Moksliniai tyrimai įrodo “gender” ideologijos grėsmę vaikų psichikai

Pradėjo paragraf 78, kovo 29, 2013, 07:00:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

puodukas

Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2013, 08:19:11
... nes islame itin tvirta šeimos koncepcija,

todėl ir gali tapti islamas europos ateitim.
tik idomu kas ir kodėl stengiasi kad taip ir atsitiktų?

TinSoldier

O aš turiu pasiūlymą jums, kad išsaugoti moralumą ir paprastumą gyvenime.

Tegul baltaodis gali mylėti tik baltaodę.
Juodaplaukis tik juodaplaukę.
Rudaakis tik rudaakį.

Taip išvengsim sumaišties, vertybių griovimo, išlaikysim natūrarlią gamtos tvarką. Juk žmonių plaukų, odos, akių spalvos skiriasi ne veltui. Jie taip suskirstyti, kad tiktų vienas kitam. Visos pasaulio problemos ir amoralybės kyla tik dėl to, kad žmonės nekreipia dėmėsio į šitą gamtos puzlę ir šviesiaplaukius deda prie tamsialplaukių. Nu bardakas, ne kaip kitaip. Tikras košmaras.

Jūs apeliuojat į vieną kraštutinumą, aš apeliuosiu į kitą.
Jūs vėl eilinį kartą rašot apie zoofilus ir nekrofilus, kalbėdami apie jų meilę, ir nesugebat suvokti paprasčiausio dalyko: tai nėra abipusė meilė. Tas straipsniukas iš patriotai.lt, tas pats kas sakyti: "pacientas esantis komoje neprieštarauja, tai su juo santykiauti gali kas nori."

Jei kada nors bus išrastas aparatas, verčiantis gyvulių kalbą į žmonių, ir gyvūnas racionaliai, sąmoningai išreikš sutikimą partnerystei, remdamiesi ne instinktais, tačiau pilnavertiškai apsvarstę visas galimybes ir suvokę savo seksualumą - tebunie. Na, bet nemanau, kad kada nors taip bus. Nėra jie tam pajėgus. Taigi dabar lyginti zoofiliją, nekrofiliją, daiktofiliją ir homoseksualumą - nelogišką, kvaila ir klaidinama.

Citata iš: puodukas  kovo 30, 2013, 08:07:42
Čia manau turėtų būti atskira tema, kam naudinga šeimos griovimo politika, nors nemanau, kad kas sugalvotų logišką paaiškinimą: naudingiausia lygtai islamo šalims, bet sunku patikėti, kad jie turėtų tiek įtakos ir finansų "stumti" į galvas Europai tokias savižudiškas idėjas .  ???

Čia nuo požiūrio labai priklauso. Aš, pvz, niekaip nesuprasiu, kaip genderistai sugriaus jūsų šeimas. Na gerai, mes su partnere/sutuoktine stengsimės būti lygiaverčiai. Kaip mūsų prisiimti vaidmenys sugriaus jūsų šeimas?

Kaip du gėjai, turintys galimybę naudotis šeimos privilegijomis, sugriaus jūsų šeimas? Koks jums skirtumas? Kuo tai jus liečia?

Nevaidinkit, kad tradicinės šeimos, tradiciniai modeliai yra be jokių problemų ir blogybių. Smurtas šeimoje, išnaudojimas, nepagarba kylanti iš nelygybės, nepasitenkinimas vaidmenimis, pasąmoninga konkurencija (kuris iš mūsų svarbesnis), nesugebėjimas įsijausti į partnerio padetį - tai problemos, didžia dalimi kylančios iš lyčių nelygybės šeimoje. Ir nesakykit, kad tokiose šeimose augantiems vaikams tokie pavyzdžiai labai teigiami.

Analizė/tyrimas: http://www.aifs.gov.au/institute/pubs/fm1/fm37gr.html

Išvados:

- Under most circumstances the wellbeing of individuals, families and the community would be enhanced if there was a greater sharing of household work and if parents were able to achieve a satisfactory balance between their family and paid work commitments.

Statistikos, faktų ir išvedžiojimų galima rasti į abi puses. Bet nebūtina pulti į kraštutinumus ir viską drausti, arba viską leisti iš eilės.

Mano požiūriu, moderni visuomenė tai ne ta, kaip jūs čia bandot parodyti: viską toleruojanti, viską leidžianti, kuo šlykštesnė keistesnė, tuo geresnė.

