Meilės burtai

Pradėjo Ieva, gruodžio 27, 2011, 13:50:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Saulė

OK, tada viskas paprasčiau, nes tarkim potraukį ar susižavėjimą lengviau paaiškint. Dažniausiai juk susižavima žmogumi dėl tam tikrų savybių, taigi, jeigu moteris/mergina nėra protinga, ji juk gali turėti ir kitų patrauklių ir žavių sąvybių. Tuo labiau dėl potraukio.. būna visokių įdomių ir netradicinių potraukių.

Master

Nereikia čia kabinėtis prie žodžių  :D Tiesiog turėjau omenyje, kad susižavėjimo ar potraukio negalima logiškai paaiškinti.  :)... O ir žmogaus savybės nepataikančios į įsimylėjelio moralines ar dar kažkokias normas, nepadaro kažkokios įtakos. (užburiant) Trauka atsiranda staiga, o mano manymu žmogui pažinti ir įsimylėti reikia laiko. Todėl ir paėmiau protą, išvaizdą kaip pavyzdį. Tai kas pastebima pirmiausia (Neaišku ką noriu pasakyti, klauskit)

Saulė

Aš noriu truputį pasitikslint tada. Pagal jus, tai tai ko negalima logiškai paaiškinti yra kažkas "užburto"? taip išeina,kadangi trauka atsiranda netikėtai, tai yra logiškai nepaaiškinama>> užburimas?

Master

Pagal mane. Šėšėlis apie tai nieko nesakė (tad nekiškime jo) . Ne, taip nėra. Kažkaip iškraipei mintį. Klausk dar kartą  :D
Juokauju...
Pabandysiu kaip nors.
Ne, dažnai kažkas "užburto" nepastebima. Bet mes kiekvienas turime gebėjimą pastebėti svetimus dalykus savo galvoje. Kai imi logiškai nebepaaiškinti savo minčių, poelgių ir tai kas dedasi tavo galvoje, pats metas sunerimti. Tai gali būti ne tik ** (nekalbu vien apie "burtus" ( ir nenoriu iš vis vartoti šio žodžio, nes jis čia netinka)) paveikta galva, bet ir psichologinė liga (bet ezoterikai dažnai tai tapatina).
Toliau... Kaip ir teigiau ankčiau susižavėti, įsimylėti reikia laiko. (mano manymu). Turi juk pažinti žmogų.

A.C.A.B

Priverskit Eva Langoria mane įsimylėti. Ačiū

.L.U.T.H.O.R.

Vikas įmanoma, bet naudos jokios :D

unco

Dabartinis pasaulis ir taip nemoka mylėt, o eksperimentai su meilės burtais - tėra to nemokšiškumo viršūnė.

Tikriausiai neklysiu, kad prie tokių praktikų priveda neviltis. Neskaitysiu paskaitėlės, kaip mylėti žmones ir nebūt idiotais, tačiau, kiekvienam, kuriam kyla mintys simpatijai sugirdyt meilės eleksyrą, siūlau paskaityt išminčių raštus, įsigilint į save, atskirt emocijas nuo jausmų ar, galų gale, paskaityt kokio Dalai Lamos mintis apie atjautą  ;)

advena

Citata iš: unco  gegužės 12, 2013, 20:15:32
Dabartinis pasaulis ir taip nemoka mylėt, o eksperimentai su meilės burtais - tėra to nemokšiškumo viršūnė.

Pasakymas "dabartinis pasaulis" neapibrėžia visų. Bet iš tiesų, kad ir kaip mylėtum žmogų, ši meilė neprilygs meilės Dievui.

Master

gegužės 12, 2013, 20:30:38 Redagavimas: gegužės 12, 2013, 20:33:26 by Master
Na mylėdamas kitus, tu automatiškai myli dievą. Nes kiekvienas padaras (ir netik) savyje nešiojasi dalelę dievo arba yra jo sukurtas... (kalbu ne savo mintimis)
Ir žinoma kalbu apie tą nuoširdžią meilę, kuri mėgaujasi galimybe duoti, o ne imti :)

advena

Ne visi įsileidžia Dievą ir nevisi nešiojasi jo dalelę. Aš myliu labai nedaug žmonių ir tai yra minusas. Aš nesugebu pamilti tų kurie yra tiesiog blogi.

unco

Citata iš: advena  gegužės 12, 2013, 20:22:49
Citata iš: unco  gegužės 12, 2013, 20:15:32

Pasakymas "dabartinis pasaulis" neapibrėžia visų. Bet iš tiesų, kad ir kaip mylėtum žmogų, ši meilė neprilygs meilės Dievui.

:) Čia visgi buvo hiperbolė, jeigu nepavyko įžvelgti [tai padedu suvokti].

--

Matau čia kalba toliau ne ten krypsta. Meilė nelygu tam savanaudiškam poreikiui, turėti antrą pusę vardan savo emocinių/fizinių norų išpyldymo.

Taip, mylėti kiekvieną yra labai sunku ir beveik neįmanoma jaunom sielom.  Tačiau net žmogus prasidėjo iš dulkelės .

TinSoldier

Citata iš: advena  gegužės 12, 2013, 20:37:39
<...>Aš myliu labai nedaug žmonių ir tai yra minusas. Aš nesugebu pamilti tų kurie yra tiesiog blogi.

Koks čia minusas? Kodėl tai minusas?
Nematau jokio pliuso būnant emocine prostitute.

Ar jūs "meile" vadinat empatiją ir žmogiškumą?

Master

Citata iš: advena  gegužės 12, 2013, 20:37:39
Ne visi įsileidžia Dievą ir nevisi nešiojasi jo dalelę. Aš myliu labai nedaug žmonių ir tai yra minusas. Aš nesugebu pamilti tų kurie yra tiesiog blogi.

Manau, kad blogio nėra. Juk kiekvienas žmogaus poelgis yra įvykdytas ne dėl vienos priežasties ir tas poelgis Visada atneš kam nors naudos ir kam nors žalos. Šeip kiekvienas mūsų turi ir kažką gero ir blogo. Galbūt tu to nepastebi arba kaupi prisiminimus apie tuos žmones ir įstatais į tuos rėmus, neisileisdama naujos informacijos , kuri pakeistų įsisenįjusią nuomonę. Ir aplamai mes per daug visko nežinome.
Citata iš: unco  gegužės 12, 2013, 20:42:02
Meilė nelygu tam savanaudiškam poreikiui, turėti antrą pusę vardan savo emocinių/fizinių norų išpyldymo.

Taip, mylėti kiekvieną yra labai sunku ir beveik neįmanoma jaunom sielom.  Tačiau net žmogus prasidėjo iš dulkelės .
.
Visiškam tam pritariu  :D

Citata iš: TinSoldier  gegužės 12, 2013, 20:46:30

Iš dalies taip  ::) ...  :D

advena

Citata iš: TinSoldier  gegužės 12, 2013, 20:46:30
Koks čia minusas? Kodėl tai minusas?
Nematau jokio pliuso būnant emocine prostitute.

Dievas sako, kad reikia mylėti kiekvieną žmogų taip kaip save. Kadangi pažeidžiu Dievo įsakymą, tai yra minusas man. Kartais man atrodo, kad pamilstu visus žmones, tačiau kiekvieną dieną matydama žmonių minusus aš suprantu, kad negaliu mylėti kitų.

Asasinas

O aš išviso šioje žemėjė myliu tik vieną žmogų...

Aukštyn