Zmones ruosiami kontaktui su ateiviais?

Pradėjo eternal.bliss, birželio 11, 2013, 23:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Jūs esate taip įsijautę į sąmokslo teorijas, jog bet kokią oficialią poziciją malate į miltus ir pateikinėjate "savo" tiesas. Kitais žodžiais tariant, vieną kraštutinumą pakeitėte kitu. Norėdami atrodyti protingesni, mol, vyriausybė mūsų neišdurs, jūs patys, kartais, tampat pasilinksminimo objektu, pradedant Obama - reptiloidas, baigiant pasaulio pabaiga 2012 12 21... Čia ne konkrečiai apie kažką kalbu, bet bendriau.

Tas kanados ex ministerijs, nu, normaliai pašnekėjo, bet kas iš to? kokius pateikė konkrečius įrodymus?

o tas video iš Londono... Pas mane darbe pora IT manjakų sakė, už atitinkamą sumą, gali sukurti NSO kad ir virš Klonio gatvės (;

P.S. Jei pasidomėtumėt, tai 50s-70s pasaulyje (JAV) buvo dar labiau bei atviriau šnekama apie ateivius, daug kas sakė, jog, tuoj tuoj vyriausybės praskleis tiesos šydą....bet....nieko tokio ir nenutiko. Taip kad ramiai vyručiai.

P.S.2. "Hard evidence" tai tokie įrodymai, kuriuos galima pačiupinėti ar bent aiškiai identifikuoti, o ne keli rutuliai danguje. Būtų įdomu, ką teisme pasakytų teisėjas, pamatęs tokius "įrodymus" kaip tam video iš Londono (;

Teroras

Apie kokias tu samokslo teorijas kalbi? Ar kazkas sioje temoje minejo, kad Obama yra Reptiloidas? Cia butent tu krastutinumus kisi ir bandai vaizduoti, kad visi tie kurie tiki ET egzistavimu yra pacientai su baltais bilietais.

Jeigu nori kliedeti apie reptiloidus tai kliedek, taciau cia tu tik vienas toks busi ;) Bent jau sioje temoje.

Citata iš: A.C.A.B  birželio 12, 2013, 12:27:14
Tas kanados ex ministerijs, nu, normaliai pašnekėjo, bet kas iš to? kokius pateikė konkrečius įrodymus?

Tai ko tu tik apie Kanados ministra parasei? O kaip kitos mano minetos pavardes? Koks jiems tikslas/motyvas tokius dalykus kalbeti? Manai jie nesupranta, kad gali buti ligoniais pavadinti?

O del tu "hard irodymu", jeigu manai, kad nakti nusileis su skraidancia lekste pas tave ateivis ir paspaus tau ranka, kad tu isitikintum, tai sekmes su tokiu mastymu :) Arba pateik savoka, kas gali buti "hard irodymas".

Ezekiel

birželio 12, 2013, 12:46:59 Redagavimas: birželio 12, 2013, 12:49:19 by Ezekiel
Jei valdžia ir norėtų atskleisti ateivių egzistavimą ar kokią grėsmę tai pasakytų tai pirma ne oficialiai, bet per simbolius, pąsamonines žinutes menę, filmuose, reklamoje, renginius ar kitomis informavimo priemonėmis, kad nesukelti panikos ir visuomenės sąmyšio. Taip bent jau turi daugiau šansų išgyventi pastabus ir protingi.
Žinoma ateivių egzistavimo klausimas yra aktualus dabartiniai visuomenėi, tačiau manau institucijos, žiniasklaida, kurios lyg ir turėtų būti skeptiškos šią problemą pernelyg sureikšminą. Pavyzdys Vatikano pranešimas apie galima ateivių egzistavimą ir tai gali rimtai pakeisti pasaulėžiūrą.

Ką manote apie šią reklamą? Man jį pasirodė labai keista, nes nereklamuojama joks produktas, nėra jokios žodinės žinutės (nebent "paukščio" šalmo stikle matosi kažkokie skaičiai). Reklama buvo iškabinta žiema gan ilgam, Vilniuje gerai matomose vietose ir kur yra didelį žmonių srautai. Niekad nepatikėčiau, kad tai gali būti kažkokia šventinė Kalėdų reklama. Kyla tik viena idėja iš kart pažiūrėjus "kosminis paukštis, astronautas).
Dar geriau išanalizavus paaiškėjo, kad ten dar yra meistriškai paslėptas tipiškas illuminatų simbolis - apvaizdos akis.