Mano požiūriu, moderni visuomenė tai ta, kurioje priimami skirtingi skirtingi požiūriai. Kurioje gerbiama įvairovė, nesibijoma pamatuotų pokyčių.

Jei jums patinka turėti žmoną namų šeimininkę, o jūsų žmongai patinka, kad jūs uždirbat pinigus - davai. Tą ir darykit. Mes nesikišim į jūsų šeimos idilę.

Bet nestabdykit ir neniekinkit žmonių, kurie nori gyventi kaip lygiaverčiai. Neniekinkit ir nenaikinkit galimybės pilnavertiškai gyventi su kitu sąmoningu žmogumi, nepriklausomai nuo jo plaukų spalvos, akių spalvos, lyties ar požiūrio į šeimą.

paragraf 78

Bėda ta, kad iš mūsų reikalaujama gerbti jų nuomonę, o mūsų nuomonė yra negerbiama ir laikoma atsilikėliška. Bent jau taip skamba kai skaitai pasisakymus spaudoje, to neišvengei ir tu sav pranešimuose.

TinSoldier

kovo 30, 2013, 15:09:30 Redagavimas: kovo 30, 2013, 15:11:10 by TinSoldier
Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2013, 15:02:21
Bėda ta, kad iš mūsų reikalaujama gerbti jų nuomonę, o mūsų nuomonė yra negerbiama ir laikoma atsilikėliška. Bent jau taip skamba kai skaitai pasisakymus spaudoje, to neišvengei ir tu sav pranešimuose.

Jūsų nuomonė gerbiama. Gerbiamas jūsų pasirinkimas gyventi su kitos lyties partneriu. Gerbiamas pasirinkimas organizuoti šeimą pagal tradicinį modelį (na, nebent dėl vaikų mušimo - kas, šiais laikais paaiškėjo, yra neabejotinai žalinga vaiko vystymuisi. Ir, jei ateityje atsiras daugiau patikimų tyrimų, kad vaikui geriau, jei tėvai šeimoje užima aiškias ir konkrečias pareigas - aš būsiu visom 4 už tai, kad vaiko auklėjime tėvai turėtų tam tikrus atskirus vaidmenis)

Kas negerbiama jūsų pusėje, tai jūsų priešpriešą naujovėms. Negerbiama tai, kad jūs "genderistus" vadinat šeimų griovikais. Tokia demagogija ir retorika iš jūsų pusės atremiama panašiu agresyvumu ir įžeidinėjimais. Gal tai ir nėra gerai. Tačiau dėl priešpriešos kaltos abi pusės. Neversk kaltėms tik savo priešininkams.

Tačiau ko jūs negerbiat: tai kitų žmonių gyvenimo būdo.
Ko mes negerbiam: kad jūs nesuprantant kitų žmonių gyvenimo būdo.

A.C.A.B

TinSoldieri, straipsnyje iš patriotai.lt niekas ir nelygina homoseksualizmo su zoofilija, tiesiog yra parodomas vieno žymaus homoseksualų aktyvisto požiūris į žmogaus lytinius santykius su gyvūnais, tad, prašau nebūt žurnalistu ir neiškraipyt teksto  ::)

paragraf 78

Mes gerbiame kitų žmonių gyvenimo būdą, tačiau netoleruojame sugedusios moralės. O tai jau gerokas skirtumas, kurio kaip suprantu pajausti negali, dėl kažkokių priežasčių. Gal tiesiog nenori.
Be to, ne viskas kas nauja yra gerai.

TinSoldier

Citata iš: A.C.A.B  kovo 30, 2013, 15:23:34
<...> tad, prašau nebūt žurnalistu ir neiškraipyt teksto  ::)

Hehe, nežinau ar iš oro pataikei, bet aš studijuoju žurnalistiką. Tai kaip pirštu į akį :D
Prašypino.

O į temą, tai suprantu, kad ten žmogaus požiūris į seksą su gyvūnais. Ir aš jam nepritariu. Parašiau kodėl.

O homoseksualumą su zoofilija lygino Marius, sarkastiškai rašydamas: tai davai, jei pritari homikam, legalizuojam ir zoofilija, pedofiliją ir t.t.

Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2013, 15:28:06
Mes gerbiame kitų žmonių gyvenimo būdą, tačiau netoleruojame sugedusios moralės. O tai jau gerokas skirtumas, kurio kaip suprantu pajausti negali, dėl kažkokių priežasčių. Gal tiesiog nenori.
Be to, ne viskas kas nauja yra gerai.

