Papaišiau :)

Pradėjo Master, kovo 14, 2013, 22:03:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Tas mėlynos odos personažas kartojasi, kas tai? Man tai šovė į galva žaidimų personažas tamsusis elfas ar gal vampyras. Pastebėjau vaizduoji personažus iš filmų ir kompiuterinių žaidimu, įdomu. Pats kažkada kopijavau animacinių filmų personažus.

Grandinė ir hidžabą primenantis drabužis tikriausiai simbolizuoja suvaržymą, uždarumą. Jei aišku neklystų :) Grandine surakintas ir kiškis vienam tavo piešinyje.

Asasinas

Jo, jo, primena dark elf'us iš Skyrim... :)

Master

liepos 01, 2013, 08:12:56 Redagavimas: liepos 01, 2013, 17:03:29 by Master
Citata iš: Ezekiel  birželio 30, 2013, 23:45:52
Tas mėlynos odos personažas kartojasi, kas tai? Man tai šovė į galva žaidimų personažas tamsusis elfas ar gal vampyras. Pastebėjau vaizduoji personažus iš filmų ir kompiuterinių žaidimu, įdomu.

Mano galva šalti odos tonai reiškia nuėjimą nuo normų, nežmogiškumą . Nežinau, galbūt nesąmoningai kopijavau kompiuterinius, filmų personažus, nes kūrybos metu tokia idėja nebuvo kilusi :)
Citata iš: Ezekiel  birželio 30, 2013, 23:45:52
Grandinė ir hidžabą primenantis drabužis tikriausiai simbolizuoja suvaržymą, uždarumą. Jei aišku neklystų :) Grandine surakintas ir kiškis vienam tavo piešinyje.

Suvaržymo motyvus (juk galima sakyti motyvus? :) ) labai mėgstu. Gerai patyrinėjus jų galima rasti ir daugiau.  Taip šioje vietoje neklysti. Tik galėčiau pridėti jog galvos apdangalu ir apsaustu dar bandoma paslėpti kitokią prigimtį.

Va, Asasinui :)
Ps. su euphoric trance tikrai labai smagu dirbti :3

Asasinas

liepos 01, 2013, 21:07:45 Redagavimas: liepos 01, 2013, 21:27:42 by Asasinas
Jėga, pagal mano užsakymą. Mėlyna ir juoda mano mėgstamiausios spalvos. Tik steampunk'iškumo nelabai matau. Arba neįžvelgiu. Bet šiaip gerai. :)

Master

Va, pabandziau dirbti su dazais... :D Ir niekaip nesuprantu, kaip sugebejau vienam piesiniui visus baltus dazus sunaudoti :/

Benamis

liepos 20, 2013, 17:09:22 Redagavimas: liepos 20, 2013, 17:12:14 by Benamis
Idomus tavo piesimo stilius ;) Man tai butybe panasi i velnia gerais "veido" bruozais... ;D

Master

:D Na panasu sutverima ir piesiau. O mintis- jog tai kas ¨bloga¨ yra savotiskai gera. (gal todel zverelis atrodo nepiktybiskas :) )

Master

Va, per nakti nupiesiau :). Bet jauciu, kad reikia pabaigti kelti viska cia... (tos iprotis nefainas gavosi :3)

Marius

liepos 27, 2013, 22:02:15 Redagavimas: liepos 27, 2013, 22:04:06 by Marius
No preview available...:-(

Aaa.jau ok.

Sveikinu.Tu antras Šagalas.

Master

Pagal pageidavima- Asasinas. (Tik va, kol nupiesiau pastelemis visa mintis modifikavosi.. Priedo truputi per jauna nupiesiau.. :D)
Prie to pacio imesiu dar viena piesinuka :)

Benamis

Ka zuikis laiko? Nes atrodo lyg isplesta sirdis butu... :o

Asasinas

Citata iš: Master  liepos 28, 2013, 23:40:54
Pagal pageidavima- Asasinas. (Tik va, kol nupiesiau pastelemis visa mintis modifikavosi.. Priedo truputi per jauna nupiesiau.. :D)
Prie to pacio imesiu dar viena piesinuka :)

OMG, koks aš jaunas.  Ir koks kūdas. Ir kokios didelės akys. :D Anyway, good job!

Master

Pastabus esi, Benami... :) Asasinai, yeah, su akimis persistengiau. Norejau jas padaryti akcentu... Kiaura dideliu, melynu ir liudnu akiu zvilgsni. (ryskiai nepavyko :D) O lieknas todel, kad jaunas :3. Sitai irgi buvo klaida  ::)

Asasinas

Antrame piešinyje tai turbūt ten mano išplėšta širdis, ane? :)

Master

Na jau, kodel gi taip ziauriai :D?

Aukštyn