Raganos

Pradėjo 2012, gruodžio 29, 2011, 15:05:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Pentagrama paprastai turi apsauginę funkciją.

2012

Citata iš: insomnia  sausio 01, 2012, 23:11:46
Pentagrama paprastai turi apsauginę funkciją.

Nuo demonu, nelaimiu, uzkalbejimu? Jinai turi konkrecia paskirti nuo kazko konkreciai ar yra gynyba pries visa magija?

paragraf 78

Ji labiau universalus simbolis apsaugantis nuo visokio blogio: maginio, psichologinio ir t.t.
Žinoma yra amuletų saugančių nuo konkrečių dalykų, bet čia jau reikia specialiai ieškoti.

OKULTISTE

Och, kiek apsaugos prie kiekvieno dalyvio - net penkiaguba (na nesinori "užvesti" apie numerologiją)...

Smygolas

O tai jei pas mane ištatuiruota ragana ant riešo.. Aš ragana? :D Ne. Tai irgi savotiška simbolika.

OKULTISTE

Ką simbolizuoja?

Smygolas

Pasilaikysiu tai sau, nes labai asmeniška, bet tikrai nieko "raganiško".

OKULTISTE

Chi, neraganiška raganiukė nupiešta... Pastebėjau, kad tatuiruotės dažnai būna gana asmeniškos...

Smygolas

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 22, 2012, 18:56:17
Chi, neraganiška raganiukė nupiešta... Pastebėjau, kad tatuiruotės dažnai būna gana asmeniškos...

Čia jau nuo žmogaus priklauso, manau. Vieni/os išsipaišo bar-kodus. Nuobodu, banalu, atgyvenę. Čia kaip pavyzdį daviau, širdučių neminėsiu.. Jau paminėjau.

paragraf 78

Citata iš: Katastrofa  balandžio 22, 2012, 19:16:02
Vieni/os išsipaišo bar-kodus. Nuobodu, banalu, atgyvenę.

Pas mane barkodas ant sprando ištatuiruotas

Smygolas

Citata iš: paragraf 78  gegužės 10, 2012, 21:27:51
Citata iš: Katastrofa  balandžio 22, 2012, 19:16:02
Vieni/os išsipaišo bar-kodus. Nuobodu, banalu, atgyvenę.

Pas mane barkodas ant sprando ištatuiruotas

insomnia, aš pateikiau, kaip pavyzdį. Tų tatuiruočių yra daug.. ;) O gal tavo barkodas reiškia, kad kažkas brangaus yra? :) Aš planuoju kitą tatuiruotę.. Užkoduota.

Smygolas

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 22, 2012, 18:56:17

Čia dar daug ir nuo paties žmogaus priklauso..

indigo

Seip stipriausi amuletai mano manymu yra paciu susikurti kai tu jiems iputi ta galia kurios pats troksti

indigo

Na as syki bandziau pasigaminto mokykloi vejo amuleta, bet mokytoja lyg tycia man jo neleido gaminti nors ten viskas buvo atlikta labai kruopsciai

vitake

Anais laikais Raganomis buvo vadinamos labai gražios, ir protingos moterys, kurios naudodavosi vaistažolėmis (tai nebuvo įprasta) , ir iš pavydo jos buvo apšaukiamos raganomis ir grėsme , bei sukurti stereotipai iš pavydo. Norėdami įsitikinti ar mergina ragana,  įmesdavo ją į ežerą, bet kadangi suknios būdavo krakmolytos jos neskęsdavo ir būdavo pasmerktos.

Aukštyn