Tai, ką tu vadini sugedusia morale, aš vadinu visuomenės normų kaita.
Nemanau, kad moralę galima vadinti sugedusia, jei ji niekam nekenkia.

Jei žmogžudystės taptų norma - va čia jau būtų sugedusi moralė. Nes dėl to nukentėtų žmonės.
Dabar nuo tavo vadinamos "sugedusios moralės" daugiau žmonių gali gyventi pilnaverčius gyvenimus.
Nesuprantu, kas čia tokio blogo.

paragraf 78

Teko skaityti tyrimą, kuris parodė jog homoseksualumas yra dažnai lydimas ir pedofilijos. Tai net nežinau, ar tikrai nekenkia.
Kas dėl moralės pasikeitimo, tai moralė yra nekintama. Kinta tik kai kurie jos aspektai, bet ne pati kaip tokia.

A.C.A.B

Šiaip aš nesu didelis gėjų priešininkas ar panašiais. Mano mokykloje buvo vienas vyrukas, kuris to per daug ir neslėpė, vis tik smurtaujama prieš jį nebuvo.

Kas mane knisa, tai pastovūs tolerastų aiškinimai, išvedžiojimai, kad jiems nepritariantys yra neišsilavinę idiotai, nepriimantys naujovių, mol, atsilikę personos. Savęs aukštinimas ir kitų žeminimas yra tipinio tolerasto vizitinė kortelė. Pamenat Marija Aušrinę? Jos kalbėjimą "iš aukšto"? Ir kuom tai baigėsi? Buvo išdurta gana lengva forma.

Man asmeniškai yra visiškai vienodai ar mano kaimynas yra gėjus ar lesbietė ar koks fetišistas iki tol  kol nepradės manęs mokyti dalykų, kurie tiesiog man nėra priimtini.

EDIT: Kažkur rašei, kad studijuoji žurnalistiką (;

puodukas

Citata iš: TinSoldier  kovo 30, 2013, 14:51:03
Čia nuo požiūrio labai priklauso. Aš, pvz, niekaip nesuprasiu, kaip genderistai sugriaus jūsų šeimas. Na gerai, mes su partnere/sutuoktine stengsimės būti lygiaverčiai. Kaip mūsų prisiimti vaidmenys sugriaus jūsų šeimas?

Šiaip čia kalba eina apie ideologiją, o ideologijos įtaką gali pamatyti tik po kurio laiko, ypač ant naujos kartos kuri užaugs jos apsuptyje.

crystal

Citata iš: A.C.A.B  kovo 30, 2013, 15:42:36
Kas mane knisa, tai pastovūs tolerastų aiškinimai, išvedžiojimai, kad jiems nepritariantys yra neišsilavinę idiotai, nepriimantys naujovių, mol, atsilikę personos. Savęs aukštinimas ir kitų žeminimas yra tipinio tolerasto vizitinė kortelė.

Ir vėl ta pati dainelė kaip "tolerastai netoleruoja". Aš tai vieno nesuprantu, kokio gi kitokio, jei ne priešiško atsako galima sulaukti iš „iškrypėliais" išvadinamos pusės? Ar ne priešiškai gali būti sutikta nuomonė pvz: „nors man gėjai nekliudo, bet manau, kad jie iškrypėliai griauna šeimos pamatą, jie sugędusios moralės, serga psichinėm ligom ir nenori gyditis, savo debilizmą nori plėsti paradais..tt ir pan." Juk pagrinde vietoje mandagios ir argumentuotos nuomonės, įvairios panašios naujovės pasitinkamos ne pačiais gražiausiai žodeliais. Argi ne? Na, kad ir prisiminus tą patį gėjų paradą, tai tiesiog kaip čia gražiai ir neidijotiškai pavadinus tą „nepritariančią nuomonę".

TinSoldier

kovo 30, 2013, 17:06:36 Redagavimas: kovo 30, 2013, 17:08:13 by TinSoldier
Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2013, 15:38:49
Teko skaityti tyrimą, kuris parodė jog homoseksualumas yra dažnai lydimas ir pedofilijos. Tai net nežinau, ar tikrai nekenkia.
Kas dėl moralės pasikeitimo, tai moralė yra nekintama. Kinta tik kai kurie jos aspektai, bet ne pati kaip tokia.

