Zmones ruosiami kontaktui su ateiviais?

Pradėjo eternal.bliss, birželio 11, 2013, 23:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Apie fotografija net neskaitysiu, nes kai atidariau ir pamaciau foruma, tai jau viskas aisku. Lygiai tokiu paciu "ekspertu" isvadas galime rasti ir siame forume.

Del video, ryt pasisiskaitysiu, bet beveik esu garantuotas, kad ten bus kalbama apie ledo gabalus ;D

mastyrukas

birželio 12, 2013, 22:09:36 Redagavimas: birželio 12, 2013, 22:33:17 by mastyrukas
Na jei trumpai..
Dėl foto- visa info link'o pirmam poste, aš pats net kitų komentarų neskaičiau.. Prie viso paaiškinimo pridėta didesnė foto.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/The_Summit_Of_Mount_Washington_During_The_Winter_Of_1870-71_-_view_17.recto.untilted+cropped.jpg

Argi nei vienam neatrodo žiurint i didesnę foto kad tai ne debesys, o neįprastai sušalęs/ supustytas ledas/sniegas? Bent jau iš fokusavimo? Fone ne dangus, o storas, siek tiek blizgantis ledo sluoksnis? O 'nso' sprindžio dydžio? Fotografuota iš maximum metro atstumo?

Video- taip, kosmoso šiukšlės, ledas. Pakeičia kryptį dėl įsijungusių  RCS (smulkaus koregavimo, valdymo) variklių, kitaip sakant nustumia.. tai įrodo tiek žybtelėjimas prieš objektų migravimą, tiek nuodugnesnis jų grafiškas tyrimas.
Objektų ( gal tiksliau atsispindėjusios nesufokusuotos šviesos) mirgėjimas nekintančiu dažniu rodo kad jie  papraščiausiai sukasi.. forma- tų, didelių išplaukusių priklauso nuo kameros konstrukcijos..

Šiuo atveju visi tie žybsintys 'ufo' vienodi, su šiek tiek iškirpta apačia.Galite sugretinti juos fotoshope ir įsitikinti.. Dėl ko filmuojant kokia Venerą ir ją išfokusavus ji taps žybsinčiu pvz rombu..

A.C.A.B

Man žiūrint į tą foto susidarė įspūdis, jog ji daryta pro skrendančio lėktuvo langą. Nors tais metais tokių galimybių nei kvapo nebuvo. Tad tavo teorija būtų neblogas paaiškinimas.

preacher

birželio 13, 2013, 00:05:25 Redagavimas: birželio 13, 2013, 00:08:28 by preacher
Pridiskutave jus čia tingiu ir net nesiruošiu visko skaityti. Kas dėl skepticizmo tai netikėjimas nuo jų neapsaugo, tačiau visgi, esami faktai ir t.t tik leidžia manyti, kad jie greičiausiai egzistuoja, nes kaip kažkas ir paminėjo, kad kaip tik reikia juos užfiksuoti, visada nupaveiksluoja pačia blogiausia kokybe, na gal tai tik atsitiktinumas, tačiau ypač XXIa., kai skaitmeninė technika pasiekusi tokias aukštumas, tai kažkaip keista. Aš asmeniškai ir tikiu, ir netikiu, savotiškas agnostinis požiūris, visgi reikia savo akimis pačiam pamatyti, kad būtu nebeimanoma užginčiti, kad nenuginčijamai tikėčiau  :)

.L.U.T.H.O.R.

Na dėl UFO nuotraukos, tai iš tikrųjų ten įtikinamai parašyta, ir kaip pasižiūri, tai tikrai sniegas ten greičiau negu debesys. Bet dėl video, tai ką numetei mastyrukas, sunkiai atitinka tai kas yra pačiuose video.

snofru

Citata iš: Skepticizmas  birželio 12, 2013, 15:26:05Jum, ufonautai, reiktų pasidomėti tokiu dalyku kaip astronomija. Tada sužinotumėte, kad visata yra šveliai tariant didelė. Vien mūsų paukščių tako galaktika yra 100 000 šviesmečių sersmens. Šiuo metu manoma, kad yra bent 170 milijardų galaktikų.<...>
tau, ne-ufonaute, prieš lendant į tokią temą, reiktu pasidomėt kiek ir kokių yra hipotezių, tada suprastum, kad ateivių kaip svečių būtent iš kosmoso tolių, versija nėra vienintelė.
изучайте мать вашу материал (rusiškai geriau skamba)

Teroras

Mastyruk, tu nepyk, bet kol kas tai ten veju vejai parasyti (apie video kalbu, nuotrauka tai gal, nenoriu gilintis nes kelti galima begalybe teoriju).

