Kaip jus to nematot?

Pradėjo Apogejus, gruodžio 18, 2011, 17:47:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

o kur tu ta enciklopedija rasi jaigu visa praeitis buna sunaikinta? is kur tu galesi paie tai zinoti jaigu busi pirmas i tai izenges? :D

advena

o is kur zmones suzinojo apie dinozaurus? ogi is fosiliju.

indigo

kures isrause is po zemiu. zeme nepasikeis pasikeis tik jos pavirsius. turiu teorija kad kai bus paskutine bus dideli drebejimai grius namai viskas ir kas is ju liks atcidurs gilei po zeme

advena

tai jai viskas sugrius tada nera tikimybes jokiam zmogui likti gyvam.

indigo

Nieks ir nesake kad mes egzistuosime toliau savo kunuose. galbut tiktai galbut mes galesime savo kunu nepalikti bet tada koks reikalas yra likti ce jaigu gali eiti toliau?

advena

man jau smegenis tuoj atsijungs nuo makaules. :D ar yra Inuaki?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 11:28:48
Mes neturime planetos ce yra reptiliju planeta bet jie mielai mus priims kai mes pakilsime

Kiekvienas gali nuosavybės teises pareikšti, bet nemanau, kad reptilijų planeta. Jos mus mielai priims, nors jos mums nieko gero nepadarė, na taip. Šaunu. Nušluot jas, nuošluot, sakau  ;D

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 11:56:32
Nieks ir nesake kad mes egzistuosime toliau savo kunuose. galbut tiktai galbut mes galesime savo kunu nepalikti bet tada koks reikalas yra likti ce jaigu gali eiti toliau?

Deja, kaip ne keista, skaičiau, jog mums kaip tik bus suteikta galimybė pasilikti su savo fiziniais kūnais. Ir ne galbūt, o tikrai tikrai.

indigo

Nu tada but visai idomu pamatyti kaip atrodo musu broliai is kitu planetu :)

Chirurgas

Apogejus turbūt vėl klaidžioja astrale be savo žemiškojo kūno, lauksim vėl kokių svarbių žinių parneš. Kažkokią pievą suskėlė ir dingo...

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 11:17:53
Zmones ir yra indigo tik su kitos auros spalva tai tik vardas mes visi esame tas pats ir pakilsime visi kurie to nori ir tuo tiki

Ai be to... indigo yra spalva, tokią spalvą gali turėti bet kas. Žinoma su atitinkamą mąstyseną ir pasaulėžiūra. Visa šita nesąmonė su indigo, kai visada tik pasipelnymo šaltinis atrodo. Iš aurų prašymų :
CitataIndigo (alyvinė) spalva rodo stiprų vidinį pagaulumą (empatiją), taikos ir ramybės jausmą. Švari ryški indigo spalva liudija gilius jausmus ir stiprią intuiciją. Bendravimas atviras ir tikslus, prisiliečiant su meile. Ši spalva būdinga žmonėms, ieškantiems savo pašaukimo arba tikėjimo. Kai šie žmonės ras gyvenimo tikslą, indigo spalva pereis į mėlyną. Kai tik žmogus pasuks teisinga kryptimi, mėlyna spalva taps natūraliu dvasios spindėjimu. Indigo - švara, ramumas, jausmų gilumas, artistiškumas, vidinės vertybės. Tamsi, drumsta indigo rodo nepakankamą fizinę energiją, prislopintas emocijas, melancholiją. Įsigilinimas į savo vidinį pasaulį gali priversti pasijusti izoliuotam, vienišam arba paliktam.

Indigo ir violetinė glaudžiai susijusios, viena nuo kitos priklausomos spalvos. Žmonės, kurių auroje vyrauja indigo spalva, giliai religingi. Rožinės dulkelės auros indigo spalvoje byloja apie degradaciją -

Apie harmoniją auroje byloja įkvėpimas, pusiausvyra, gebėjimas gydyti ir regėti aurą, vidinė ramybė, visuotinės Dievo globos pojūtis.

