Meilės burtai

Pradėjo Ieva, gruodžio 27, 2011, 13:50:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

preacher

Tos visos meilės yra išmislas, žmonės šiais laikais kaunasi, dėl kapitalo, o čia išgyventi, dėl kažkokio žmogaus dėmesio, tai kvaila ir absurdiša, hormonai kala į galvą ir tiek. Kas dėl tu burimų tai pilna klimaksinių močiučių kurios budamos baigusios 4 klases, bedantės, cypiančiabalsės ir žemo intelekto pradeda su žolėmis užburinėti, jaunikius jaukinti, vėžius gydyti ir t.t

.L.U.T.H.O.R.

Preacher, pilnas stereotipų... Kam šnekėt, o tau tai tikrai patylėt šia tema siūlyčiau :)

preacher

Citata iš: Šešėlis  gegužės 09, 2013, 15:04:17
Preacher, pilnas stereotipų... Kam šnekėt, o tau tai tikrai patylėt šia tema siūlyčiau :)

Apgailėtina, neturi ką pasakyti, tai ir pateiki koki banalų paruoštuką pvz.: stereotipai ir t.t Jei neturi ką argumentuot, tai geriau siūlyčiau išvis nieko nerašyt ir patylėt, nes taip tai atrodai "kiauras kaip rėtis"  ;)

.L.U.T.H.O.R.

gegužės 09, 2013, 15:38:31 Redagavimas: gegužės 09, 2013, 15:40:05 by Šešėlis
Man rodo tau šis pasiūlymas labiau tiktų nei man ;)

Kaip jau ir sakiau, nieko nenusimanai, o svaigsti kažką :)

preacher

Citata iš: Šešėlis  gegužės 09, 2013, 15:38:31
Man rodo tau šis pasiūlymas labiau tiktų nei man ;)

Kaip jau ir sakiau, nieko nenusimanai, o svaigsti kažką :)

Ačiū, kad pagyrei. Tas pasiulymas yra labai tinkamas tau šešėli, žiūrėk besvaigdamas, nenusisvaig  :)

Master

Dabar norėčiau Paragrafo paklausti, minėjai, kad buvai pavergęs vieną merginą. Tai va, man įdomu, kokia buvo jos psichinė savijauta (ieškojau internete apie privaražinimo ir pan. simptomus, bet visur nutylima, mieliau dalinamasi būdais kaip tai atlikti), ar nepasireiškė keista elgsena ir panašiai. Ir kas buvo po išsiskyrimo (merginai) Būtu labai įdomu, nes man pačiai buvo pasitaikęs gan keistas atvėjis.. :) Norisi žinoti ...

.L.U.T.H.O.R.

Esu girdėjęs, kas sakoma apie vyrus, kurie ale užkeikti, kad pas kitą moterį eitų. Vyras sako kad myli savo žmoną, bet iš galvos negali išmesti tos kitos moters.

Master

Aha, tiek ir aš esu girdėjusi  :). Bet vat norėtus tiksliau žinoti kas dedasi toje "apdumtoje" galvelėje.

TinSoldier

Citata iš: Šešėlis  gegužės 09, 2013, 21:39:15
Esu girdėjęs, kas sakoma apie vyrus, kurie ale užkeikti, kad pas kitą moterį eitų. Vyras sako kad myli savo žmoną, bet iš galvos negali išmesti tos kitos moters.

:D Gal ir neblogas atmazas :D

.L.U.T.H.O.R.

Nu gali būt ir atmazas aišku :D Bet kai matai kaip žmogus kankinasi, tada imi galvoti, gal ir ne visai atmazas...

Master

Na ir šeip va skaičiau kažkur, kad būna situacijų, kai negali paaiškiti susižavėjimo. Tarkim mergina apsileidusi, neprotinga, nėra kažkuom ypatinga, o va vaikinas negali nustoti apie ją galvoti (ir netik negalvoti, o ir atsispirti traukai jai paskambinti, užsukti į namus ir panašiai)..
Aišku meilė yra atsakomybė, jeigu kažką myli, negali kaltinti kitų dėl savo pasirinkimo, nes meilė taipogi priklauso nuo valios ir gali būti suvaldoma... Prisiimti atsakomybę už savo meilę yra brandos ženklas.
Bet būna ir taip, kad visai ...
Va tarkim būni su asmeniu kurį myli, (tikrai, net galvoji, kad nėra žmogaus su kuriuo būsi toks laimingas.. ) bet būdamas kartu jauti pasišlykštėjimą ir nepasitenkinimą...
Kiek girdėjau dažnai tokie privaražinimai priveda aukas prie alkoholizmo...

Saulė

Na kai kurie, ypač paskutiniai pasisakymai šia tema man tai juokingi. Taip išeina, kad jeigu tarkim vyras myli merginą, kuri neprotinga ar apsileidusi  tai jis jau kažkaip užkerėtas? Man atrodo, kad apskritai meilė yra nepaaiškinama. Tu myli žmogų juk ne už kažką, bet tiesiog myli. Pagal tokį požiūrį, tai tada pusė žmonių yra užkerėti kažkaip, nes negali paaiškint susižavėjimo.

.L.U.T.H.O.R.

Na aš kaip surpatau tą vietą, kad vyras jau turi žmoną ar ką nors panašaus. Bet jaučia potraukį, kažkokiai neišvaizdžiai mergai :D

Saulė

Sooo..... Taip išeina, kad vedęs vyras negali įsimylėti kažko kito? ;D

.L.U.T.H.O.R.

Tai čia jau kitas klausimas. Ar gali mylėti daugiau negu vieną moterį? Aišku nebent nemyli žmonos savo. Be to reikia skirti meilę ir susižavėjimą ar seksualinį potraukį/aistrą.

Aukštyn