Peticija už Mariaus sugrįžimą

Pradėjo TinSoldier, liepos 21, 2013, 18:50:22

« ankstesnis - sekantis »

Aš rėkiu:

Mariau sugrįžk!
Mariau negrįžk!
Kas tas Marius?!
Žemyn

Strategas

Mariau, negrįžk niekada... Visu 100 proc. prieš, nors esu įsitikinęs, kad Tu niekur nedingsi, ne Tavo stiliui....  Taigi laukiam naujų minusų

Marius

Prašau strategai,minusiukas,nebučiau tikrai dėjes,bet kai pats paprašei,tai kodėl gi ne..o ateityje manau dar neblogai padiskutuosim,jei išbrisi iš tos krizės,o jei ir neišbrisi padiskutuosim..Bent jau tavo moderatorafobiškuose temose. taip,kad kaip mėgsti sakyt šaunuoli:iki greito;-)

Na o tokio balsų skaičiaus nesitikėjau..kagi ta proga

paragraf 78

Strategas, svieto lygintojas, išmestų iš forumo visus kurie jam nepatinka, o taip pat ir tuos kurie nepritaria jo nuomonei.
Stratege, forume yra priimami visokių pažiūrų žmonės, o tokie kurie puola į asmeniškumus, vos tik kas ilgai neužsibūna. Čia yra darni bendruomenė, o jei nori ją darkyti, tai gal pasieškok kito forumo

Marius

Paragrafai,nemanau,kad jis supras ką pasakei..pažiūrėk,kiek pas jį neapykantos ir pagiežos tau,bei kitiems,kas jam pastoja ''kelia'' ,vos gavęs pastabą jis plėšo akis ir puola į paniką,nes užgautas kažkoks jo ego,ar savigarba.Matosi jog žmogus turi problemų su bendravimo kultūra ir kritikos priėmimu(gal darbe ar namie patiria smurtą,ar psichologinį spaudimą,tada bando per forumą,bent kiek savigarbą pasikelt)..man keista,kad jis kaip pats sako,jog jam keturesdešimt metų.Iš jo isterijų ir išsišokimų, tikrai galima būtų spręst,jog tai su hormonais nesusitvarkantis pauglys.O gal jis tik meluoja apie savo amžių,kaip ir daug kitur.Nes protu nesuvokiama,kaip tokio amžiaus žmogus gali taip elgtis..

Teroras

Gal tada laikas butu pervardinti tema? :) Kalbejome apie Mariu, o dabar kaip suprantu kalbesime apie Stratega? ;D

Marius

Kažko manau,kad neitin verta apie jį šnekėt,jo šnekos ir veiksmai,kalba patys už save,o šia temą galima kaipo ir rakint..

Aukštyn