Meilės burtai

Pradėjo Ieva, gruodžio 27, 2011, 13:50:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ieva

Sveiki, noreciau jusu paklausti ar yra tokie burtai kurie padetu pvz. susirasti vaikina  arba atkreipti i save patinkancio zmogaus demesi, ir ar yra bandziusiu daryti tokius burtus, papasakokite  :).

TinSoldier

Aišku, kad yra. Šitie burtai vadinasi: pasitikėjimas savimi ir pastangos :)

paragraf 78

Taip, yra tokių burtų.
Bet kokie meilės burtai yra juodoji magija, nes pažeidžia laisvą žmogaus valią. Tad nesiūlau jais užsiimti.

Ieva

O kodel butinai juodoji magija? Juk tai nera kazkas labai blogo.

TinSoldier

Na taip, tau gali ir nieko blogo :) O pagalvojai apie vargšą vaikiną, kuris bus priverstas tave mylėti? :))

Bet kuriuo atveju, net jei tokie burtai egzistuotų ir veiktų, nejaugi kas nors norėtų, kad juos mylėtų tik todėl, kad žmogui praplautos smegenys ir jis neturi jokio kito pasirinkimo? Jei ir susirastum tu magijos pagalbą vaikiną, nejaugi ant tiek neturi savigarbos, kad tau svarbiausia, kad jį turi, o ne kodėl turi? Tas pats kas pririšti tamsiame sandeliuke ir laikyti.. Kokia to prasmė?

paragraf 78

Kad tokie kerai veikia, esu ne kartą jaunystėje įsitikinęs. Naudodavau juos.

TinSoldier

paragraf 78

He he :) žinai, jaunystė - kvailystė

Teroras

Citata iš: insomnia  gruodžio 27, 2011, 14:52:43
Kad tokie kerai veikia, esu ne kartą jaunystėje įsitikinęs. Naudodavau juos.

Pasidalink informacija :D ;D

paragraf 78

Ta kad jau nebeturiu tų knygų iš kurių naudodavau kerus.

2012

Citata iš: insomnia  gruodžio 27, 2011, 16:45:12
Ta kad jau nebeturiu tų knygų iš kurių naudodavau kerus.

Oho insomia, buk mano masteris  :D

paragraf 78

Teroras

Bet nors parasyk kaip tie kerai atrodydavo, ar tai tiesiog zodziai ar pvz. kokios nors "apeigos"?

paragraf 78

Na tarkime: paimi merginos nuotrauką, paimi jos plauką, vynioji jį aplink nuotrauką ir sakai užkeikimą. Teksto nebepamenu.
Na ir panašūs kerai.

Ieva

O padedavo tau tie kerai?  :)

Aukštyn