Selfish giminės prakeikimas

Pradėjo Selfish., kovo 13, 2013, 23:22:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Selfish.

Na, tokiose dalykuose nesu labai didelė žinovė, bet aš manau jog mano giminė iš mamos pusės yra prakeikta. Bet pagrinde vyrai. Viskas prasidėjo nuo to, jog mano senelis nebuvo geras žmogus, jis daug gėrė, mano močiute viena turėjo 8 vaikus išlaikyti. Kai jie paaugo mano vienas dėdis nužudė savo tėvą, ir pateko į psichiatrinę ligoninę, kurioje dėl nežinomų priežasčių mirė. Taip pat likę 2 dėdžiai pasikorė vienas po kito, taip ir liko paslaptis kas juos pastūmėjo į tai. Vėliau kai viena teta susituokė, po kiek laiko jos vyrui nutiko gan keistas įvykis. Jis važiuodamas namo iš darbo vieną vakarą, prie pat namų ant kelio pamatė juodai apsirengusį vyrą, su juoda skrybėle ir lagaminu. Po kelių akimirkų jis dingo, ir dėdis pamatė per veidrodėly jog tas vyras sėdi ant galinės mašinos sėdynės. Jis šoko iš mašinos ir parbėgo namo, kai jo žmona atėjo mašinos parvaryti, mašinos visos durys buvo atidarytos, taip pat ir bagažinė. Pasakojo, jog kai grįžo namo, visąnakt girdėjo kaukiančius ir lojančius šunis, ir kažkas vis barškino į langus. Po viso to įvykio, močiutė papasakojo, jog mano seneliui buvo panašiai, jis irgi sutiko juodai apsirengusį vyrą su skrybėle ir lagaminu. Jis su juo ėjo ir šnekėjo, ir jį staiga kažkas pašaukė ir jis lyg grįžo atgal į gyvenimą ir pastebėjo jog stovi vos ne iki kaklo ežere, nors jis nejautė jog ėjo į vandenį. Tuo metu nelabai kas juo tikėjo, juk jis buvo girtuoklis. Ir dabar, mano močiutės name, kur mirė abu dėdžiai ir buvo nužudytas senelis, dedasi keisti dalykai, toks jausmas jog tenais vaidenasi ir tikrai ne geroji dvasia. Na, bet čia iš kitos serijos :D
Yra viena versija, kodėl taip yra, mano senelio tėvas, mano prosenelis, dirbo sargu kažkokiam dvare ir kažkurią naktį, vaikai pro tvorą lindo į sodą obuolių, ir jis nušovė vieną iš jų, ir niekam apie tai nepasakojo, po kelių mėn viskas tik išaiškėjo. Tad galbūt to vaiko tėvai jį prakeikė, jog jis kentėtų taip kaip jie kentėjo, kad kirstų per skaudžiausią vietą - vaikus.

paragraf 78

Reiktų rimtos maldos už geneologinį medį, mišias užpirkti, gal net į egzorcistą kreiptis, jei tokie dalykai rimtai vyksta

Selfish.

Pas mus su tokiais dalykais sunku, mano tėvai išvis ne religingi. Reiktų kalbėtis su mano pusseserėm, jos visos turi mažus berniukus ir dėl jų bijo, nes jeigu eis prakeiksmas per kelias kartas, tai gali kliūti ir jiem. Neseniai kalbėjau su jom, tai jos turėjo minčių apie tai, tad artimiausiu metu gali imtis veiksmų.

paragraf 78

Na tai tegul griebiasi, nes giminės prakeiksmai yra rimtas ir egzistuojantis dalykas

Benamis

Daug teko girdeti apie giminiu prakeiksmus ir kas keisciausia beveik visuomet prakeiksmai buna ties vyr. gimine...  :-\ Idomu kodel taip? Ar cia tiesiog toks sutapimas, kad dazniausiai girdziu, jog prakeikiami vyr. lyties atstovai?

paragraf 78

Būna ir moteriškoji pusė prakeikta. Esu ne kartą su tuo susidūręs

Selfish.

Na pas mūsų ir su moterim yra šiokių tokių sutapimų, bet kažkaip tai nelabai akcentuojama. Viena teta, kai buvo maža, kokių 6 metų, mirė nuo kažkokios ligos, o kitoj kartoj mano tetos dukra ką tik gimus irgi neišgyveno, bet tai galima ir mediciniškai paaiškint. Viena mano pusseserė kaip ir mūsų dėdis turi psichinę ligą, irgi vaidenasi nebūti dalykai, būna, kad per savaitę tik kartą temiega. Na, bet tai, mano manymu, galima paaiškinti mediciniškai, dažnai juk panašių dalykų atsitinka.

Teroras

Nesuprantu, o tai kodel pati nenori uzpirkti misias uz visa seima?

Gabrielius

Emmmmmmmm,,, psichines ligos(ne post-tragedines,o igimtos) daznai persiduoda.

Salamandra

exdead

Citata iš: paragraf 78  kovo 13, 2013, 23:39:17
Na tai tegul griebiasi, nes giminės prakeiksmai yra rimtas ir egzistuojantis dalykas
kodel gi toks rimtas? paragraf neina taves suprast. dvasiomis netiki o prakeikimais tiki. kai zmogu prakeikia tai ji sekioja kazkokia bloga dvasia ar kaip?

paragraf 78

Kodėl manai, kad aš netikiu dvasiomis? Tikiu. Tik nelinkęs aklai pulti teigti jog tai dvasios ar dar kažkas.
Tikiu, kad vyksta dvasinė kova. Todėl prakeiksmas ir veikia.

exdead

jei kazkas uzleido prakeikima kodel taip sunku ji panaikinti kodel butent kreiptis i egzorcista?

paragraf 78

nes ekstrasensai ir burtininkai visokie nesugeba jo nuimti, nebent tik permesti kažkam kitam.

exdead

nemanau, kad ekstrasensai ar burtininkai isviso ka gali padaryti. ir tie kas uzleido prakeikima kas tokie buvo? beje paragraf ar gi tu ne koks dvasininkas? nes labai panasu is to ka rasai

Aukštyn