A.C.A.B

Kadangi esu darbe, tai negaliu taip aktyviai pasieškoti info, kaip gal norėčiau, bet tiek to...

Taip, kad Obama yra reptiloidas minėjo Marius :D (suprantu, kad juokais, bet vis tiek )

Tu pats teigei, jog yra "tūkstančiai netiesioginių įrodymų". Tie mistiniai "hard evidence" būtų TIESIOGINIAI įrodymai.
O kodėl ateivis negalėtų nusileist ir man paspaust rankos? :D Kodėl vogti karves, raižyti raštus javų laukuose, skraidyti virš BBC pastato, grobti Inkognito galima, o jau man duoti penkis ne? :D

O jums patiem nekeista, jog žinomiausi NSO incidentai įvyksta kažkur pasaulio užkampiuose, o ne didžiausiuose metropoliuose? Aukštą technologijų lygį pasiekusios būtybės nukeliauja milijonus šviesmiečių vien tik tam, kad paskandintų savo erdvėlaivį kokiam Naujosios meksikos prūde. Ko ne N.Y ar L.A? Žymiai daugiau akių ir kamerų.

P.S. šiaip aš ir pats esu linkęs tikėti, jog kitos gyvybės formos egzistuoja, galbūt net ir lanko mus, bet vis tiek reikia pripažinti, jog, deja, nėra jokių rimtų įrodymų. Yra daug netiesioginių įrodymų, įvairių įtarimų, galimybių ir t.t., bet, deja, iki kažko rimto dar gana toli.

Skepticizmas

Citata iš: A.C.A.B  birželio 12, 2013, 11:26:02
Na, būkim biedni, bet teisingi, jokių "hard" įrodymų, kad esame lankome nežemiškų būtybių vis dar nėra...

Man asmeniškai yra kiek keista, jog technologijų amžiuje vis tik nepavyksta nufilmuoti/nufotografuoti taip, jog niekam nekiltų jokių abejonių.

Jei neklystu, tai absoliuti dauguma pasaulio lydinčių astronomų ( na tų, kur spokso į dangų) skeptiškai vertina teiginius, jog ateiviai skraido į mūsų planetą. Tačiau neneigia galimybės, jog vis tik egzistuoja bent primityviausios gyvybės formos už mūsų planetos ribų.