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_molestation.html
http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2010/winter/10-myths

Homoseksualai nėra linkę būti pedofilais labiau, nei heteroseksualai.
Tai yra mitas, ilgą laiką skleistas religingų sustabarėjusių pseudopsichologų, ar šiaip melagių kaip Paul Cameron ir pan.

Kas dėl moralės kitimo, tai, manau, nuo, pvz, Biblijos laikų žmonių moralė pakito visai nemažai. Tai kaip čia yra? Ar užmetymai akmenimis, vergija ir pan., - buvo geresni "moralės aspektai", nei kad ateities gėjų partnerystė? Nei vyro ir moters lygybė santuokoje?

A.C.A.B

Citata iš: crystal  kovo 30, 2013, 16:32:14
Citata iš: A.C.A.B  kovo 30, 2013, 15:42:36
Kas mane knisa, tai pastovūs tolerastų aiškinimai, išvedžiojimai, kad jiems nepritariantys yra neišsilavinę idiotai, nepriimantys naujovių, mol, atsilikę personos. Savęs aukštinimas ir kitų žeminimas yra tipinio tolerasto vizitinė kortelė.

Ir vėl ta pati dainelė kaip "tolerastai netoleruoja". Aš tai vieno nesuprantu, kokio gi kitokio, jei ne priešiško atsako galima sulaukti iš „iškrypėliais" išvadinamos pusės? Ar ne priešiškai gali būti sutikta nuomonė pvz: „nors man gėjai nekliudo, bet manau, kad jie iškrypėliai griauna šeimos pamatą, jie sugędusios moralės, serga psichinėm ligom ir nenori gyditis, savo debilizmą nori plėsti paradais..tt ir pan." Juk pagrinde vietoje mandagios ir argumentuotos nuomonės, įvairios panašios naujovės pasitinkamos ne pačiais gražiausiai žodeliais. Argi ne? Na, kad ir prisiminus tą patį gėjų paradą, tai tiesiog kaip čia gražiai ir neidijotiškai pavadinus tą „nepritariančią nuomonę".

O tau neatrodo, jog visų nepritariančių "naujovėms" išvadinimas atsilikėliais nekelia dar didesnio pasipiktinimo ir iš gana nuosaikių žmonių pusės?

Nors šiaip tai jo, jei jau simpatiškos merginos iš JAV mandagus nepritarimas dviejų tos pačios lyties asmenų santuokoms yra pasitinkamas vaivorykštiniu purvo uraganu, tai tikiu kaip yra širstama paskaičius tavo parašytą delfi lygio komentarą.

TinSoldier

kovo 30, 2013, 17:19:03 Redagavimas: kovo 30, 2013, 17:23:43 by TinSoldier
Purvo pylimas nepateisinamas nei iš vienos pusės.
Vis dėl to, purvo pylimą iš mažumų pusės galima lengviau suprasti ir juos paprasčiau užjausti.
Vis dėl to, tai jie yra diskriminuojamieji. Vis dėl to, tai jie kenčia dėl daugumos sprendimų.

Dauguma yra padetyje, kai gali ramiai gyventi, džiaugtis visomis privilegijomis ir ramiai skleisti diskriminacinius purvus, patys nei kiek nenukentėdami.
Mažumos, kita vertus, yra grupės, kurios turi patirti visą neapykantą ir diskriminaciją savo kailiu.

I'm a straight white male in America. I've got all the luck I need.
Cause my skin and my gender and my orientation are the best things to have when you live in this nation I recommended it highly.

paragraf 78

kovo 30, 2013, 17:22:41 Redagavimas: kovo 30, 2013, 17:41:28 by paragraf 78
Kad ta diskirminacija daugiau mitas yra išpūstas pačių mažumų nei realiai egzistuojantis dalykas. Pareiškei nuomonę, kad nepritari gėjams tai jau diskriminacija? Paprasčiausiai diskriminacija laikoma paprasčiausias nuomonės išreiškimas. Va tarybiniais laikais gėjai tikrai diskirminuojami buvo, juo uždarydavo į kalėjimus, į psichiatrines ligonines. O mūsų laikais, jie turi visas prigimtines teises kaip ir tradicinės orientacijos žmonės.
Taigi tradicinės orientacijos žmonės, nebeturi savo prigimtinės laisvės reikšti savo nuomonę, nes bet koks priešingos nuomonės pasireiškimas nepritariant mažumų pažiūroms yra vadinamas diskriminacija. Absurdas kažkoks.

Aukštyn