vaikas matys, kai du iskrype dedes ar tetos siltai elgsis, as nei uz ka nenoreciau buti to vaiko vietoje

Marius

Jei pas mane kadanors gims vaikas,tikiuosi ,kad jis gims gėjum..ir tada,kad augtų geriausiom sąlygom atiduočiau jį gėjų ''šeimai''..Užaugęs jis man padėkotų ir visi leistūmės saulėlydžio link...

Pataisymas-vaivorykštės link.

crystal

Citata iš: Marius  liepos 25, 2013, 21:31:59
keičia performuodami tos pačios santuokos modelį ir esmę,tradicijas,pasaulėžiūrą,vertybes ir t.t.

Hmm....jei susituokia heteroseksualų pora, tai jų asmeninės santuokos esmė, vertybės ir pasaulėžiūra kardinaliai pasikeis, jei jie žinos, kad tuoktis gali ir homoseksualai? Soc. konstrukto keitimai suteiktų laisvę santuoką vertinti įvairiapusiškiau, kas pakankamai patogu tiek homoseksualams, tiek heteroseksualams, taip realiai visiškai niekam nekliudant. Dabar čia labiau keičiasi tik sąvokos, o ne patys gyvenimai iškart verčiasi aukštyn kojom.

Kas dėl vaikų tai nereikia be pagrindo kelti kartelės homoseksualams ar heteroseksualams. Nesąmoninga paprasčiausiai.

TinSoldier

Citata iš: Marius  liepos 25, 2013, 22:07:57
Jei pas mane kadanors gims vaikas,tikiuosi ,kad jis gims gėjum..ir tada,kad augtų geriausiom sąlygom atiduočiau jį gėjų ''šeimai''..Užaugęs jis man padėkotų ir visi leistūmės saulėlydžio link...

Na, kodėl užsiciklinai ties šita nesąmone? :)

Juk jau 2 kartus rašiau, kad nepriklauso nuo to, ar homikų, ar hetero šeima. Geriau sakytum: "jei pas mane kada nors gims vaikas, pasirūpinsiu, kad jis jaukiai jaustųsi šeimoje, skirsiu jam daug dėmesio, mylėsiu ir palaikysiu jo mamą". Nes būtent tai yra svarbiausia. Ir užaugintum puikų vaiką. Na, bet, jei tau geriau atiduoti vaiką homoseksualams, kurie jau dabar dažniau minėtų būdu auginą vaiką - tebunie :)

idenmeyou

Citata iš: TinSoldier  liepos 25, 2013, 22:11:31
Juk jau 2 kartus rašiau, kad nepriklauso nuo to, ar homikų, ar hetero šeima. Geriau sakytum: "jei pas mane kada nors gims vaikas, pasirūpinsiu, kad jis jaukiai jaustųsi šeimoje, skirsiu jam daug dėmesio, mylėsiu ir palaikysiu jo mamą". Nes būtent tai yra svarbiausia. Ir užaugintum puikų vaiką. Na, bet, jei tau geriau atiduoti vaiką homoseksualams, kurie jau dabar dažniau minėtų būdu auginą vaiką - tebunie :)

Tevai mums turi buti ne tik globejai, bet ir atrama. Kazin normalus vaikas jei paklaus gejaus, kaip elgtis su panelemis ar siaip kokiu gyvenimisku patarimu su moterimis, kad neapsigautu, ka tas iskrypes tevas gales patarti, kai paciam visai kas kita patinka

zalia.arbata

Citata iš: Marius  liepos 25, 2013, 21:47:52
O be santuokos mylėt negalima?ar ta meilė bus netokia ''saldi''?

Tai kaip ten su homo,kaip geresniais tėvais?ar manai ,kad taip yra?kaip manai ,tarkim jei tavo tėvai būtų du gėjai,tu būtum geriau gyvenusi?labiau mylima?būtum laimingesnė?

