Ar Islamo išpažintojas bijo mirti?

Pradėjo zipphead, gegužės 16, 2013, 11:28:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

preacher

Fanatizmas, aklas tikėjimas nepatikrinamomis tiesomis, savo idealogijų piršimas kitiems(kartais su prievarta), yra žalinga. Asmeniškai, kam ta religija ir kažkokie tarpininkai, kad žmogus galėtu bendrauti su dievu?  ;) 

A.C.A.B

paragraf 78

Citata iš: preacher  gegužės 27, 2013, 18:04:23
Fanatizmas, aklas tikėjimas nepatikrinamomis tiesomis, savo idealogijų piršimas kitiems(kartais su prievarta), yra žalinga. Asmeniškai, kam ta religija ir kažkokie tarpininkai, kad žmogus galėtu bendrauti su dievu?  ;)

Fanatizmas nėra tikėjimas vien nepatikrintomis tiesomis. Fanatiškai galima tikėti ir kovoti už labai racionalias tiesas. Fanatizmas nėra vien religinis reiškinys. Jis gali egzistuoti visose srityse, kur žmogus mano jog jo tiesa yra vienintelė įmanoma.
O religija yra todėl, nes žmogus yra Homo religiosus. Jei žmogus nepriklauso jokiai religijai, dažniausiai jis susikuria desakralizuotąą religiją. O ta desakralizuota religija gali tapti mokslas, klubas, draugija. Apraiškos vienodos.

A.C.A.B

55proc Danijos musulmonų mano, jog religijos kritika turi būti uždrausta, o 64proc teigia, jog žodžio laisvė turi būti ribojama tam tikrais atvejais.

Venstre to unhappy Muslims: "Find somewhere else to live"
http://cphpost.dk/news/immigration-amp-denmark/venstre-unhappy-muslims-find-somewhere-else-live

Ezekiel

Aš vis tik manau, kad didžiąją dalį musulmonų terorizmo skatina ne pati religija, o pyktis vakariečiams kurstomas valdžios, CŽV. JAV nepilotuojami lėktuvai pražudo ne tik teroristus, tačiau dar daugiau nekaltų žmoniu.

Štai Noam Chomsky intervių, kuriame jis vadina nepilotuojamus lėktuvus terorizmo kūrimo mašinomis:

A.C.A.B

Sirijoje 14 metų vaikas kavinėje buvo nušautas į veidą dėl "piktžodžiavimo" prieš mohamedą bei kitus islamo pasakos veikėjus.

Jo vardas Mohammed Qataa, jį įvedę google pamatysite jo veidą... Nesiūlyčiau...

Aukštyn