Disharmoniją: pasididžiavimas, užsispyrimas, santūrumas, uždarumas, valdingas požiūris į gyvenimą.

Kartais indigo, violetinė ar purpurinė aura byloja, kad žmogus turi problemų dėl širdies arba skrandžio veiklos.

indigo

birželio 06, 2012, 16:37:55 Redagavimas: birželio 06, 2012, 18:26:43 by Benamis
Ši spalva būdinga žmonėms, ieškantiems savo pašaukimo arba tikėjimo. Kai šie žmonės ras gyvenimo tikslą, indigo spalva pereis į mėlyną. Kai tik žmogus pasuks teisinga kryptimi, mėlyna spalva taps natūraliu dvasios spindėjimu. kai pradejau tuo dometis mano auroj stipriausiai spinduliuojancios spalvos melyna ir geltona bet geltoja spinduliuoja ir tada kai buna smagu gera pajunti harmonija ar ka.. blt jau pradedat [cenzura] tai jai netikit tai pasakykit susitike tada su manim kas as esu

Benamis:
Dar nors karta pavartosi necenzurini zodi, gausi bana.

advena

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 16:37:55
blt jau pradedat uzpist tai jai netikit tai pasakykit susitike tada su manim kas as esu

kaip tu isvis dristi keiktis? minusas tau uz tai. ir kaip tu dar gali vadinytis indigo? geda...

.L.U.T.H.O.R.

birželio 06, 2012, 21:08:49 Redagavimas: birželio 06, 2012, 21:12:24 by Šešėlis
pasirodė tikroji žmogaus pusė  ;D

Na sutikčiau, kad prisiskaitęs visko. Ir gal net jauti ką. Bet ego per didelis :D

Jonas

Citatatada su manim kas as esu

Aš jau dabar galiu pasakyti kas esi. Tu esi žmogus, kaip ir kiekvienas iš mūsų, ir nereikia ant savęs ar ant kitų žmonių, klijuoti „indigo" ar tai kokias kitas etiketes, nes tai nieko neduoda, todėl, kad mes visi esame lygūs.
  Galiu sutikti, jog šiuo metu į žemę inkarnuojasi kitokios sielos, kurios harmonizuoja mūsų kenčiančią planetą ir padeda pakelti visos planetos vibracijas.
  Galėčiau sutikti, jog ir tu esi vienas iš tokių žmonių, bet keikimasis tą tikimybę kiek sumažina... Manyčiau, jog čia dar yra prisidėjęs tavo ego pasireiškimas, norėjimas būti kažkuo pranašesniu už kitus...

TinSoldier

Kuo jums tas keikimasis užkliūna?
Blem, moksliškai įrodyta, kad keiksmai net skausmą sumažina - padeda išlieti energiją, nuleisti garą ir pan. Net ir rašant keiksmažodžius jie gali padėti.
Aš suprantu, kodėl tenka juos čia cenzūruoti, kodėl tokios taisyklės. Bet kodėl jūs iš karto: "keikiesi - vadinasi nlb indigo"?.
Tabu žodžiai yra žiauriai svarbūs, sudaro žūtbūtinę dalį socialiniame gyvenime. Galiausiai, tai tik žodis - simbolis - jam reikšmė suteikta visuomeninio sutarimo būdu. Tai nėra kažkas prigimtinai blogo. Nesuprantu tokių sakinių kaip: "Galėčiau sutikti, jog ir tu esi vienas iš tokių žmonių, bet keikimasis tą tikimybę kiek sumažina..." Nepripažįstu besaikio keikimosi. Bet ne todėl, kad vulgaru, ar negražu. Tiesiog beprasmiška.. Saikingi keiksmažodžiai, man atrodo, būtini ir indigo, ir paprastiems dundukams.

Man tai galimybę apie jo būvimą indigo mažina tai, kad kalba kaip truputį apsiskaitęs vaikas. Ok, gal kažkuo ir yra jis pasidomėjęs, kažką žino. Bet blem, nusipeza jis :D Sorry, jei ką - bet man tiesiog taip atrodo :)

Aukštyn