Papaišiau :)

Pradėjo Master, kovo 14, 2013, 22:03:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Na nežinau, gal todėl, kad piešinyje aš stoviu sudėjęs rankas taip tarsi, mmmmm, nežinau, lyg būtų išplėšta kažkas iš manęs. :) Širdis, širdies artumas, šiluma. Aaaaa, whatever...

Master

Asasine, idomios mintys :), bet as piesiau kiek kitaip. Rankose tu laikai laikroduka. O drugelis kaip tik turejo atspindeti tai- siluma, artuma... :D

Asasinas

liepos 30, 2013, 23:35:40 Redagavimas: liepos 30, 2013, 23:37:12 by Asasinas
Laikroduką? Na tavo mintys taip pat labai įdomios, Master. :) Na žinai supranti aš nelabai įžiūrėjau ką ten laikau. Aš matai supranti supratau tarsi tas drugelis kažkaip paima ta šilumą, tarsi žinai dvasinę mano širdį ir išneša ją nuo manęs toli toli, ir aš tas rankas žinai taip sudėjęs lyg nuo to gaučiau infarktą. Ir tada supranti tas drugelis neša neša tą širdį ir pameta ir zuikis kažkaip ją suranda ir supranti toliau neša tą mano prarastą šilumą ir daneša tai moteriškei iš antro piešinio, kuri pasiglemžia mano dvasinę širdį gailėdamasi. O šiaip tikrai labai šaunūs tavo piešinukai, Master. Tokie jausmingi sakyčiau. :)

nelogiska

Įdomios mintys, įdomūs darbai. Manau labai praverstu apsišviesti techniškoje dailės(ne meno, nene) pusėje(perspektyva, proporcijos, ..., - bet taikyti nebūtina), įgustu ranka, tikrai pavyktų geriau išreikšti įdėjas. :)

Master

Asasinas

Gražios gelytės. Visai kaip tu. :) 4 tokios pasistiebusios, subrendusios, o viena kažkokia palinkusi, atsiskyrusi, pajuodavusi ir liūdna. Atrodo kad tuo išlūš iš vazonėlio. Visai kaip aš. :)

eternal.bliss

asasinai- tvarkykis savo jovalą, kiek galima  ;D ???

Master

Ačiū Asasinai, labai malonu tai girdėti. :) (  Ypač kai buvai nusprendęs mane ignoruoti :D )
O dėl viso kito, tai man tikrai labai gaila... Jei galėčiau kuo nors padėti, tai tikrai tą ir padaryčiau. (Nes tu juk savotiškai guodiesi...) . Šiaip sutinku su Bliss'u, čia nelabai tinkama vieta/tema aiškintis savijautai. Nesvarbu, kad tai daroma per kurybą :) (aš tai nenorėčiau, kad visas forumas žinotų tavo emocinę būseną ar problemas... Bijau, kad vėliau tau gali pasidaryti nejaukiai nemalonu dėl šito...)

lt133

Gražiai nupiešta  :o

Master

Kažkaip ilgai galvojau įmesti tą pirmąjį piešinį ar ne ... Labai jis nemaloniai mane nuteikia :D
Bet heh, visgi dalinuosi :)
Ir prie to pačio pridedu savo mandalą: šiaip nevykusi, bet man pačiai patiko jos savotiškumas :)

Ezekiel

O geras, tavo darbai vis tobulėja :) Tau puikiai sekasi ir idėjos kūrybingos. Gaila pats apsikrovęs darbais neturiu laiko kūrybai.
Šituos darbus saugok, gal prireiks kaip portfolio. Man atrodo jau gali net pasidaryti paprasta paroda tarkim kokioje bibliotekoje.

Sleeping_angel

Ačiū :) Jaučiuosi kaip apsilankiusi galerijoje. Nuostabūs darbai!

Master

Tik dabar bekurdama žinutę, prisiminiau, kad galėjau darbą nuskenuoti... ech... :D (dovanokit...)
Va, visą savaitę niekdariauju, tai čia šiandienos rezultatas (:

Sunshine

Tokie netradiciniai piešinukai, bet tikrai gražūs. :) Labiausiai patiko tas švytintis berniukas. :D :) Šaunuolė, tobulėk toliau!  :)

Asasinas

Aukštyn