Nevalingos kelionės

Pradėjo rutulys, birželio 04, 2013, 01:51:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

O nori pasakyti ne sapnai? Pirmoje istorijoje, inercija? astrale neveikia fizikos dėsniai ir ten skraidai kaip tik nori, kur nori ten atsiduri :) Neradau dar nei vieno atvejaus, kur vyktų kažkas inertiškai, jei kas nors rasit, numeskit linką (Ir tik nereikia lala, kad išskirtinis koks nors tu) :) . Tai šita vieta labiausiai išsiderina. Po to jei jau pas tave kambaryje girdisi kad leidžia kaimynai vandenį, tai didelė tikimybė, kad pasamonėje/sapne gali tas pats iššokti, kadangi labai paveikus protas yra tokioje būsenoje :) O jau sapnų įvairovė tai begalinė tikriausiai gali būti, kiekvienas žmogus gan savotiškus sapnus sapnuoja :)
Antrasis sapnas irgi, nusimuštas pirštas, ir kaip tik už to piršto sugriebė, aha, labai tikėtina, kad tiesiog pasąmonė didžiausius trikdžius įneša į sapnus, kaip ir leidžiamas vanduo buvo ir panašūs dalykai. Po to tas pirštų atlenkimas ar rankų ištiesimas, tuo labiau į keistas puses :) o dar ant kaktos užsirašyti žodį medis, visai juokinga :D Na bet čia kiekvieno žmogaus reikalas tikėti ar ne, aš manau, kad tai tik sapnai ;)
O dėl savo sapnų, tai jei bus koks laisvesnis tai papasakosiu, bet ne čia o tam skirtoje temoje :)

rutulys

Citata iš: Šešėlis  birželio 28, 2013, 10:48:36
O nori pasakyti ne sapnai? Pirmoje istorijoje, inercija? astrale neveikia fizikos dėsniai ir ten skraidai kaip tik nori, kur nori ten atsiduri :) Neradau dar nei vieno atvejaus, kur vyktų kažkas inertiškai, jei kas nors rasit, numeskit linką (Ir tik nereikia lala, kad išskirtinis koks nors tu) :) . Tai šita vieta labiausiai išsiderina.

Taip, taip man ir būtų įdomu paskaityti, jei kas rastų pasakojimus apie žmonių patirtis "orbų" kailiuose. Kodėl nusprendei, kad ten buvo astralas? Aplinka buvo visiškai normali, nebuvo jokių anomalijų, išskyrus mane patį ir gelsvai žalsvą išmušinėtoją.

CitataPo to jei jau pas tave kambaryje girdisi kad leidžia kaimynai vandenį, tai didelė tikimybė, kad pasamonėje/sapne gali tas pats iššokti, kadangi labai paveikus protas yra tokioje būsenoje :) O jau sapnų įvairovė tai begalinė tikriausiai gali būti, kiekvienas žmogus gan savotiškus sapnus sapnuoja :)

Įdomu, kodėl man tokie "sapnai" sapnavosi tik palyginti neilgą mano gyvenimo tarpą? Šiek tiek skaitinėju aš kitų žmonių sapnus, o ir pats kartais sapnuoju. Yra su kuo palyginti. Ir nereikia man tu tavo lialia, kad mano sąmonė juos sukūrė - aš tuo netikiu - paaiškinimas, nors ir mokslininkų mėgstamas, bet man atrodo šiuo atveju visiškai nemokslišku: tiesiog kol kas buk geras ir atsiknisk, kol mūsų galimybės ribotos.

CitataAntrasis sapnas irgi, nusimuštas pirštas, ir kaip tik už to piršto sugriebė, aha, labai tikėtina, kad tiesiog pasąmonė didžiausius trikdžius įneša į sapnus, kaip ir leidžiamas vanduo buvo ir panašūs dalykai. Po to tas pirštų atlenkimas ar rankų ištiesimas, tuo labiau į keistas puses :) o dar ant kaktos užsirašyti žodį medis, visai juokinga :D Na bet čia kiekvieno žmogaus reikalas tikėti ar ne, aš manau, kad tai tik sapnai ;)

Rankos normaliai ištiestos į priekį judėjimo kryptimi, išsitiesęs kaip plaukiant ar neriant į vandenį, tik nykščiai atlaužti. Man tik įdomu apie kokį tikėjimą kalbi? Ar aš tikrai rašiau sau ant kaktos žodį MEDIS?
Mano manymu tokie dalykai neįrodomi, aš ne veltui skiriu daug dėmesio smulkmenoms tegu tau ir juokingoms, bet tik per jas kiti, patyrę kažką panašaus, galėtų pasakyti ar tai tiesa, ar mano išsigalvojimai.

CitataO dėl savo sapnų, tai jei bus koks laisvesnis tai papasakosiu, bet ne čia o tam skirtoje temoje :)

Nuostabu.

.L.U.T.H.O.R.

birželio 29, 2013, 19:00:47 Redagavimas: birželio 29, 2013, 19:02:56 by Šešėlis
Na pats sakei, kad tave "ištraukia" iš kūno, OBE ar astralas , erdvė nepasikeičia pasikeičia tik lygmuo :)

Dėl tikėjimo, tu manai, kad tai daugiau nei sapnai, aš manau, kad tai sapnai, čia jau kiekvieno pasirinkimas ką manyti/tikėti esant tiesa :)

rutulys

Citata iš: Šešėlis  birželio 29, 2013, 19:00:47
Na pats sakei, kad tave "ištraukia" iš kūno, OBE ar astralas , erdvė nepasikeičia pasikeičia tik lygmuo :)

Įtariu, kad tu pats dorai nesuvoki apie kokius lygmenis kalbi. Tam atvejy su pasiskraidimu kaimynų vonioje nebuvo jokio kito lygmens, tik aš be žmogaus kūno, o kad mane miegojusį ištraukė nieko nekeičia. Jei būčiau nemiegojęs ir ištrauktas dienos vidury - ar tai ką nors pakeistų? Yra ištrauktų ir dienos vidury, tik gal ne rutulio kailyje. (Nesiruošiu viešinti ne savo patirčių, atskleistų asmeniniuose susirašinėjimuose).
Esu buvęs kažkokiame mano gimto miesto atspindy, beveik viskas taip pat, bet, pavyzdžiui, iškabinėti plakatai ant daugiaaukščių, kur mūsų realybės versijoje jų niekada nėra buvę. Tada buvau žmogiškame kūnę ir šiaip netaip pavyko prasiskverbti pro stiklinį langą ir paskraidyti. Truputį kitokia patirtis. Bet ar tai buvo astralas?

.L.U.T.H.O.R.

Daug ką keičia, kad tave miegantį "ištraukė". Jei nemiegangtį ištrauktų, tai daug lengviau būtų patikėti, nei kad miegantį. Na aš tai suvokiu apie ką kalbu, išeini iš savo kūno ir skraidai realioje erdvėje. pas kaimynus gali nuskrist ar pasiklausyt ką šneka Grybauskaitė su Pirmininku ;D O kad tai gali būti labai realistiški sapnai, tai siūlau pasidomėti sąmoningu sapnavimu. Yra labai nebloga knyga Sapnų Valdovai (I, II) :) Žinoma, aš galiu klysti ir tu tikrai buvai ištrauktas iš kūno, kažkokios būtybės :) Bet labai abejoju :)

Aukštyn