Raudonojo kvadrato testas

Pradėjo Benamis, birželio 18, 2013, 20:36:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Šėšėli, aš pavyzdžiui esu girdėjusi, kad CS apmokomi karininkai, o su need for speed F1 lenktyninikai ruošiasi lenktynėms 8)... Manau, kad kiekvienas populiaresnis žaidimas turi savo legendą :3

.L.U.T.H.O.R.

Tai taip, taip, legendos :D

Refaim

Master

O aš jau ir 17 surinkau:) (bet gal reikia sustoti :3) Atsakysiu į ankstesnę pakeistą Šėšėlio žinutę.. Jeigu išbandant reakciją būtų galima sužaisti 3 kartus, tai mano reakcija būtų kaip akmens :D 0,3 surenki nejudėdamas, o aš net tiek pirmais kartais nepasiekdavau:DD

ponaitis

mano pirmi trys apie 14 s :)

Liksiubevardo

birželio 19, 2013, 22:10:06 Redagavimas: birželio 19, 2013, 22:35:18 by Liksiubevardo
19, pasitreniravus
EDIT: 20.8

eternal.bliss

tai žaidžiantys quake ar unreal tornament išvis reakciją tokią turi...  :) Nemanau, kad 2 minutes ten išlaviruotų nors ir lakūnas, juk tempas vis greitėja, beto 10-16 sec gali išstovėti kampe nieko nedarant. :)

RoxiO

16.214 :)

Tiesiog reikia stebėti kvadratus periferiniu būdu. T.y. nekoncentruoti akių į raudoną kvadratą, stebėti viską.

ponaitis

as kitaip,atpalaiduoji akis,ir perdaug negalvodamas,matydamas viska judini ta kvadrata

Ezekiel

15.846s kolkas išlaikiau. Tačiau ir kitus kompiuterinius žaidimus sunku žaisti iš pradžių, o vėliau pažaidus kokia savaite galima tapti ir asu. Čia irgi galima išmokti nuspėti ir greitai valdyti pelę. Man dar reikalą apsunkina, kad naudoju laptopą.

Liksiubevardo

O tai kuo laptopas apsunkina? as irgi naudoju laptopa.

.L.U.T.H.O.R.

Jis pelės gal neturi, o su touchpad gal sunkiau.

la.benas

Šiandien pasistengiau, tai 23 sec su viršum. Bet buvo tikrai sunku :D

Aukštyn