Pasaulį išvydo du snukučius turinti katytė

Pradėjo Benamis, birželio 13, 2013, 13:51:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Antradienį JAV Oregono valstijoje pasaulį išvydo du snukučius turinti katytė. Mažylės išvaizda ne juokais šokiravo jos šeimininkę.

Mažylę apžiūrėjęs veterinaras sako, jog jos sveikata gera. Išskirtinės išvaizdos kačiuką motina iš karto atstūmė, tad šeimininkei tenka jį maitinti pieno mišiniu, kurį mažylė geria iš švirkšto.

Katytei duotas Duecy vardas.

Master

Awww koksais mielas padarėlis :3  Labai primena mitinę graikų būtybę ceberą (regis taip jis vadinasi :) ).
Man kažkodėl mielesnis ir gražesnis už paprastą katinuką... Tik įdomu ar antra galvytė neapsunkins kačiuko gyvenimo? Mano katinas kol buvo mažiukas dažnai virsdavo ant nosies :/

Linas

Citata iš: Master  birželio 13, 2013, 15:54:52Tik įdomu ar antra galvytė neapsunkins kačiuko gyvenimo? Mano katinas kol buvo mažiukas dažnai virsdavo ant nosies :/

Neturėtų, pavyzdžiui katė Frankenlouie kuri taip pat turi 2 snukučius laimingai sau gyvena, nors dabar apie ją nieko nežinau.

_Anonimas_

O kažin ar ši katytė turi dvejas smegenis? Jei taip būtų labai įdomu sužinoti, kaip tarkim reaguoja viena 'galva', kai jai nėra duodamas maistas :)

Master

birželio 14, 2013, 11:22:01 Redagavimas: birželio 14, 2013, 11:27:02 by Master
Aš tai kaip suprantu, tai turbūt maitintis gali ir viena galva, kadangi tas pats organizmas ir jam gavus tam tikrą medžiagų kiekį sotumą jaučia abi katinuko galvytės.  Aš nesu biologė, bet manau, kad jeigu smegenys yra dvi (aš taip speju, nes tarkim kačiuko antroji galvytė taip pat reaguoja į dirgiklius). Tai ir duoda signalus apie organizmo būklę. Tarkim tą patį maisto medžiagų pagausėjimą organizme. Toje pačioje anomalijoje yra straipsnis apie rusų ekspermentą su šunimis. Vienam šuniui buvo prisiūta dar viena galva. Ten daugmaž apie panašius dalykus ir kalba . (:
Taisyta:
vis dėlto, peržiūrėjau dar kartą video medžiagą ir antros galvytės atsako į dirgiklius nepastebėjau. Keista, kodėl maniau...Ech :D

varpainis

kazkas panasaus

Aukštyn