Gyvas numirėlis: benamis jau 15 metų gyvena kapinėse

Pradėjo gakeris, balandžio 28, 2013, 17:55:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Pinigai dar nereiškia, kad jie geri tėvai. Ir tuo labiau nereiškia, kad vaikystė gera.

Teroras

Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 19:48:59
Argumentuok...

Ka tau argumentuoti? Apie savo iki sios dienos pragyventa gyvenima? Apie skurdo matyma, netektis, emigravima i kita sali ir t.t.? :) Man tu niekas, kad tureciau tokius dalykus tau pasakoti ;)

preacher

Citata iš: eternal.bliss  balandžio 28, 2013, 19:55:09
Pinigai dar nereiškia, kad jie geri tėvai. Ir tuo labiau nereiškia, kad vaikystė gera.

Eh koks tu naivus.

Terore, tu taipogi esi niekas  ;)

Benamis

Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 19:52:23
Benami, tas daug ar mažai, parodo žmogaus patirtį. Kuri yra reali, o ne iš filmų, knygų, oro ir t.t

Tai as ir klausiu taves: kaip ta patirti ivertinti, kad galetum pasakyti, jog as gyvenime daug esu mates? :)

eternal.bliss

Naivus? ;D
Na jeigu tavo hitlerio tipo postai atspindi koks turi būti "nenaivus" ir "protingas" žmogus, tai.....
Gal nereikia...

preacher

Citata iš: Benamis  balandžio 28, 2013, 20:02:59
Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 19:52:23
Benami, tas daug ar mažai, parodo žmogaus patirtį. Kuri yra reali, o ne iš filmų, knygų, oro ir t.t

Tai as ir klausiu taves: kaip ta patirti ivertinti, kad galetum pasakyti, jog as gyvenime daug esu mates? :)

Gebėt patirtį, kritiškai ją vertinti, mokėti atpažinti žmones, jų psichologiją, pasaulėžiūrą, jų veiksmuose ieškoti priežaščių ir pasėkmiu ir t.t

Eternal.blisse, prie ko čia hitleris, ką tu nusikalbi?

Benamis

Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 20:07:51
Gebėt patirtį, kritiškai ją vertinti, mokėti atpažinti žmones, jų psichologiją, pasaulėžiūrą, jų veiksmuose ieškoti priežaščių ir pasėkmiu ir t.t

Bet is viso sito visvien gausis tavo subjektyvi nuomone :)

preacher

Citata iš: Benamis  balandžio 28, 2013, 20:08:43
Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 20:07:51

Bet is viso sito visvien gausis tavo subjektyvi nuomone :)

Prašau atsakyk, jei koks "dėde" skersgatvi, siūlytų kaip ką parodyt už saldainį, kaip elgtumeisi?

Benamis

Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 20:18:59
Prašau atsakyk, jei koks "dėde" skersgatvi, siūlytų kaip ką parodyt už saldainį, kaip elgtumeisi?

Nei sis tavo klausimas nei tuo labiau mano atsakymas nesugebes atsakyti pas kuri zmogu daugiau gyvenimo patirties. Nes jeigu as paimciau saldaini, tai tikrai nereikstu, kad mano gyvenimo patirtis butu menkesne uz to zmogaus kuris atsisakytu saldainio (kalbu apie visuma, o ne apie si epizoda) - bet zinoma gal tau atrodo kitaip, cia vel subjektyvi nuomone ;)

preacher

Matai jei dirbtum pvz.: piemenių ir ganytum avis, gi su laiku jas stebėdamas, jas perprastum, ne? Perprastum jas psichologiškai, daug maž numatytum, ką jos galvoja, mokėtum numatyti kiekvieną jų žingsnį, žinotum, kaip su jomis apsieiti, kaip supykdyti ir kaip, padaryti laimingas. Taip ir gyvenime, tu turi išmokti perprasti tiek juodas, tiek baltas avis žinot, ko iš jų tikėtis, pažinoti jų būdą ir t.t

Benamis

Man rodos tu jau nusikalbi :)

Kazkokios "skales" kuri matuoja kuris zmogus yra daugiau gyvenime mates, o kuris maziau - nera. Galbut tu manai kitaip, bet bent jau as, su tokia "skale" dar nebuvau susipazines.

Isvada tokia, kad nesugebejai atsakyti kaip galima objektyviai ivertinti daug mate zmogus, ar mazai gyvenimo yra mates zmogus :) Cia jau prasideda viso labo tavo isvedziojimai (arba liaudiskai tariant vartaliojimasis), nors jis asmeniskai man truputeli juokingai atrodo.

Zinoma cia mano nuomone, toliau cia ne-offtopinsiu, nes tema ne apie tai ;)

preacher

Tiek to, beprasmiška su tavim diskutuoti  ;)

Iron Tara

Jo, įdomiai diskutuojat.. :D Realiai, tai kiek žiūrim mes į tą gyvenimą, tiek matom.. O visa kita yra potyriai, ir jie negali niekaip sutapti su visų. 'Aš už tave matęs daugiau gyvenimo' ir t.t. Ir  juokinga ir nelogiška, nes tu NIEKAIP negali žinoti ką jis matęs (jei jo nepažįsti), ir juolab, nustatyti ar tai yra daug ar mažai, tu tikrai negali, nes tai labai subjektyvu.

Ezekiel

Citata iš: preacher  balandžio 28, 2013, 19:28:14
Aš užtai matau visą eilę žmoniu, kurie nori nieko neveikti, gerti, vokti, padugniuoti, pragertinėti ir užstatinėti tėvų uždirbtus ir paliktus namus.

Žmonės iš prigimties nėra blogi ir jei su jais teisingai elgiamasi jie gali būti visai nuostabus padarai. Deja dabartinė sistema sukurta taip, kad jį dehumanizuoja, verčia dominuoti, kaupti turtus ir augti Ego. Todėl ir nepatogioje padėtyje, ilgimasi gražios praeities ir bandoma užpildyti tą ilgesį visokiomis priklausomybėmis.
Žmogus yra dalis gamtos ir turi gyventi santarvėje su ją, o ne bėgti nuo savo priginties nuo kurios neišeis atsikratyti. Todėl turėtume grįžti prie protėvių gyvenimo modelio.
Aš manau reikia benamiams suteikti galimybę išmokti taip gyventi, duoti žemės ir galbūt padėti pasistatyti pastoge. Deja dabar jie tik pragerinėja pinigus, valgo maistą iš konteinerių ar jei kas paaukoja ir gyvename bjauriomis sąlygomis.

OKULTISTE

Och tatai, net susikeikiau... Ramiai skaičiau sratipsiuką (įsivaizdavau, kad kokioj koplytėlėj), o baigus pažiūrėjau nuotrauką... Įspūdinga... Aš kapinių visai nebijau, net naktimis nueinu pasivaikščioti, bet jei toks iš po žemių išlįstų, tai ne tik kapinėse krūptelėčiau...

Aukštyn