Apklausa: Seksualinių mažumų eitynės „Už lygybę“.

Pradėjo zipphead, liepos 23, 2013, 15:43:38

« ankstesnis - sekantis »

Seksualinių mažumų eitynėse „Už lygybę":

Palaikau ir, esant galimybei, būsiu eisenos dalyviu (Žygiuosiu).
4 (12.5%)
Nepalaikau ir, esant galimybei, būsiu nepalaikantis eisenos (Protestuosiu).
23 (71.9%)
Kas čia per eitynės? (Nieko nežinau ir apie tai žinoti nenoriu).
5 (15.6%)

Viso balsavusių narių: 32

Žemyn

TinSoldier

Citata iš: 2Pacas  liepos 24, 2013, 16:06:22
Sito viso sudo butu nebuve jai Lietuva nebutu istojus i ES. Cia faktas.

Nebūtų suirusi sovietų sąjunga, tai ir kairiarankių nebūtų. O dabar, blem, visokie iškrypeliai kairiarankiai čia malasi, demonstratyviai rašo su neteisinga ranka. Dar net kartais išdidžiai, visai nesigėdydami tai garsiai pasako! Tiesiog siaubinga, kas šitame vakarų pasaulyje dedasi...

Ma Deuce

nesuprantu tu kuriems tie paradai trukdo. tikslas ju aiskus, UZ Lygybe. bet vistiek gi dauguma kaip ir visur izvelgia samokslus. ar jie turi lygias teises? aisku kad ne. negali isivaikinti, tuoktis. kur cia ta deklaruota lygybe?
visai kitas dalykas yra pasakyti kad man nepatinka paradai ir as protestuoju ir nereiks idiotiskai klaust ju tikslo, nes ir tupam aiskus.
100 proc. zinau kad kuo zmogus piktesnis tamsesnis ir uzdaresnis (dauguma musu tautieciu) tuo jam sunkiau tokius dalykus suprasti savo siauru proteliu. tie cia kur pries paradus, tai tip top esat 30 metu atgal gyvene bedanciai cccp pilieciai, kurie sauke pries seksa sviesoje, nes cccp sekso isvis nebuvo. kad oralinis seksas moters zeminimas ir kad jos nebuciuos. ir ka siandien? norma. kaip po 30 m bus paradai norma. kariaujat jau pralaimeta kara, nes lietuva pasaulio kontekste yra niekas. o visose issivysciusiose salyse geju teises yra norma.

zalia.arbata

...įsivaizduokit, kad patys gimėt homo. Jiems, eiliniams žmonėms, tie paradai simbolizuoja pripažinimą, vienybę, laisvę (gėdos prieš kitus pašalinimą, savivertės pakėlimą)... ar jums gaila? Ką jie jums blogo daro..? Ką žinau, man tai gėda pačiai daros dėl priešiškai prieš juos nusiteikusių žmonių....  ???

Ma Deuce

sitie protestuotojai pries gejus, galetu pakaupti jegas ir pakovoti su lenku kibicais, kurie atvyks i vilniu rugpjucio 1 d. kai zalgiris zais su lenkijos klubu europos lygos varzybas (as cia apie fule) va tada suprantu, kad yra uz ka kovoti, kai dauzo stiklus, degina, meto kedes ir saukia wilno nasha. va tokiems reikia parodyti vieta. o kuo kliudo kazkokie gejai?? bet gi tada patampa slabo ir kumsciu musuotojai pajaute kad sugurins nosi sedes po stalu. juk lengviau "pidariugas" kiausiniais apmetyti... :-*

2Pacas

Citata iš: Ma Deuce  liepos 24, 2013, 16:26:14
nesuprantu tu kuriems tie paradai trukdo. tikslas ju aiskus, UZ Lygybe. bet vistiek gi dauguma kaip ir visur izvelgia samokslus. ar jie turi lygias teises? aisku kad ne. negali isivaikinti, tuoktis. kur cia ta deklaruota lygybe?
visai kitas dalykas yra pasakyti kad man nepatinka paradai ir as protestuoju ir nereiks idiotiskai klaust ju tikslo, nes ir tupam aiskus.
100 proc. zinau kad kuo zmogus piktesnis tamsesnis ir uzdaresnis (dauguma musu tautieciu) tuo jam sunkiau tokius dalykus suprasti savo siauru proteliu. tie cia kur pries paradus, tai tip top esat 30 metu atgal gyvene bedanciai cccp pilieciai, kurie sauke pries seksa sviesoje, nes cccp sekso isvis nebuvo. kad oralinis seksas moters zeminimas ir kad jos nebuciuos. ir ka siandien? norma. kaip po 30 m bus paradai norma. kariaujat jau pralaimeta kara, nes lietuva pasaulio kontekste yra niekas. o visose issivysciusiose salyse geju teises yra norma.
Esu 19 metu blaivei mastantis pilietis. ;) Ir galiu pasakyt kad tau jau yra suformuota nuomone.Bloga nuomone.Tokius zmones kaip tu labai lengva paversti i nemastancias avis.Kurie nesugeba atskirti kas normalu o kas jau perzengia sveiko proto ribas,su tokeis zmonem galima daryt ka nori.Kartoju man nesvarbu kas su kuo ten tratinas tamsiuose kambariukuose. Lai jie daro tai kiek nori.Ligonei yra, gal kadanors pagis kaip ir alhoholikas pagyja ir tampa normaliu pilietciu.Bet as ant ju nepykstu,mane nervina ju "eitynes" i gatves.