Kol as nepradejau, noriu taves paklausti, apie kokius tu RCS sneki? ;D Ar TKS turi RCS? Nes man kazkodel atrodo, kad RCS turi tik erdvelaiviai :) Tai jeigu tokia svarbi informacija yra klaidinga as pasilaikysiu nuomone apie tolimesne info ten pateikta.

.L.U.T.H.O.R.

Terorai, šiukšlės turi RCS ;D

Benamis

Citata iš: Šešėlis  birželio 16, 2013, 21:33:14
Terorai, šiukšlės turi RCS ;D

Ir ledo gabalus nepamirsk :D

Teroras

Juokas juokais, bet as teisingai info ten parasyta supratau? Nes jeigu ne, tai jus mane pataisykit :)

.L.U.T.H.O.R.

Nu kiek skaičiau, tai ten išvis į pievas, mano nuomonė tokia pat:
CitataMastyruk, tu nepyk, bet kol kas tai ten veju vejai parasyti (apie video kalbu <...>)

eternal.bliss

mastyrukas

birželio 17, 2013, 19:03:07 Redagavimas: birželio 17, 2013, 19:04:44 by mastyrukas
Citata iš: Teroras  birželio 14, 2013, 22:08:29
Mastyruk, tu nepyk, bet kol kas tai ten veju vejai parasyti (apie video kalbu, nuotrauka tai gal, nenoriu gilintis nes kelti galima begalybe teoriju).

Kol as nepradejau, noriu taves paklausti, apie kokius tu RCS sneki? ;D Ar TKS turi RCS? Nes man kazkodel atrodo, kad RCS turi tik erdvelaiviai :) Tai jeigu tokia svarbi informacija yra klaidinga as pasilaikysiu nuomone apie tolimesne info ten pateikta.

Taip, RCS turi tiek erdvėlaiviai (pvz shuttle), tiek TKS(iš wiki: "The International Space Station uses electrical-powered reaction control gyroscopes for primary attitude control, with RCS thruster systems as backup and augmentation systems"). Tavo abiejų video medžiaga iš shuttle skrydžių..

Teroras

birželio 17, 2013, 19:20:14 Redagavimas: birželio 17, 2013, 19:22:44 by Teroras
Oj kaip cia stengiamasi man prota knisti... Ko as labai nemegstu.

Pirma:

"It also includes footage of the deployment of the experimental Tethered Satellite System, on Sunday February 25, 1996."

Kur cia tau bus integruotas RCS? ;D

Antra:

"The International Space Station uses electrical-powered reaction control gyroscopes for primary attitude control, with RCS thruster systems as backup and augmentation systems"

citation needed - kur oficialiai apie tai rasoma? Butu idomu daugiau paskaityti, nes nieko nesakoma kad ir apie pacia ISS RCS galia.

Ketvirta:

Jeigu jau viska nurasom RCS, kaip galima paaiskinti pvz. nuo 3:33 min. objekto pagreitejima:

Jeigu buvo filmuojama ne is sono, o is virsaus? Ar cia tiesiog kosmoso ledas nusprende ijungti savo RCS? ;D

mastyrukas

Sorry, turbūt tavęs nesuprantau..
1. Kuo čia dėtas tas "Tethered Satellite"? Juk kalbame apie NSO, kurie keičia kryptį?

2.Paėmiau iš wiki(http://en.wikipedia.org/wiki/Reaction_control_system) paskutinė pastraipa. Bet juk abu video iš shuttle, ne ISS?

4.Nežinau , gal mano monitorius per senas, sulieja atspalvius, bet jokių pagreitėjančių objektų nepastebėjau.. jie tik 'atsiranda' jau skrisdami (panašiai kai saulė jau nusileidus, ir koks lėktuvas išskrenda iš šešėlio), o ne ten būdami pagreitėja..

Aukštyn