Pirmas dalykas, kam iš viso ateiviams trenktis į žemę? 2 dalykas kodėl ateivių laivai yra praktiškai visada laikomi lekštės formos? 3 dalykas kaip ateiviai išvis sužinojo, kad egzistuoja gyvybė žemėje, ir išvis, ar joje yra protingų gyvybės formų? 4 Kam jiem pastoviai grobti žmones? 5 nebūtų jiem lengviau pasiųsti nedidelius, sakykim muses dydžio zondus, (panašūs jau yra naudojami šnipinėjimo tikslais žemiečių), tai būtū trilijoną kartų logiškiau, jeigu ateiviai nenori būti suekti. 6 jeigu ateiviai nori padėti kontaktą su mumis, kodėl jie nepasirodė tikrąja to žodžio prasme viešai, o dabar jie skraido po kaimus, palikinėja raštus laukuose ir t.t.
Tai yra klausimas, kuris nepriklauso to ar tu nori ar nenori tuo tikėti. Aš noriu tikėti, kad vien valgydamas šokoladą užsiauginsiu 6-packą. Aš noriu tikėti, kad galiu skraidyti... Ir daugiau nei 1 kartą. Klausimas yra ar yra pagrindas tuo tikėti? Sakote skeptikai bijo... NĖ VELNIO. Skeptikai tikri skeptikai sako: tai nėra tikėtija, bet jeigu jūs tuo tikite, prašau, į rodikyte. Ir tegu tie įrodymai būna geri.
Žiloj jaunystėj domėjausi 9/11 konspiracijom, ir kiekviena absurdiška teorija turėjo tiek įrodymu, kad su vežimu vešk. Maždayg, išties į dangoraižius atsitrenkė raketa, išviso jokių kėtuvų nebuvo (juos pripaišė iškart po sprogimų), tai įvygdė JAV, Rusija, ateiviai (ok, šito dar nemačiau) ir t.t.
Jeigu vadovausiesi betkokiais įrodymais, VISKAS tiks.
Taigi, sakote, kad bijome... Aš sakau, kad jūs patys save apgaudinėjate. Aš sakau, kad nesugebate kritiškai pažiūrėti į miglotus įrodymus.
Kalbant apie politikų pasakojimus, tiesa sakant nusivyliau. Tikėjausi kažko daug rimtesnio. Pradėsiu nuo kanadiečio: iš jo, kaip buvusio (prieš 40 metų) gynybos ministro tikėjausi, kad jo teiginys kodėl jis tiki ateiviais bus bent: mes radome skraidančią lėkštę, suknontaktavome su jais ar bent kažkas tokio, pasirodo jis tiki jais, nes matė kažką danguje būdamas su draugais... Strong stuff.
Tas pats ir su amerikonu, jis nepateikė JOKIŲ įrodymų iš savo politinės pusės, jog būtų maždaug kuomet buvau senate man parodė tikrą ateivių laiva... Net to nebuvo... Ir jis iki to susirinkimo netikėjo šituo reikalu, vadinas visi įrodymai kuriuos jis turi jam buvo pateikti tam susitikime, kurį organizavo UFO šalininkai. Kažkokie konspiratoriai sako ex senatoriui ką valdžia slepia... Juokinga. O kuomet pradėjo kalbėti apie rosvelą... Išvis patylėsiu... Ateiviai nuskridę ne vieną šviesmetį, turintys technologijas apie kurias net dabar galima pasvajoti, NESUGEBA nusileist, ir dar sugeba sudužti slaptoj karinėj bazėj...
Užbaigsiu pasidalindamas savo vienu mėgstamiausiu video apie politikus: http://www.youtube.com/watch?v=V_QDA6Y6cp8

A.C.A.B

Pamiršau pakomentuoti Astropasaulio postą. Jis teigia, jog jo draugai pareiškė, kad tie šviesuliai buvo nežemiškos kilmės. Net nesvarstant kitų variantų, neatliekant rimtesnės analizės yra konstatuojama, kad tos šviesos priklausė ateiviams. Čia, geriausiu atveju, būtų galima teigit, jog šis reiškinys yra nepaaiškintas (kol kas).

Benamis

Citata iš: Skepticizmas  birželio 12, 2013, 13:09:14
Ateiviai nuskridę ne vieną šviesmetį, turintys technologijas apie kurias net dabar galima pasvajoti, NESUGEBA nusileist, ir dar sugeba sudužti slaptoj karinėj bazėj...

Na taip, tech. klaida/gedimas jug yra neimanomas :) Idomi logika :) Skeptikai gi megsta viska atsitiktinumams nurasyti, tai kodel negali nurasyti atsitiktinumui ir NSO gedima? Ar mes nurasinejame atsitiktinumams tik tuos dalykus kurie mums i nauda? :)

eternal.bliss

birželio 12, 2013, 13:23:51 Redagavimas: birželio 12, 2013, 13:30:11 by eternal.bliss
Tie jūsų banalūs klausimai jau milijonus kartų buvo logiškiai atsakyti.
Čia pagrindinis skeptikų argumentas- užduoti šimtą ir 1 klausimą apie kažką ir kai kasnors bandys atsakyti į visa tai nukreipti vėl temą į kažkokią pusę kol galiausiai pasikeičia visa tema ir jokių išvadų nesusiformuoja tik padrika diskusija ir kurios skeltipas išeina pakelta galva kaip laimėtojas, nors iš tiesų jis tiesiog nemoka diskutuoti. Jeigu norima paprieštarauti nuomonei reikia turėti prieštaraujančius argumentus, klausimai ne argumentai.

