Be pavadinimo

Pradėjo 2Pacas, kovo 19, 2013, 10:42:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

kovo 23, 2013, 20:08:49 Redagavimas: kovo 23, 2013, 20:20:07 by 2Pacas
As irgi manau kad ankciau ar veliau bus kaskoks perversmas nes dbr jau vis daugiau zmoniu pradeda atsibust,sitas filmas turi but su gera pabaiga.. ;)

snofru

kad sistema (turimas matyt galvoje kapitalizmas) smarkiai serga, tai mato jau daugelis, o kas nemato, nesunkiai gali sužinoti pasiklausęs/pasiskaitęs adekvačių ekonomistų, politologų ir kitų sričių ekspertų, kas dabar apie tai  nekalba? bet ar tai galima pavadinti prabudimu? kas konkrečiai turima galvoje kada sakoma "žmonės jau prabunda"? tipo vieną dieną jie supras, kad reikia vienytis ir eit skerst elitą, ir kabint lavonus ant stulpų? mano galva, biški naivoka tikėt, kad paprasti žmonės gali daryt revoliucijas. ateis laikas ir padarys... mūsų rankomis savaime suprantama. bet revoliucija - ne jokia ne romantika, tai blyn bardakas, kraujas ir ašaros. ne filmas su gera pabaiga, o ilgas serialas su nenuspėjama pabaiga.

eternal.bliss

Žmogus nuvertęs kažką per kraują- savyje puoselėja tokias pat vertybes kaip ir nuverstasis.

eternal.bliss

eternal.bliss

eternal.bliss

visai patiko  :D

2Pacas

birželio 05, 2013, 17:55:06 Redagavimas: birželio 05, 2013, 17:56:41 by 2Pacas

Atsimerk

Morfėjas: Aš tiksliai žinau ką tu turi galvoje. Leisk man pasakyti tau, kodėl tu esi čia. Tu esi čia todėl, kad žinai kažką. Tai ko tu negali paaiškinti, bet jauti tai. Tu jauti tai visą savo gyvenimą, kad su pasauliu kažkas negerai. Tu nežinai kas tai yra, bet tai yra kaip nuolauža tavo sąmonėje, varanti iš proto. Būtent šis jausmas atvedė tave prie manęs. Tu žinai apie ką aš kalbu?
Neo: Matricą.
Morfėjas: Tu nori žinoti, koks tai yra?
Neo: Taip.
Morfėjas: Matrica yra visur. Tai yra viskas aplink mus. Net dabar, šiame pačiame kambaryje. Tu gali pamatyti tai, kai žiūri pro savo langą ar kai įjungi savo televizorių. Tu gali jausti tai, kai eini į darbą… kai eini į bažnyčią… kai moki savo mokesčius. Tai pasaulis, kuris buvo užtrauktas ant tavo akių, kad apakintų tave nuo tiesos.
Neo: Kokios tiesos?
Morfėjas: Kad tu esi vergas, Neo. Kaip visi kiti tu gimei vergovėje. Kalėjime, kurio tu negali nei paragauti, nei pamatyti, nei paliesti. Kalėjimas tavo protui.

Matrica yra sistema, Neo. Ta sistema yra mūsų priešas. Bet kai tu esi viduje, tu apsižvalgai, ką matai? Verslininkai, mokytojai, advokatai, dailidės. Tai žmonių protai, kuriuos mes bandome išsaugoti. Bet kol mes tai darome, šitie žmonės vis dar yra tos sistemos dalis, ir tai daro juos mūsų priešais. Tu turi suprasti, dauguma šitų žmonių nėra pasiruošę būti atjungti. Ir daugelis jų yra taip prisirišę, taip beviltiškai priklausomi nuo sistemos, kad jie kovos norėdami ją apsaugoti.

2Pacas

Jai turit laiko galit paziuret,nepasigailesit. ;) Aktualu tiem kuriems idomi sita tema.

_Anonimas_

liepos 08, 2013, 23:04:54 Redagavimas: liepos 08, 2013, 23:09:30 by _Anonimas_
Trijų dalių video šia tema (na labiau pačios kompiuterinės kompiliacijos teorija, o ne kapitalizmo), kuris mane tiesiog pribloškė. Iškeltų hipotezių galimumas pagrįstas kvantine fizika ir kita. Labiausiai patiko 2 ir 3 dalis, kur kalbėjo apie sistemos apkrovimą CPU, Planko laiką ir atstumą, didžiausią greitį ir kt. Labai įdomi ir logiška hipotezė. Patariu pažiūrėti, manau nepasigailėsit - iš viso apie 40 min. Esmė, kad tas kapitalizmas gali vykti ir už pačios mūsų sistemos ribų t.y. kad mūsų gyvenimas kažkam tik žaidimas ir tai gali būti tiesiogiai susiję su programa.

2 dalis:
http://www.youtube.com/watch?v=DiT-GZ0wg28
3 dalis:
http://www.youtube.com/watch?v=WSEKZp7mlUQ

Aukštyn