Ma Deuce

:D is tavo postu tu i blaiviai mastanti niekaip nenesi, shakurai...

Benamis

Baigiam asmeniskumus.

Ma Deuce

o tau nesuformuota nuomone? :D matai, visiems suformuoja, o self proclaimed blaiviai mastantysis yra kitoks, su savo TIESA! 19 m tai yra niekas, patikek, kai daugiau turesi, save atsiminsi tu metu bus juokinga, na nabent tu genijus. beje tamsta, homoseksualumas nera liga, gal ties cia ir pabaikime tavo ziniu manifestus.
dar..sakai nepyksti, bet eitynes nervina. kazkas cia nesueina, ar gi ne?

2Pacas

liepos 24, 2013, 17:01:51 Redagavimas: liepos 24, 2013, 17:05:41 by 2Pacas
Ma Deuce.Isivaizduok,aini gatve ziuri stovi du dedes snekasi,ir staiga pradeda buciuotis,cia tau normalu?

Ps:As ta 19 metu paminejau tik del to nes tu savo poste rasei:"tie cia kur pries paradus, tai tip top esat 30 metu atgal gyvene bedanciai cccp pilieciai, kurie sauke pries seksa sviesoje, nes cccp sekso isvis nebuvo".

Norejau pasakyti kad netik 30metciai bedanciai cccp pilietciai,taip masto .Ir kad yra daug jaunu zmoniu tokiu kaip as,kuriem nelimpa jokios sitos sexsualines propogandos.

Ma Deuce

taip man normalu. jie turi tokia teise? turi. gali nepatikti, bet nereikia aiskinti kad tai nenormalu. man labiau nenormalu, jei ten du dedes susimustu. kaip sakoma: make love not war..

Ma Deuce

Citata iš: 2Pacas  liepos 24, 2013, 17:01:51
Ma Deuce.Isivaizduok,aini gatve ziuri stovi du dedes snekasi,ir staiga pradeda buciuotis,cia tau normalu?

Ps:As ta 19 metu paminejau tik del to nes tu savo poste rasei:tie cia kur pries paradus, tai tip top esat 30 metu atgal gyvene bedanciai cccp pilieciai, kurie sauke pries seksa sviesoje, nes cccp sekso isvis nebuvo.

Norejau pasakyti kad as toks nesu.Ir kad yra daug jaunu zmoniu tokiu kaip as,kuriem nelimpa jokios sitos sexsualines propogandos.

galbut man ir nepatiktu, kad jie buciuojasi, gal jausciaus nejaukiau. bet kas po velniu esu as, arba tu, kad teistum! kas zino teisinga kelia ir buda gyventi? kas is to kad tradicija, nebutinai teisinga. musulmonai veda nepilnametes. krikscioniskame pasaulyje tai yra pedofilija, o ten tradicija. so what?

paragraf 78

Atsiprašau, bet man jau nelaiko nervai žiūrėti kaip tu darkai kalbą. Brrr

Citata iš: 2Pacas  liepos 24, 2013, 16:54:25
blaiviai ... tokiais ..alkoholikas..

Būk geras, pasistenk nedaryti elementarių klaidų, bent jau spelingą įsijunk.

O jei į temą, tai manau jog paradas, kaip ir bet koks paradas, yra jėgos demonstravimas. Nesvarbu jog jis ne karinis, vistiek visi paradai yra jėgos išraiška.
O ir tas kovojimas už teises, kažkaip pamina daugumos teises. Štai ir jėgos išraiška.

Ma Deuce, nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą. Jei nori kažką papildyti naudokis funkcija "keisti". O ir taisykles siūlyčiau persiskaityti, kad tokių va nesusipratimų nebūtų ir nei man nei moderatoriams nereikėtų badyti pirštu, va žiūrėk kaip padarei. Ačiū už supratingumą

2Pacas

Citata iš: Ma Deuce  liepos 24, 2013, 17:03:13
taip man normalu. jie turi tokia teise? turi. gali nepatikti, bet nereikia aiskinti kad tai nenormalu. man labiau nenormalu, jei ten du dedes susimustu. kaip sakoma: make love not war..
As toki vaizdeli pamates, manau apsivemtciau.

Ma Deuce

tupac, tau devyniolika, bet is tavo rasybos klaidu akivaizdu kad rasiklis, knyga, wikipedia ar kitas stuffas nebuvo tavo geriausi draugai... kaip zinia, tokie tampa naujuju laiku pranasais, ruko daug mj, skiedzia apie samokslus ir kitaip stumia atsakomybe uz savo feilus. close enough?

Ma Deuce

adminai, moderatoriai ir kiti asmenys su galia, mea culpa. kiek forumu tiek ir taisykliu. nejau jus skaitot kiekviena karta dantu pastos sudeti? tiesiog imu ir dedu ant sepetuko. taip ir forumai..kas tas salygas skaito? nuo siol busiu web-rastingesnis :-[

Aukštyn