Teroras

Citata iš: Skepticizmas  birželio 12, 2013, 13:09:14
Pirmas dalykas, kam iš viso ateiviams trenktis į žemę? 2 dalykas kodėl ateivių laivai yra praktiškai visada laikomi lekštės formos? 3 dalykas kaip ateiviai išvis sužinojo, kad egzistuoja gyvybė žemėje, ir išvis, ar joje yra protingų gyvybės formų? 4 Kam jiem pastoviai grobti žmones? <...>

Kodel vakar Jonas prisiko ant Antano palanges? Ir kaip Jonas rado Antano palange?

Dabar matai kokie debiliski tavo klausimai?

A.C.A.B

birželio 12, 2013, 13:31:54 Redagavimas: birželio 12, 2013, 13:34:30 by A.C.A.B
Citata iš: eternal.bliss  birželio 12, 2013, 13:23:51
Tie jūsų banalūs klausimai jau milijonus kartų buvo logiškiai atsakyti.
Čia pagrindinis skeptikų argumentas- užduoti šimtą ir 1 klausimą apie kažką ir kai kasnors bandys atsakyti į visa tai nukreipti vėl temą į kažkokią pusę kol galiausiai pasikeičia visa tema ir jokių išvadų nesusiformuoja tik padrika diskusija ir kurios skeltipas išeina pakelta galva kaip laimėtojas, nors iš tiesų jis tiesiog nemoka diskutuoti. Jeigu norima paprieštarauti nuomonei reikia turėti prieštaraujančius argumentus, klausimai ne argumentai.

Tai gal galėtum pateikti logiškus atsakymus į tuos banalius klausimus? Vis tiek gi jau milijonus kartų į juos buvo atsakyta, tai nebus sunku dar kartą :D

EDIT: šiaip tai labai normalius klausimus Skepticizmas uždavė, tik tiek kad kai nėra atsakymų į juos, tenka mestelti kokią nesąmonę (;

eternal.bliss

birželio 12, 2013, 13:32:27 Redagavimas: birželio 12, 2013, 13:42:02 by eternal.bliss

CitataWashington - A press conference was held this afternoon at the National Press Club in Washington
ten kitose dalyse daugiau rodo.

Teroras

Citata iš: A.C.A.B  birželio 12, 2013, 13:31:54
EDIT: šiaip tai labai normalius klausimus Skepticizmas uždavė, tik tiek kad kai nėra atsakymų į juos, tenka mestelti kokią nesąmonę (;

Kai atsakysi i mano klausimus as atsakysiu i Skepticizmo klausimus.

A.C.A.B

Na aš tai dar nesu matęs logiškų atsakymų į tuos klausimus, tai galvojau, gal kas iš jūsų kažką daugiau žino, bet, kaip matau nelabai.

O, Terorai, į kokius klausimus tu nori atsakymų? Kodėl tie tavo paminėti žmonės, teigia jog jie tiki ateiviais ar net juos yra matę? Gal dėl tos pačios priežasties kodėl ir Inkognito? Aišku, realiausia, jog jie kažką tikrai matė, bet tai dar nereiškia, kad tai buvo nežemiškos gyvybės.

Teroras

Ne, A.C.A.B as kalbejau apie siuos klausimus:

Citata iš: Teroras  birželio 12, 2013, 13:29:58
Kodel vakar Jonas prisiko ant Antano palanges? Ir kaip Jonas rado Antano palange?

Tikiuosi kai bandysi atsakineti i mano uzduotus klausimus suprasi kodel as pavadinau Skepticizmo klausimus debiliskais (nekalbu apie logiskaja klausimu puse, taciau apie tai kur jie buvo uzduoti ir kam adresuoti).

A.C.A.B

Hmm, klausimai apie ateivius, temoje apie tuos pačius ateivius. Man čia viskas yra gana logiška. + jie, mano nuomone, yra labiau retoriniai, į kuriuos aiškių atsakymų čia negalima pateikti. Tuo tarpu tamstos "klausimai" visom prasmėm ne vietoj ir labai nelogiški.

Bet kas dėl skraidančios lėkštės formas, tai akivaizdi Holivudo įtaka.

Aukštyn