Neleidimas tuoktis žemina savivertę. Tai ženklas, kad tu atmestas visuomenės.
Tarkim, būtų įteisintos tos homo vedybos. Kaip tai pakenktų visuomenei?
Ne, žinoma, ne. Tačiau vaikas augantis vaikų namuose galbūt?

idenmeyou

Citata iš: zalia.arbata  liepos 25, 2013, 22:23:29

Neleidimas tuoktis žemina savivertę. Tai ženklas, kad tu atmestas visuomenės.
Tarkim, būtų įteisintos tos homo vedybos. Kaip tai pakenktų visuomenei?
Ne, žinoma, ne. Tačiau vaikas augantis vaikų namuose galbūt?

Jau geriau augciau vaiku namuose, tarp bernu kur ir augtume vyriskai, o ne tarp geju, kurie man diegtu savo nesamones i galva. Jie gimsta su liga, esame tolerantiski leidziame gyventi, bet tegul ir gyvena su liga, o nenori lygiu teisiu, tai po 100 ar kiek metu gal ir su gyvunais prades leisti tuoktis, nes tokiu iskrypeliu irgi yra, Olandijoje dabar ir pedofilu partijai teismas atvere duris, klausimas kada kitur atsiras panasiu partiju, jei busime tolerantiski, niekada nebus gana, nores daugiau ir daugiau teisiu.

.L.U.T.H.O.R.

liepos 25, 2013, 23:48:50 Redagavimas: liepos 25, 2013, 23:50:22 by Šešėlis
Tai jau tikrai vaikų namuose užaugtum vyru :D Geriausiu atveju eitum kiemsargiu dirbt, blogiausiu vogt ir kalėjime tave tikrai vyru padarytų :D Šiaip šiais laikais nemanau, kad labai vaikai tėvų klausia kaip elgtis su merginom ar vaikinais. O šeimoje gėjai ar lesbieetės manau tikrai pasistengtų išauginti vaiką normaliai. Ir kažin kokias nesąmones gėjai tau galėtų kišti, apie toleranciją? :D

idenmeyou

Citata iš: Šešėlis  liepos 25, 2013, 23:48:50
Tai jau tikrai vaikų namuose užaugtum vyru :D Geriausiu atveju eitum kiemsargiu dirbt, blogiausiu vogt ir kalėjime tave tikrai vyru padarytų :D Šiaip šiais laikais nemanau, kad labai vaikai tėvų klausia kaip elgtis su merginom ar vaikinais. O šeimoje gėjai ar lesbieetės manau tikrai pasistengtų išauginti vaiką normaliai. Ir kažin kokias nesąmones gėjai tau galėtų kišti, apie toleranciją? :D

O visiems zinomas Radzi ne vaiku namuose uzaugo, taip vieniems nepatinka jo budas, kitiems jis pats, bet jis nei sargu dirba, nei nusigere, nei koks valkata, o normalus zmogus. Man apskritai butu nemalonu bendraut su tipo vyru, kuris sedes su manim ir galvos apie kazkokius nukrypimus.

paragraf 78

Taip, sunku priimti kitokius
Šiaip vaikų namuose užaugę vaikai paprastai būna su begale psichologinių problemų. Jie nemoka tinkamai bendrauti, negeba kurti pastovių santykių, jų šeimos paprastai būna nestabilios.
Žinoma yra išimčių, bet dauguma deja su problemomis.

idenmeyou

Na paziuresim kokiu problemu vyras tures auges tarp geju arba mergina tarp lesbieciu, jei ir galejo zmonija nusiristi zemiau, tai jau nusirito, pamatysit praeis kiek daugiau metu ir pedofilai leis tuoktis su vaikais

.L.U.T.H.O.R.

o kodėl būtinai gėjai turi augint berniuką o lesbietės merginą? gali būt ir atvirkščiai :)

Tau būtų nemalonu, nes dabar tavo tokia pasaulėžiūra, kaip ir dauguma galvoja palei save, nors realiai nieko panašaus nebūtų, jei vaikas auga nuo gimimo tokioje šeimoje :)

idenmeyou

Taip tokia mano pasauleziura, nes as vertinu normalios seimos seimos vertybes. Kur mylintis vyras ir mylinti moteris gali susilaukti savo vaiko, savo palikuonio. Jei visi iskrypeliau prades vaikintis ir ju vis dauges, kas tada gimdys vaikus

Aukštyn